2011. október-november-december. Még ebben az évben teherbe esünk (beszélgetés)
az akkor nagyon jó áron volt:)
írd meg majd a nevét légyszike ha megtalálod:)
Nekem mennem kell mert reggel korán fog csörögni az óra...:S De drukkolok mindenkinek,holnap jövök vissza!Jóéjt,baba bubusok:)
szoktátok néznia 9hónapot a tv2-n szombat du-tánonként?!
Én nagyon szeretem mert mindig van benne valami érdekes:)
Femibion magzatvédő vitamin
A Femibion magzatvédő vitaminnak két típusa létezik. A Femibion 800-at a gyerekvállalás előtti időtől egészen a terhesség 12. hetéig érdemes szedni. Nagyobb mennyiségű folsavat és metafolint tartalmaz, ami segít megelőzni a magzati fejlődési rendellenességeket, emellett pedig jód is található benne.
A metafolin speciális, a szervezetben előforduló, aktívfolát-forma. Mivel a folsavat szervezetednek először aktív foláttá kell alakítania, hosszabb időbe telik, mire hasznosítja, ráadásul nem is tudja az egész mennyiséget maradéktalanul átalakítani. A metafolinnal kombinálva azonban a folsav könnyebben hasznosítható, így biztosan hozzájutsz a szükséges mennyiséghez. A tabletta harminc darabos kiszerelésben kapható.
A terhesség kezdeti szakasza után magadra is gondolnod kell: a Femibion 400 a kismamák megnövekedett vitaminigényét elégíti ki. A 13. héttől kevesebb folsavra lesz szükséged, így ebből csak 200 mg található benne, metafolinnal kiegészítve, emellett azonban DHA, vagyis többszörösen telítetlen zsírsav, illetve E-vitamin is van benne.
A Femibion 400 naponta egy vitamintablettát és egy kapszulát tartalmaz. Az ez utóbbiban található esszenciális zsírsav a sejtek építkezéséhez nélkülözhetetlen, de később az anyatejen keresztül is eljut a babához. Ezt a vitamint a terhesség 13. hetétől egészen a szoptatás végéig szedheted. A csomag harminc tablettát és harminc kapszulát tartalmaz.
A Femibion 800 ára 3420 forint, a Femibion 400-é pedig 5670 forint. *
okés köszi:) de egyenlőre még ilyenről ne is beszéljünk hogy nem sikerül:S:) Fog sikerülni:) Legalábbis mi mindent megteszünk érte:)
Drukkolok mindenkinek:)
én is C vitamint szedek.
amugy szerintetek befolyásolja a spemiumokat a megfázás, mert párom szerencsésen megfázott és taknyos is meg hőemelkedése is van:/ ugye ez miatt nem fog elúszni ez a hónap?
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Mennyit kereshetek ebben az évben, ha nyugdíj mellett dolgozom? Jelenlegi nyugdíjam:90550 Ft.
- Hány éves vagy ebben az évben?
- Igaz az hogy a császármetszés után nehezebben esem teherbe?
- Egészségügyi küret után könnyebben teherbe lehet esni?
- Szeretnék teherbe esni, de az orvosom szerint csökkenteni kellene a hormonszintemet. Valaki tudna segíteni ebben a kérdésben?