2012 decemberi babázók (beszélgetés)
Sziasztok!
Végre ma csörgött a telefon, megkaptuk az amnio eredményt!
Egészséges kisfiú!!!!
Sziasztok!
Ez a második terhességem tiszta para...immunrendszer gond,most meg az AFP miatt aggódom.Böngészem a netet,az azt írja 0.7-0,8 alatti Mom érték nem jó.Nekem 0,66 lett.Kicsit félek emiatt,mert ugye a kombinált tesztet nem kértem,nem tudom megerősíteni magamban,hogy nincs baj.Tudom,hogy majd az Uh-n megnézik rendesen,de az csak 30.-án lesz.Addig aggódjak???
Sziasztok!
Beszéltem a laborral. Azt mondták, h azért nem szóltak még, mert a bevitt minta nem tartalmazott elég sejtszámot, igy csak hétfőn a 11.napon délután lesz eredmény. Mi már 18+2 naposak v.unk, a pocim hatalmas és egyre több ember kérdez rá h babát váok?! Nehéz, mert minden ettől az eredménytől függ, de az én picikémet IMÁDOM!!!!!!Már legalább 20féleképpen tudom becézni őt :)
helyes!
;-)
Sziasztok!
Egész nap vártam a telefont, de nem hivtak az amnio eredményről. Azt mondták h 8-10 napon belül hivnak, a genetikuson keresztül ment minden és ő is azt mondta h a 8.napra meglesz az eredmény. Most idegbajt kapok h elkeverhették a számunkat...v nem volt elég sejt és tovább tar mig meglesz az eredmény.
éves! ;-)
20. hetet tapossuk!
Szia, milyen kedves vagy :). Nekem még csak az első lesz, de nagyon vártuk. Még nem tudom a nemét, pedig már lehetne elvileg, csak még nem voltam azon az ultrahangon, ahol meg is nézik, de nemsokára.
Én is budapesti vagyok, illetve ide költöztem vidékről pár éve. 34 éves, vagy hetes? :)
Szia kedves , örülök neked!
Mesélj hanyadik baba?
Neme tudható?
Nekem második most a pociban töki van, de van egy 3 éves huligán lánykám.
Budapesten élek és 34 vagyok! ,-)
Liza