Főoldal » Klubok » 2012. decemberben születendő Babák klub

2012. decemberben születendő Babák (nyílt klub)

Ezt a klubot mindenki olvashatja, de csak a klubtagok írhatnak bele.

Szeretnék csatlakozni ehhez a klubhoz!

1 2 3 4 5
6. manó-manó (válaszként erre: 5. - Fodoros)
2012. jún. 18. 13:51

Szia!


Nem gond az eltűnés :) Én péntek 3-tól hétfő reggelig tűnök el, ugyanis otthon nincs netem. Elég egész nap a melóhelyen. Köszönöm a táblázatot, valószínűleg délután tudok vele foglalkozni.

A meleget mindig jól bírtam, de most... A vérvétel után elég kábavoltam. Én szerdán megyek uh-ra, már nagyon várom.

2012. jún. 18. 13:19

Szia manó!


Bocsi, kicsit elvesztem az elmúlt két és fél napban.

Igyekszem nem sokszor ilyet csinálni, mert a csapatokat szeretném építgetni. Elég sok tervem van, de ezeket majd sorjában.

Elküldtem neked a táblázat linkjét, a hónapokhoz CRL, és BPD eredményeket várok. Ha valami nem érthető, kérlek írj, és megbeszéljük. Ötlet bármikor jöhet a táblázattal kapcsolatban, mindenre nyitott vagyok. Ha van olyan ismerős, vagy ismeretlen, barátnő vagy munkatárs, aki decemberre vár babát, nosza szólj neki és jöhet ő is. Annyit kérek, hogy a levél tárgyába mindíg írjátok bele, hogy 2012 decemberi babák.

Az emailcímedet akkor teszem bele a táblázatba, ha levélben engedélyt adsz rá. Ha nem akarod, nem kötelező beírni.

Nekem ma lett meg az AFP eredmény, jó lett, és a genetikai ultrahang is.

Hogy bírod a meleget? Jobb volt a múlt hét, ezt én nem jól tolerálom.

2012. jún. 18. 09:31

Sziasztok!


MA én nyitom a sort :) . Voltam AFP-n, 5 kémcsővel vettek vért, + a meleg... Hát kicsit kóválygok. Egy ici-pici kedvem sincs dolgozni, ráadásul itt bent ezer fok van. Remélem jó kis csapat verődik össze és jókat tudunk mjad dumálni. Mindig van miről :) Addig is "élvezzük" a "jó" időt!

2012. jún. 15. 11:00

Sziasztok!


Néhány hét múlva aktuális lesz a kombinált tesz, illetve az AFP vizsgálaton való részvétel. Kinek milyen eredményt hoz majd? Itt megoszthatod másokkal az értéket, eloszlathatod az aggályokat, és tudni fogod, semmivel nem vagy egyedül. Én november közepére várom a babát, és a novemberi csapatunk kíválóan működik.

Azt hiszem jelenleg jó kis hányingeres korszakodat éled, ha peches vagy, sűrűn találkozol vörös bundás barátunkkal. Gyere mondd el mennyire tele a hócipőd, hisz azt mondták életed csodája ami benned történik. Kincsed a szíved alatt, és Te tudod hogy így is van, akkor miért érzed hogy kifordult sarkából a Föld, és Te épp megmentésre szorulnál?

2012. jún. 14. 20:30

Sziasztok! Minden nap fogok írni, hogy a klub életben maradjon, és találjon rá az a 10 kismama, aki minden búját baját, fáj, vagy viszket, pisil vagy nem alszik, el tudja mondani. Osszuk meg az élményt, hogyan mozdul meg a baba először érezhetően, és ki ki lássa el a többieket saját tapasztalatával. A jelentkezők számára készítek egy táblázatot, mely örökre megmarad, és 10 kismama emlékeit fogja össze.

Legyél Te az első.

2012. jún. 14. 18:38
10 főt várok ebbe a klubba, minden tapasztalat megosztására, és egy jó barátság kiépítésére. Gyere mondd el hogy érzed magad, mitől félsz, minek örülsz.
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook