2011. október-november-december. Még ebben az évben teherbe esünk (beszélgetés)
Mi évek óta várunk rá volt vetélésem is de most Július óta próbálkoztunk de semmi majd elkezdtem használni ezt az ovu tesztet 2 hónapja és sikerült.)Idáig mindig azt hittem hamarabb van ovu de nem később van ezért nem jött össze idáig szerintem ja meg szedem a terhes vitamint is:)
Nekem is egypénteki nap szép erős 2 csikos volt a teszt majd vasárnapra halványodott:)Péntekem volt akció is:)
sziasztok,én is szeretnék teherbe esni,harmadik hónapja próbálkozunk.
De most elkaptam valami vírust,két napja fekszem,hőemelkedésem van.
Most vagyok félidőben,szerintetek szabad így próbálkozni?Van egyáltalán ilyenkor peteérés,és nem lehet veszélyes a babára,ha ifluenzásan "készül"?
Ebben a hónapban kipróbáltam. Nagyon szépen mutatta a peteérést, de egyébként pont előőte nap pénteken voltam nődokinál és mondta ha már ott vagyok nézzük meg ultrahanggal a peteérést. És szépen látszódott, akkor már 17 mm-es volt, aztán megcsináltam és másnap szombaton nagyon erős volt a két csík, vasárnap meg már semmi, valószínű, hogy szombat éjjel történt a tüszőrepedés.
Ezek szerint nektek összejött? Hány hónap alatt?
Szia vt78, köszi az üdvözlést, mindneki nagyon kedves.
Mi 3. hónapja próbáljuk a babát összehozni, eddig még nem sikerült, de ami késik nem múlik. Mivel elég türelmetlen típus vagyok, ezért ha már nem tudom tekerni az időt:), akkor szeretnék más hasonló helyzetben lévő leendő kismamákkal beszélgetni a poziítv teszt várásáról.
Üdv köztünk.)
Látom ma regisztráltál..jól tetted!
te mi járatban erre?
Hol milyen az idő?
Budapest verőfényes napsütés.)
Sziasztok.
Kramer üdv köztünk mindenkinek megy a drukk:)++++++++
Sziasztok lányok!
Párom elment dolgozni..ráérek.)
mikor itthon van nem igazán van alkalmam netezni..
Először kiderült, hogy pajzsmirigy alulműködéses lettem, amit feltehetőleg apu halála váltott ki. Arra szedem a gyógyszert. Utána kiderült, hogy túl sűrű a vérem, arra Clexane injekcióval kell lőni magam, mihelyst kiderül a terhesség, de a legújabb nőgyogyim által kiderült, hogy nem a Clexan 40-et kellett volna lőnöm, hanem a 60-at. Most kenem magam a Women's Cream-vel is, ami elvben helyre teszi a hormonháztartásomat. Próbálkozunk, (bár nálunk pár dolog gátat szab) és reméljük a legjobbakat.
Hajrá november :)!!!
Szia Angica,
első baba, igen. Drukkolok, hogy most minden rendben legyek. A dokid mit modnott a vetélésekre, miért van, ha nem vagyok indiszkrét?
neked is kívánom ez a hónap babát hozzon!!!
És minden Nőnek akiknek eddig nem jött a gólya de szeretnék
Sziasztok!
mi pont október elején döntöttünk tesó mellett és pont egy héttel a menzim elött...csoda lett volna ha sikerül :D de most pont középidős vagyok :D és ha leszek olyan szerencsés mint a Lányomnál akkor elsőre sikerül is :D szóval kb 2hét és kiderül hogy köt a gipsz :D
Üdv köztünk Kramer!
Mi 2009. május vége óta próbálkozunk, kisebb megszakitásokkal. 4x sikerült teherbe esnem, de sajnos vetéltem. De majd most sierül!!! Nektek első baba lesz?
Szia!
Persze hogy csatlakozhatsz :) Mi aug óta próbálkozunk bár akkor már kiestünk a jó időből, de novemberre már nagyon nem várom :) a lányom elsőre összejött így kicsit fura ez a várakozás, de nem szeretnék görcsös lenni. Bár pár hónapja voltam egy jósnőnél és ő azt jósolta április környékén látja hogy újra terhes leszek( nem hiszek az ilyenekben, bár mondott egy pár érdekes dolgot) de remélem ebben nem lesz igaza;)
Sziasztok,
tudom, hogy már nagyon sokan beszélgettek, de esetleg csatlakozhatnék hozzátok?
Mi szeptember elején kezdtük a próbálkozást, de még eddig sajnos sikertelenül. Remélem a november szerencsét hoz. :)
Ti mióta próbálkoztok?
Sziasztok!
Vt78: ez annyira szép volt!!!!!
Köszi. Bár próbálom nem beleélni magam, de azért fejben megy a visszaszámlálás :).
Minden esetre a clostytól 29 napos ciklusom szokott lenni és ma vagyok a 28.-on :).
szep jo reggelt csajok:)
holnap megyunk haza, majd este jovok es meselek:)
addig mindenkinek megy a drukk:)
puszi nektek es vigyazzatok magatokra:)
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Mennyit kereshetek ebben az évben, ha nyugdíj mellett dolgozom? Jelenlegi nyugdíjam:90550 Ft.
- Hány éves vagy ebben az évben?
- Igaz az hogy a császármetszés után nehezebben esem teherbe?
- Egészségügyi küret után könnyebben teherbe lehet esni?
- Szeretnék teherbe esni, de az orvosom szerint csökkenteni kellene a hormonszintemet. Valaki tudna segíteni ebben a kérdésben?