2012 márciusi babák! (beszélgetés)
én viszonylag jó árban találtam kettő volt a csomagban és postaköltséggel együtt volt kb.6000Ft!!!
de hát ha kicsi akkor kicsi!!!
én a bonprix-ről rendeltem!nézd meg hátha......
én a melleimtől kikészülök!!!
rendeltem a netről G-kosaras melltartót!Épp az előbb jött meg és láss csodát KICSI!!!
a G-kosár!!!
Kikészülök!!!nem tudok mit felvenni lassan!!!itthonra jók a régiek de ha megyek valahová mégis csak normális melltartó kéne!!!!
És nincs de kapni se lehet ha meg mégis akkor az aranyárban van!!!
:) Örülök, hogy mindben rendben.
Nekem az előző terhességem miatt van már terhes ruhám, de mivel nyáron voltam nagy pocakos, szép szoknyáim vannak :D Vettem hozzá kismama harisnyát, szóval csini szoknyás kimami leszek télen :) A kabáttal viszont nem tudom még mi lesz, elég drágák, és sajnálnék 15 ezret fizetni érte.
Melltartó? Az én alig észrevehető A,B-s melleim most C kosárban vannak, ami engem már a múltkor is zavart, mert úgy éreztem mindenki azt bámulja... pedig lesz még nagyobb. Aztán remélem szépen megint kicsik lesznek, azt szoktam meg :)
Sziasztok!!!
Na hazaértem a védőnőtől!!!Minden oké a vérnyomásom is meg a súlyom is!!!Tartjuk a 67kg!!!!Nagyon örülök mert még egy grammot sem híztam!!!!:)))
Kismama ruhám nekem is van már!Én elég régen beszerezem már egy kismama nacit,meg legginget!!!
mivel egyébként is volt rajtam fölösleg olyan felsőim vannak amik most is tökéletesen jók!
Talán télre kell majd vennem 1-2pulcsit,meg egy vastagabb nacit!!!
No meg persze jó meleg csizmát,meg ami a legnagyobb szívfájdalmam az a kabát!!!Olyan szupi szövetkabátom van ami nem fog rám jönni.....azt kell beszereznem!
Az anyunak van egy zöld színű kismama szabású kabátja majd megnézem hogy milyen!Remélem jó mert akkor megspórolok olyan 10-15ezer forintot!!!
No meg az alapdarab a bandázs!!!abból van már 4db!!!
A melleitek mennyit nőttek eddig???
nekem alapból E-kosaras volt most tartok G-nél!!!!
Kényelmes is... :D
Jaj holnap kéne mennem védőnőhöz de az enyém elment nyugdíjba és ma kiderült, hogy még nincs helyette másik..nem tudom mit csináljak, mert elvileg oda küldték a vérvételi eredményeimet is ami kéne holnap után mert megyek 16 hetes uh-ra és Afp-re...:S nagyon szerencsétlen vagyok. :S
Ilyen belehasításokat én is szoktam érezni a hasamban. Van amikor éjszaka fordulok és arra ébredek, hogy szúr. Olyankor fészkelődök kicsit és elmúlik. Lehet így jelez a baba hogy ez neki nem kényelmes?
Kismama ruhákat én is most megyek majd venni. Azaz rendeltem és a napokban kell megérkeznie. Egy farmer meg két felső. Majd még egy otthoni nadrág kell, és a télre velemi vastagabb nadrág, meg felsők. Sajnos nekem csak nyári felsőim vannak amik elég nagyok hogy most tudom hordani, így őszre télre vennem kell pár darabot.
Szia!
Én a Rennie nevü tablettát szedtem,ez magnézium alapanyagu,tehát a babácskának nem árt.Azt mondta a dokim,ha már nem használ ír fel nekem erősebbet,de az már vényköteles.Én tudom ajánlani a Rennie-t.Vény nélkül kapható és nagyon jó.
Tej,meg a keksz nem ér ilyenkor semmit:(Mind a három gyerkőcnél szedtem és makk egészségesek,tehát tapasztalat,meg a gyógyszertárban is ezt ajánlják.Próbáld ki,szerintem Neked is segít.
Jó érzés, ugye ?
A hasam végre elkezdett látszani, már a kollégák is észreveszik. Azért kicsit zavarba ejtő,h. mindenki a hasamat lesi... Ma elmentem kismama ruhákat, nadrágot venni, mert a nadrágjaim már szorítanak, kényelmetlenek. Ti hordtok már kismama ruhákat ?
kitartás!
nekem is ezt mondják mindig!Elméletileg most már egyre jobb lesz mert a hcg szint kezd süllyedni!!!
Én is remélem hogy mihamarabb elmúlik!!!
De tényleg az lenne a legjobb ha már kint lennének!!!
13hét+4nap
Ez a hányinger elmúlhatna már.. Bár a legjobb az lenne, ha már március lenne :)
Sziasztok Kismamik:)
Zsuzska,ez előfordulhat,lehet a pici egy ideget nyom és az miatt,de lehet a vérnyomásod és akár a vércukrod is.Mindenképp említsd meg az orvosodnak.
Ma reggel fejfájás megint.Majd két hányás és indult a nap.Hivatalosan is betöltöttük a 12 hetet:)Remélem most már csak a jó dolgok jönnek,bár mire ez elmúlik,jön a gyomorégés:(:(De megéri:D