2011. október-november-december. Még ebben az évben teherbe esünk (beszélgetés)
Jó reggelt, én is itt vagyok :)!
Nekem bár a tesztem negatív, az émelygés, hányinger, szédülés szinte egész nap van. És a cicim is fáj megint.
Ja, és még moindig nem jött meg (33. nap)
ezt találtam, nos a lilaság mellett számomra igaz a megnövekedett szexuális éhség is, az álmosságot is említettem tegnap,a puffadás is meg van pedig azt hittem csak olyant ettem és majd később jobb lesz, nem kávézok nem cigizek szóval ezekről nem tudok nyilatkozni, de a fejfájás is meg van, és egyszer rám tört hányinger is...
de még mindig úgy vagyok vele hogy nem akarom elkiabálni
Terhességi tünetek és megoldások
ÁLMOSSÁG
Az első harmadban a baba rohamos fejlődése, a test bekövetkezett újszerű állapotok olyannyira leterhelik a szervezetet, hogy legszívesebben egész nap pihengetne. Ez a jelenség akár már a 6. hét tájékán jelentkezhet. A legtöbbször szokatlan fáradékonyság lép fel,
PUFFADÁS
Az első harmadban még nem nő a pocak számottevően, viszont kialakul egy kis puffadás, amitől hamar elkezd már kerekedni a poci.
KÁVÉUNDOR
CIGIUNDOR
LILA „odalent”
A terhesség egyik jele, hogy vérbőség alakul ki a nemi szerv környékén, ezért lilás színt ölthet a terület. Ugyanez a vérbőség fokozott nemi étvágyat is okoz
ARANYÉR
Az aranyér sajnos gyakori velejárója a várandósságnak. Az első harmadban a lelassult emésztés okozza
FEJFÁJÁS
A fejfájás terhesség alatt lehet például nyomelemhiánytól (kalcium, magnézium, vas stb.). 1-1 pezsgőtabletta segíthet a problémán.
ÉMELYGÉS
A szinte állandó napközbeni émelygésen segíthet a gyümölcsös rágó rágcsálása, valamint a gyömbért tartalmazó italok, ételek fogyasztása
Jó reggelt!
annácska neked már csúnya lenen ha lila lenne :D
a beágyazódás időszakában lila csak alul....ilyenkor megvastagszik a nyálkahártya, hogy betudja fogadni a megtermékenyített petesejtet és neki tudjon kezdeni a fejlődésnek, nem egész terhesség alatt lila a nuni...
de ennek most neki keresek a neten, tuti van valami róla...
Jó reggelt Lányok:)
Látom este nagy volt az élet:)én is megadom az elerhetosegem fb-on ha gondoljátok,akit érdekel,majd jeloljetek:)
Este nem tudtam már jönni mert esti mese olvasás után,a férjem "meglepett" egy 3oldalas német okirattal,amit le kellett fordítanom neki,vacsi készítés utan ennek feszültek neki és későn végeztem,de megpróbálok visszaolvasni!:)
Remelem ma fogunk pozitív tesztekről hallani,drukkolok!!
Nekem még olyan messze van ez,lassan telik az idő de addig is próbálkozunk:)
Hát csajok nekem nem lila,pedig én 5heteske vagyok :)
pedig ez a kedvenc színem,szóval nem bánnám :DDD
Hát persze :))
KI az a visszatérő Hoxás aki kismama?
Jó éjszakát, szép álmokat!
Remélem tudok aludni.
Én is örülnék, mert ma reggel óta kifejezetten émelygős vagyok, szédülök, néha duzzad a mellem. És nem barnázok, nem jött meg, nem görcsöl.
Úgy hogy picit még reménykedek, csak nagyon félek, hogy kedden csalódok. :S
csajszik én megyek
jó éjt
pusy
hááát kitudja :D
de van alapja...
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Mennyit kereshetek ebben az évben, ha nyugdíj mellett dolgozom? Jelenlegi nyugdíjam:90550 Ft.
- Hány éves vagy ebben az évben?
- Igaz az hogy a császármetszés után nehezebben esem teherbe?
- Egészségügyi küret után könnyebben teherbe lehet esni?
- Szeretnék teherbe esni, de az orvosom szerint csökkenteni kellene a hormonszintemet. Valaki tudna segíteni ebben a kérdésben?