2012 márciusi babák! (beszélgetés)
Gratula a kiscsajhoz:)
A doki mit mondott az értékkel kapcsolatban, ha semmit , akkor kár idegeskedni.
szép estét.
milyen plussz?
Siasztok! Nekünk is kiderült: KISLÁNY :) Mondjuk mi azt is szerettünk volna ugye :)
Üröm a dologban,hogy az AFP eredményem kissé emelkedett, illetve az oldalkamra 7,2 mm és ennek állítólag 6-nak kellene lennie...valakinek ötlet,tanács??
Remélem addigra már nem leszek ilyen álomkóros...mert , ha rossz gyomorral iszom meg, előfordulhat, hogy kidobom a taccsot.
Gyógyszertárba veszitek a glükózt.Nem tudom , nálunk ,hogy van, de gondolom felvilágosítanak.
Ja még azt akartam kérdezni, hogy minden alkalommal visztek a vizsgálatra vizeletet?
Gratulálok Zsuzska:) örülök, hogy egészséges lesz, de hát erre is számítottál nem:)
Nálunk is lesz ablakcsere, de csak egy ablak, az nem veszélyes.Abban a szobában , ahol a baba lesz.Utána festetés ,parkettázás, berendezés:)
sziasztok:)
Egy volt kollégám kislánya is Lili:)
Akkor ez a te kedvenced lesz, mert nagyon édes limonádét fogunk inni. Nekem is ízlett mindkét alkalommal. Utána kell várni, nem emlékszem, pontosan mennyit, kb.2 órát, és jön a 2.vérvétel.
Ha jól emlékszem, a 24. és a 26. hét között.
A Lilient lehetne Lien-nek is becézni!!!
Nekem legalább is tetszik így!
Dóri, köszi! :) én is hiszem, hogy így lesz, csak még fura, hogy leányzó a drágám :)
Zsuzska, gratula a kicsi fiúhoz :)
Piac, igen, ezen mi is gondolkodtunk, de hiába hívnánk mi Liliennek, úgyis csak Lili lenne belőle, és talán pont ezen a fórumon olvastam, hogy egy nyárom egy kórteremben egy nap összesen 3 Lili született. Sőt a férjem munkahelyén 1 éven belül 3 Lili lett...szóval úgy tűnik nehezen kerülnénk el, hogy az oviba ne két-három fej forduljon felénk, ha azt nmondjuk Lili :)
akkor ezek szerint itt is lehet citromlevet vinni!!!
szuper!!!mondjuk én édesebben szeretem a limonádét!!!remélem nem lesz gond!
Nálunk hány hetesen kell menni???