2011. október-november-december. Még ebben az évben teherbe esünk (beszélgetés)
Sziasztok!
Üdvözlök minden újonnan csatlakozót és sajnálom, hogy hanyagoltalak titeket,de nagyon nem értem rá.Drukkolok mindenkinek!!!!!!!!!Nálam minden oké-7 hetes terhes vagyok :))
Hát én nem tudom mi van, de akármit keresgélek a neten, minden oldalon kismamaruhákat reklámoznak.
Ez biztos valami jel :)
:) Igen elég jól produkálod a tüneteket :D
De én is pont ezt csinálom, csak én nem vagyok kibírhatatlan (egyenlőre ;))
lányok, én olyan kibírhatatlan vagyok, párom már megjegyezte reggel, hogy ma inkább csináljak szóló programokat...:) (szabin vagyunk)
lányomnál pont ez volt anno, mindenbe belekötöttem, minden idegesített..váááá, tök gáz vagyok..:)
És milyen tutin produkálom a tüneteteket, remélem figyelitek!:D csütörtökön meg majd mehetek tampont venni...:P
Orsy mindenképp menj el dokihoz! Lehet még baba.
Shingi, az egyik bnőm 16 hetes most és ő azt modnta, hogy az egyetlen tünete az étvágytalanság volt! :)
Én is szorítok!
Hányra mész dokihoz?
14-re megyek :)
Köszi az aggódást
Nem akarlak illúziókba ringatni, de lehet baba. Persze maradhatott vissza hCG hormon is.
Nálunk van precendens a családban a mensivel övezett terhességre. A nagymamám a 3. terhességénél sokáig mensizett, és mire kiderült a rehesség, már olyan előrehaladott volt, hogy nem lehetett elvetetni.
Milyen volt a mensid? Mint szokott?
jujj!!!!
most azért halkan örülök neked!!:DDDDDDDDDDDDDDD
csak nyugodtan...és ne keseredj el, ha nincs baba...majd lesz köv. hónapban!!!
szorítunk majd!
Köszi, én is remélem, majd úgyis megírom, akkor is ha nem jó hír. De nagyon rossz nem hiszem, hogy lehet, max nem vagyok terhes. Nekem ha már pé-m volt már az is eredmény :)
Te hogy vagy?
jo reggelt csajok
Én már fél 9kor aludtam nagyon fáradt voltam de felkeltem mert eléggé görcsölget a pocim:S meg annyit iszok mint egy viziló:/:D
A hőm már felment 37, 1 reggelente,ma reggel már 37,2 ennyi még sosem volt reggel:)
jo lenne már a baba miatt lennének ezek:)
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Mennyit kereshetek ebben az évben, ha nyugdíj mellett dolgozom? Jelenlegi nyugdíjam:90550 Ft.
- Hány éves vagy ebben az évben?
- Igaz az hogy a császármetszés után nehezebben esem teherbe?
- Egészségügyi küret után könnyebben teherbe lehet esni?
- Szeretnék teherbe esni, de az orvosom szerint csökkenteni kellene a hormonszintemet. Valaki tudna segíteni ebben a kérdésben?