2012 decemberi babázók (beszélgetés)
Én komplikált eset vagyok :) Nem egyszerű a kérdésedre a válasz! :)
Mivel az a doki, aki viszonylag normális magánba, éppen "kórháznélküli" állapotban lesz júliustól szerintem, és lehet, hogy ide jön dolgozni a helyi kórházba...na, akkor itt tutira nem rögtön főorvosi "magános" lesz, őt is fúrni fogják az itteni félistenek :) :) Szóval elvileg nem fogadom meg, de mivel sűrűn járok hozzá, ismer, így attól függ, hogy hogyan fog velem viselkedni :) :) Szóval néha járok hozzá magánba, ami nem kis lóvé...de hivatalosan nem fogadom meg, hanem ha rendes lesz, majd kap valami kis jutalmat a végén :) Ez az egyik variációm. A másik meg, hogy itt se lesz, mármint a szülészeten, és akkor miért kapna bármit is... aki éppen ki lesz osztva a tervezett császárom idejére, az is jól ismerni fog addigra...mert kész istencsapás vagyok már itt :) szerintem mindenki ismeri a híremet már :) zűrös terhességem első heteiben a fél kórház "átment rajtam " :) :) Ma is voltam bennt, ma is agyrém volt...hát mindegy, nem panaszkodni meg rémisztgetni jöttem ide... megint barnáztam, megint bementem a kórházba, és megint ki kellett vernem a cirkuszt, hogy nézzenek már meg... mert itt erősen dokihiány van... 2-3 között egy lélek sem törődik senkivel... na mindegy. Szóval most holnap megint megyek...talán többet tudok majd mint most, bár lényegében mindegy, úgysem fekszem be, hát majd lesz valahogy.
Lenne egy kérdésem.
Fogadott orvos+szülésznő vagy csak szülésznő és ügyeletes ki, hogy tervezi?
Én 3 éve úgy jártam , hogy évtizedek óta vidékre jártam egy dokihoz, de ő nem "szüleszt" így a kerületben kerestem egyet aki szimpi meg 3 szoros Apuka. . .
Megfogadtam.
70000 lett volna a készenlét + akár éjszaka, mert akkor értünk rá volt vizsgálat a kórházban 5000-ért.
Eljött a szülés napja nem szóltak neki időben nem ért fel így saját szülésznővel, de ügyeletesnél szültünk.
Most a dokihoz járok sztk-ba a végéig egyhez és nem választok orvost a szülésznőmet lehet, de úgy tudom azt csak orvossal lehet!
ki mit gondol ki mit tervez?
Nagyon kiváncsi vagyok!
Köszönöm!
Drágáma szerelem az szerelem! ;-)
Áldásom rátok! ,-)
Na legalább elhiszitek mostmár! ,-)
Igen az jól jön, pláne , hogy téliek lesznek!
Sziasztok!
Nekem is concord NEO van.Zöld színű.Imádod.Könnyű,kicsire összelehet csukni.Ha nem fér be a csomagtartőba 1 pattinás és kilehet szedni a kereket.Újként vettük és még mindig olyan mintha új lenne.simán jó lesz még a 2. gyereknek.Csak egy belevaló bundazsákot szeretnék még venni.
Én a teszvezsen vettem 35 ért ráértek vadásszatok most áll a piac be lehet kinálni olcsóbban!
Vettem hozzá anno egy babahordozót 6000, mózest 9000
táska5, bundazsák5, 60ban megállt és apránként tettem össze a kocsit úgy nem éreztem meg, ha most kéne megvennem nem tudnám! ,-(
:))) Ferfi logika!
En sem tervezek venni meg oszig, mert ki tudja meg hanyat latok es majd megbanom, ha veszek most egyet, aztan latok jobbat 1 honappal utana. Meg kicsi a lakas, igy nem foglalja a helyet feleslegesen.
Na ezt nem ismerem ami szimpi, hoyg szemből is tolós nagy kerék, emi neked kell pici bevásárlókosár.
Én , ha 30 körül keresel kocsit a concord neot nagyon ajánlom. Vázól levehető megfordítható tolókar állítható, a karfából zipzározható az lábzsák a baba ülése alatt van tépőzárazva az esővédő. Nem nehéz lapra csukható fektethető 4 pozicióban a lábtartó külön állítható az y tengely miatt a Dunaparton a fagyökerein is tolható teszteltem.
Új ára üti a 170 ezret! használtan nagyon jókat kapni és olyan 10 alatt van a vázra csattintható autós ülés!
Igaz, hogy draga sajnos! :(( De ugy tetszik! :D
Meg termeszetesen korbenezek olcsobbak kozott is, de nagyjabol ilyen tipusu tetszene.
téliesített legyen! Decemberi babok!!
Nagyon szépeket és kényelmeseket lehet kifogni e háromkerekűekből..:)