2011. október-november-december. Még ebben az évben teherbe esünk (beszélgetés)
nekem is van kettő nagy!:) de szerintem csak a sok csokitól!:)))
a barna folt lehet a beágyazódástól is nem?
Ha nagyonn a mellbimbód az jó lel lehet :)
A pattanásokról fogalmam sincs. Nekem most lettek, amikor megjött, meg ha jól emlékszem múlt hónapban is volt. Pedig amúgy én nem szoktam az lenni. De arra gondoltam hátha csak a gyógyszer hatása miatt van.
Nem baj a Kira is jó:) ugyanaz:)
ja és bizton állíthatom,nem beképelés hogy nagyobbak lettek a mellbimbóim:D
Szerintem is nagyon szép :) Különlegesnek érezzük.
Köszönöm,hogy TE válaszoltál. Látom a többiek le sem szarták a kérdésem.
igen pont 7nap:) köszönöm:)
hogy vagy?
Kivel miújság csajok?:)
nekem ma reggelre felment a hőm 37,1re és a melleim majd leszakadnak,nagyon fájnak:/ A bugyimom meg lett egy kb 50ftos nagyságú világosbarna folt,vagy sötét sárga,nem tudom eldönteni,de inkább világosbarna.remélem nem felfázás,hanem valami más:)
Ha már a neveknél tartunk,nekünk ha lány lesz: Kyra lesz a neve valószinüleg
Ha fiú: Dominik:)
Sziasztok!
Hogy vagytok ma?
annácska: Képzeld én épp nem rég találkoztam egy Déliával. Ő a svéd nagyija után kapta a nevét, szerintem nagyon szép.
manócska: Márcsak egy hét. Szorítok ne jöjjön meg és nem is fog :)
Látom a neveket firtatjátok :)
Délia lánynév nektek tetszik?
na igen...:D
szerintetek is öreges név az Emma??
páromnak nem tetszik, de én meg teljesen szerelmes vagyok ebbe a névbe...
a kislányunk neve Panna, Pancsinak hivjuk...
lehet mutatnom kéne neki egy dögös csajszit, akit Emmának hivnak és az a kép lenne előtte, nem a gyerekorvosunk arca...:DDDDDDDDDDd
nekem ég a mellbimbóm, és továbbra is lufi van az alhasamban érzésem van....passz
lehet csak megfáztam, de lehet, hogy nem....:P
Sziasztok, lányok, hagyományos hőmérőt honnan szereztetek? higanyosat? gyógyszertárban nem lehet kapni. nekem digitális van, de azt mondják jobb a higanyos.
Ki hogy van?
a nevekhez visszatérve, párom talált lány nevet: Hanga. Hogy honnan jött neki rejtély, de tetszik nekem is :D
Vigyorex: nem megy bele a Muzsajba :(:(:(:( :D:D:D Bedepizhetek? :D
jó reggelt mindenkinek:)
elvileg mostantól lehet próbálkoznunk, és szerencsére nem megy jövő héten párom külföldre, mert itthon fognak dolgozni, úgyhogy hétközben haza tudom csábítani :D
ki hogy van?:) valakinél változás?:)
vt :) együtt próbálkozunk? :D
Jo reggelt lanyok!
Hogy vagytok?
En mostmar jobban mert ma ejjel hazajott a parom, igaz hogy nem voltunk egyutt de legalabb tudom hogy itthon van es egyutt lehetunk.
A hogorbem ugy nez ki mintha lett volna PE-m de nem vettem eszre a tojcsis folyast.
Nem tudom mi lehet?!
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Mennyit kereshetek ebben az évben, ha nyugdíj mellett dolgozom? Jelenlegi nyugdíjam:90550 Ft.
- Hány éves vagy ebben az évben?
- Igaz az hogy a császármetszés után nehezebben esem teherbe?
- Egészségügyi küret után könnyebben teherbe lehet esni?
- Szeretnék teherbe esni, de az orvosom szerint csökkenteni kellene a hormonszintemet. Valaki tudna segíteni ebben a kérdésben?