2011. október-november-december. Még ebben az évben teherbe esünk (beszélgetés)
Folsavat szedek egyenlőre meg csak 1honapja kezdtem!
Elhiszem...Amerre mi lakunk, van 3 anyuka, akik ebben a hónapban fognak szülni...én nov. végén szültem volna...nagyon vacak érzés most látni őket, ugyanakkor meg jóban vagyunk, és nagyon örülök, hogy összejött nekik a baba! :)
És szedsz már terhes vitamint?
Jajj de jó gratulálok a kiscsajhoz:)nagyon szép neve van:)sajnálom a vetelest:(nekem az elso kisfiam elott volt egy vetelesem nagyon nehezen érintett/érint:(
A mellem nekem is fáj..de nem tulajdonítok neki nagy ügyet...23-án volt meg utoljára...
Érdekes, hogy én nem izgatom magam nagyon...valahogy én rá bizom a döntést, akkor jön mikor ő szeretne..nem sürgetem...januárig ne is akarjon..
Köszi:)próbáltam a múlt hónapban de sikertelenül jártam:(inkább felhagytam vele mert csak "idegeltem" vele magam hogy na vajon ma mit mutat,mi lesz,blablabla,és arra jutottam ha jonni akar ugy is jön és inkább nem görcsölök rá és a természetre bízom amíg nem telik el olyan sok ido aztán majd meglátjuk!
Nem, van már egy kislányunk, 22 hónapos. Áprilisban volt egy vetélésem a 8. héten, most szept óta próbálkozunk. Lányunkra vártunk több, mint 1 évet, remélem, a tesó nem várat ennyit magára! :)
Remélem babó:DDDDDDD
Hú nagyon várom már a fejleményed:)És a mellbimbód is fáj?
Niki képzeld nekem is megint fáj a mellem. De vajon mért mindig inkább este?
Hogy hívják a törpéidet? :)
Javitottam:)
esetleg próbáld ki az ovu tesztet nekem bejött másoknak is itt ajánlottam már hátha sikerül nekik is.D
Remelem én is:)))köszönöm:))
Tudom azért is iratm le hogy tudd hogy tudom mit érzel:)mióta próbálkoztok?elso baba?
Ja és ez lemaradt,harmadik babo:))és üzenjük neki hogy nagyon várjuk öt a két bajkeverő kis Torpeink melle:)))
Szivesen remélem neked is minél előbb baba vissza számláló lehet a neved mellett:))+++++++++
Jó értelemben is mondtam. :))
Niki én kétszer vagyok, légyszi az egyiket töröld ki, mert minek kettő..
Köszii
Jajj de aranyos vagy:)nagyon szépen köszönöm!! Köszönöm:))
Va Ji King jóslásis..nekem ott is ez jöt ki és pénz..anyagi gyarapodás.)
A Ji King nem hülyeség..
Az elso 10het volt nehéz de azóta nincs akadály velük:))nagyon osszeszoktunk és egyre jobban el vannak egymással,és nagyon jó velük!persze ha valahova indulni kell kicsit macerás mire osszekeszulunk de ezekre is vannak mar bevallt módszerek:)az irigységet pedig jó ertelembe veszem és tudom hogy hogy érted és mit érzel!volt benne részem sajnos 2,5evig tudom milyen az amikor várni és várni és a hónapok jönnek mennek de eredmény nincs,körülötted meg mar mindenki terhes!nagyon nehéz tudom....sajnos nekem vetelesem is volt az elso kisfiam elott úgyhogy nekünk kijutott aztán mindenhol mire végre sikerult!amit tudok mondani hogy soha nem szabad feladni mindig bízni kell és reménykedni és megérni kivárni az időt!tudom ezeket sokan mondjak meg azt is tudom hogy akinek van az mar könnyen beszél de én ugy mondom ezeket hogy át is éltem azt a részét hogy vártam sokat csalódtam sokat szenvedtem sokat de sikerult és az orvos azt mondta nem lehet természetes úton és lásd sikerult mar kétszer is!!!
Szio,persze hogy megadom,örömmel:))2honapja próbálkozunk,igazából nekem nincs pontos menstruaciom igy nem nagyon tudok biztosat mondani hogy mikorra nem várom,most tartok a ciklusom 20.napjanal,haaaat ha nagyon mondanom kell valamit akkor 28-35nap között szokott jelentkezni de pl a múlt hónapban 41napra jött:(szoval nagyon nem lehet kiszamitani nálam,sajnos soha nem volt pontos mindig is ezzel küzdöttem!Győrbe szülnek mindenképp és az orvos Busznyák Csaba!
Köszi! :) Hú, nem lehet könnyű ilyen kicsi korkülönbséggel 2 gyerekkel, de azért egy picit irigyellek...
Köszönöm:)én is hasonlókat kívánok,a legjobbakat hogy minél előbb sikerüljön:)
Én is megnéztem.
Nekem is kijött, hogy a gyermek utáni vágyam beteljesülhet most. :D
Egyébként a foglalkozasom kereskedelem és marketing ügyintéző de ez jobbara csak a végzettségem mert nem dolgozom benne,egy holland cégnél voltam minőség biztosító-ellenőr,a terhesség elott!
Szia üdv köztünk és drukk:)
Ha megadod az adatokat beraklak a táblázatba:)
Mióta próbálkoztok mikorra nem várod megjegyzéshez meg amit akarsz:)Mondjuk hol szülnél ki lenne a dokid
Győr,és itthon vagyok a sracaimmal:)van két kisfiam!egyenlőre velük foglalkozok és nagyon remelem hogy maradhatok is itthon meg sokáig velük és a leendő Manonkkal:))
És te?:)
További ajánlott fórumok: