2012 márciusi babák! (beszélgetés)
Ó, köszi a tippet ! :)))
Én Budán lakom a 12. ker-ben. Nem tudom, ide melyik van a legközelebb. El lehet oda jutni bkv-val is, mert autónk nincs ?
Szia! Én hasonlóakat tapasztaltam mint te de jött hozzá még a hangulatingadozás is!!!
Végül én is úgy döntöttem a mensi előtt 3nappal!!! hogy tesztelek eget!!!
Hányingerem lett az ebédtől!!!És már akkor délutáni pisiből pozitív lett!!!Halvány ugyan de egyértelmű pozitív!!!
Sok sikert kivánok nektek!!!
dejó, hogy szólsz, köszi!!
asszem akkor ma arra veszem az irányt. Van már onnan egy farmerem és imádom, nagyon kényelmes.
Sziasztok Kismamik!
Remélem mindenki jól van!
Mi ma megyünk dokibácsihoz, elvileg csinál ultrahangot is, úgyhogy nagyon bízunk benne, hogy Pocaklakónk megmutatja, hogyan is szólítsuk :)
Picúr egyre többet mocorog, kalimpál, legtöbbször még csak bugyborgást érzek, de néha egy-egy rugást is :)
Ja és szombaton az X-faktor alatt a lányoknál erőteljes buborgással jelezte, hogy neki melyik tetszik :)
helló csajok!!!
Remélem mindenki jól van!!!
Mi szuperül hála istennek!!!
Látom a kismama cuccok is szoba kerültek!A Corá-ban leárazás van kismama cuccokból!!!
Okt.16.-áig tart!!!Nekem onnan sikerült beszereznem 2-őszi nadrágot meg egy kismama legginget!!!a három volt összesen 10ezer Ft!!!!
Szerintem érdemes megnézni!!!
Szia !
Azt hiszem, nem lehet általánosítani, van, aki már a nem vár menstruáció előtt is tapasztal jeleket, én nem így voltam, csak a mellem nőtt meg, és lett nagyon érzékeny, de ez minden ciklusban így volt. És hamar éreztem a sűrű vizelési ingert. Mást, hányingert, szurkálást nem. Csak feltételeztem, h. most lehet hogy.... és egy buliban már nem ittam semmit. Jó volt a megérzésem. :) A teszt az elmaradt menstruáció 2-3- napján már pozitív volt, az elsőn még nagyon halvány. Neked is hasonló örömöket kívánok ! :)
Kiváncsi vagyok :)
Lassan már mindenki megtudja, hogy milyen színű ruhákat kell vennie :D
Nekem még egy hetet várnom kell, de akkor remélem megmutatja magát :)
Sziasztok :D Hát akkor várjuk ám az infókat :D
Én is szeretnék mégegyszer menni 4D-re kb a 24-27ig héten...:) De az még odébb van :D Nemsokára félidő :D Nekem már csak 2nap és 20. hetes leszek :D
Igen, minden a lehető legnagyobb rendben lesz. :)
Mi holnap este 19:20-ra megyünk. :D
Persze hogy minden rendben lesz:)
Persze bennem is bennem van, hogy mindent rendben is találjanak, de jóra kell számítani:)
Holnap 11:20-ra megyünk.
Amit mi kinéztünk csomag most akciós és így 10ezerbe kerül és mindig van valami akciójuk. Remélem minden rendben lesz.
Várom majd a fejleményeket rólatok!
Szép reggelt!
Már csak a mai napot kell kibírnom, és holnap este irány a 4D-s genetikai ultrahang!!! Végre mi is eljutunk oda, hogy megtudjuk, csöppségünk nemét, és megint lássuk. Szépen mindene meg lesz vizsgálva hogy egészséges e. Jaj, már úgy várom!
Szép hetet mindenkinek!!!