2012 decemberi babázók (beszélgetés)
Koszonom nagyon kedves vagy! :D Dejo is lenne! szerintem egyik nap sutok...punktum! :)))
Szia! Képzeletben küldök neked kókuszkockát, pont most ettem, és még mindig van a boltomba
:)) Nekem a kokuszkocka johetne! De sajna nem az van benne :D
Van benne 1 magazin, 1 masik magazin feleseg, ami felig terhes naplo, felig meg leirja hetrol hetre a terhesseget, hogy mi tortenik. Meg egyeb szorolapok is, kuponok, hasznos infok. Szerintem tok jo. Menj fel a www.bounty.com -ra es ott betudsz regisztralni, es tok jo dolgok vannak rajta. Egyebkent osszesen 5 Bounty pack-et fogunk kapni. :)
Mi más, mint finom kókuszos csoki! :PP
Köszike! Ez tényleg hasznos, minden infó egy doksiban! El is mentettem magamnak. :-)
mi van a Bounty packben ? :D
Csajok, találtam egy hasznos irományt:
[link]
Gondolom, Velem együtt többen nincsenek ezekkel a dolgokkal még tisztában...
Akkor neked is ugy van ahogy nekem. Mult heten mar regisztraltam a Midwife-nal, meg megkaptam az elso Bounty pack-et is. :) Most varom, hogy hivjaon! Remelem a heten meglesz az elso idopont.
nekem egy het mulva van csak a GPnel idopontom. :D
Aztan kell menni Midwife-hoz :)
Lia Te is eloszor a GP-nel kaptal idopontot, majd ugy kell regisztralnod a vedonohoz?
Én ezen a kómás állapoton már átestem...
Tavaszi légy? :) Nem rossz! :)))
Rendben sünike79. Köszi. Ezeket a kérdéseket mindenképp fel fogom tenni, aztán mérlegelek. Köszi :)
Hát igen. Biztosan a fizetésük is emberibb...
Valóban efike, ez ritka! Remélem, hogy jó orvosra találtam én is. Mit lehet tudni rólatok? Meséljetek egy kicsit. Magamról röviden annyit, hogy Bp-is vagyok, 28 éves leszek a nyáron, több mint 8 éve vagyok együtt a Férjemmel, akit mindennél jobban szeretek. :D
Itt pl el sem fogadhatnak penzt az orvosok.. Sokkal emberibb :)
Üdv köztünk!! És gratulálok a bébihez!! :)
Szerintem a dokinál először kérdezd meg, hogy vállal-e egyáltalán szülést? Ha igen, melyik kórházban? Magánpraxisban, vagy sztk alapon is vállalja-e? Ha gondolod az árat is nyugodtan megkérdezheted, szerintem minden zokszó nélkül fog válaszolni.
Utána én a helyedben utána néznék az adott kórháznak (rengeteg olyan fórum van, ahol bizonyos kórházak és szülésorvosok vonatkozásában olvashatsz véleményeket). Aztán arra is gondolj, hogy a doki rendelője, vagy a kórház milyen messze van, mennyi idő alatt és hogyan jutsz el oda (jön a nyár, és egyre nagyobb pocival jó lesz, ha könnyen és gyorsan eljutsz a vizsgálatokra... stb.) Én ezeket mind figyelembe véve, és jól átgondolva döntenék.
Az én dokim pl. nem is várja el, hogy a magánrendelésére járjak. Az az elve, hogy amit csak lehet, TB kereteken belül intézzünk, ingyen, hogy ne fogyasszuk feleslegesen a pénztárcámat. Ezt talán érdemes is "meghálálni"...
Liának igaza van! Szerintem is az a legjobb megoldás, ha nyíltan rákérdezel. Ebben nincs semmi szokatlan, szinte minden orvosnál így működik!
En igy csinaltam :) a vegen el se fogadott penzt csak a piat.
Az igaz, egyszerűbb. Amúgy is szeretem ha kerek perec megmondják a dolgokat, a legrosszabb, ha az ember kétségek között van. Így legalább tudom, hogy mennyi lesz és kész...köszönöm :D
Tényleg? Csak így lazán? Pfúú, hát oké, ha ez a mai világban így megy, akkor nem gond... köszi :D
Lia vagyok, igy egyszerubb neked is :)))
További ajánlott fórumok: