2011 novemberi babavárók (beszélgetés)
Nagyon sajnálom :( Drukkolok, hogy hamar átvészeld... Kitartás!
Ha nagyon muszáj bevehetsz egy Advilt.De próbálj lefeküdni és "kialudni"!Plusz egy kis hideg vizes kendő a fejre is jót tesz!
Lányok fejfájás kínoz, mit vehetek be hogy ne ártsak a babának?
Én is csatlakozom a többiekhez...Pihenj,és próbálj túllépni rajta,és próbálkozni újra!
Nekem volt ilyen a kislányomnál is és most is. Úgy érzem, hogy mindjárt megjön, de hál istennek nem.
köszönöm azért jol esik, biztam benne, hogy én is csatlakozhatok ide, de nem ugy lett... most nem tudok semmire gondolni, mert még tul frisssek a sérelmek, de remélem kiheverem... addig meg marad nekem az üresség amir érzek...
Nagyon sajnálom!!!!
Kívánom, hogy minél hamarabb költözzön baba a pocakodba.
Fel a fejjel!! Bár tudom, hogy ilyenkor mondhat bármit az ember.
Nagyon sajnálom!!!!!!!!!!
Tudom sovány vigasz, de lehet, hogy valami baj volt ... Ne add fel! Sikerülni fog!!!
SZIASZTOK. . . NEM JO A HIREM, EGYÁLTALÁN NEM. . . NEM MARADT VELÜNK A BABA. . . A JO AZ A DOLOGBAN, HOGY NEM KELL BEAVATKOZÁS, MERT TUL PICIKE VOLT UGY MENT EL, CSAK A NYOMA VAN. . . A SZERVEZETEM MÉG MINDIG UGY MÜKÖDIK, MINTHA TERHES LENNÉK, DE MEGSZÜNIK, EGY PÁR NAP MULVA. . . SAJNOS EZ VAN. .
KAterika??? Remélem minden rendben vele!!
Én innen tudtam, hogy sikerült.
Az első babánknál ez nem tűnt fel, most viszont ez volt az első jel, majd a rettenetes derékfájás, hasszurka.
Nem tudom. :) Különösebben nem figyeltem. Próbáltam sűrűn keveset enni.
Hú, alig gyöztem visszaolvasni!!
TTJucc, ne izgulj, nekem a második lánykámmal volt ugy, hogy csak két hétre a vérzés kimaradás utan mutatta ki, hogy babát várok. Ö késöbb is jött 2 héttel :)) Lehet késöbb volt egy rendkivüli peteérésed, ez is lehetséges..
Nekem is voltak kisebb görcsök, kb 2 napja, azóta nincs.
Magdi77, HellGirl, nekem is fáj a fejem, alacsony is a vérnyomásom, sajna terhesség alatt mégjobban le szokott menni...:(
Moncsicsi25, szerintem senki nem ússza meg a hányigert :)) Majd jön az nállad is :))
Cherry41, nekem kimaradás után néhány nappal lett gyanus a dolog, borzasztóan szédültem és hányingerem volt - nállam mindig ez az elsö, ugy látszik. Várunk itt közöttünk :))
Irisz, nekem még nincs sok válladék, de tuti majd lesz.. :)) Söt állitólag kicsi gombás fertözés is lehetséges ilyenkor a hormonális változások miatt.
Maszatt, lehetséges ez is a hormonális változésok miatt. :))
Igen na én ezt érzem 3 hete:)))
Nekem is voltak ilyen has illetve derékfájásaim a múlt héten. Este mentem a pisilni és akkor jött egy erősebb görcsszerű fájdalom de két perc múlva abbamaradt. Most a cicim fáj nagyon az alsó ívben, melltartót sem birok felvenni :(
nekem is volt ilyen érzésem és a kis kedvenc tesztem már a menstuáció előtt 2 nappal napközben pozitívat mutatott:) persze volt hányinger, mellfeszülés, puffadás,fejfájás is..
Csajok!
Nekem olyan száraz a bőröm, meg a szám is ki van száradva, pedig sokat iszok és kenem is.Ja és a mellbimbóm, olyan mint a rinocérosz :)))
Terhességi tünet?
Nekem nem volt ilyen.De sokan mondogatják,hogy van ilyen.Nekem a gyomrom van jelenleg kikészülve...
Képzeljétek, elkezdtem mensi szerűen görcsölni... Nektek is volt ilyen? Tök olyan, mint amikor megjön, csak épp vér nincs (szerencsére!).
Reménykedjünk benne hogy ez a magyarázat...
Remélem nincs semmi komoly baj.Lehet csak még akadt a városban dolga!
Igen, már elvileg túl van a vizsgálaton. Jajj, nagyon szorítok érte.
Katerikával vajon mi lehet? Remélem hamarosan jelentkezik!
én is úgy voltam vele januárban, hogy ha nem akar jonni hozzánk a baba, ne jojjon, szabályosan kiborultam egyszer, de most megin az táplál´ja a reményt bennem, h éreztem a peteérésemet szombaton, nyákom is volt, voltunk is aznap egyutt, most meg ezek a jelek...
További ajánlott fórumok: