2011. október-november-december. Még ebben az évben teherbe esünk (beszélgetés)
jó reggelt jó reggelt.
én sajna egész nap dolgozom, nem követem az eseményeket annyira, csak este kukkantok be, de remélem szépen formálódnak a dolgok mindenkinél.
én most vagy a ciklus második felében és várom h teljen az idő, s ne jöjjön meg.
Szia, gyere akkor csatlakozz hozzánk :D
türelem rózsát (esetünkbe babát) terem
csak azért mondom,mert nagyon rajta vagy a baba-dolgon,és,ha megnézik a hormonjaidat,megmondják,hogy minden rendben van-e,vagy kell-e vmi bogyót kapnod a terhességhez.
Általában csak egy év próbálkozás után szoktak elkezdeni vizsgálódni,de végül is nem kötelező megvárni.
Persze 4 hónap még nem jelent semmit,sokan csak 6-8 hónap után esnek teherbe,de ha mégis van valami nálad,akkor szerintem te bekattansz egy év várakozás alatt.
végül is ez csak egy 2 vérvétel,pénzbe meg nem kerül.
Sziasztok.
Épp mindenféle témába vágó dolgot néztem neten, amikor rátaláltam erre a fórumra. Már fél éve próbálkozunk teherbeeséssel, de még mindig semmi. Nagyon remélem, hogy ebben a hónapban összejön. Már annyira várjuk:)
igen tudom hogy nehéz,de muszály menni és kergetni ezt az álmot,mert megéri:)
A párom egy tündér,sokszor sírdogálok ha nem jön össze és megjön,mint pl ma is mikor hazajötem dokitól,bementem munkahelyére és ott sírdogáltam az étteremben ahol dolgozik és tulaj is egyben,de annyira édes,mindig megvigasztal,ölel,és bíztat hogy ebben a hónapban sikerülni fog meg stb,és ez sok erőt ad,meg itt a forumon a lányok is :)
hopi előző hozzászolás nem idejött:S:D
tudom....én is pont igy érzek,de összehozzuk :) ne keseredjünk el:)
hálaisten nincs is csillár a lakásban :D:D:D:D tehát ez a veszély nem fenyeget:D:D
most néztem a képeid,csini vagy:)
:) nincsmit szívesen segítek ha tudok mindenkinek:)
köszi:)
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Mennyit kereshetek ebben az évben, ha nyugdíj mellett dolgozom? Jelenlegi nyugdíjam:90550 Ft.
- Hány éves vagy ebben az évben?
- Igaz az hogy a császármetszés után nehezebben esem teherbe?
- Egészségügyi küret után könnyebben teherbe lehet esni?
- Szeretnék teherbe esni, de az orvosom szerint csökkenteni kellene a hormonszintemet. Valaki tudna segíteni ebben a kérdésben?