2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Köszönöm. Azt tudtam, hogy a szemnyomás miatt kell, de én úgy halodtam mindegy milyen dioptria, de ez jó hír, mert nekem sokkal gyangéb a szemüvegem.
Sziasztok! Én is csatlakoznék a csapathoz! Ha minden igaz 2011 május elején fog megszületni második gyerkőcöm! Elég szomorkásan indult a mi történetünk : múlt héten pénteken elmentem ultrahangra 3 pozitív teszt után,de a doki semmit sem látott, legalábbis méhen belül.Vért vetetett tőlem a HCG szint ellenőrzése céljából. Az eredmény 1300 lett, ami azt jelenti, hogy látni kellett volna már a petezsákot.Szombat reggelre berendelt ismét, hogy újra megvizsgáljon, de azt mondta vigyek magammal "ottalvós" cuccot is, mert ha nincs meg a baba, akkor befektet méhen kívüli terhesség gyanújával.Képzelhetitek milyen éjszakánk volt...És mit ad Isten : szombat reggel 3 mm-es petezsákot talált méhen belül!!! Sírtunk a párommal örömünkben!!! Azt ajánlom minden kismamának ne menjen el túl korán ultrahangra,mert hasonlóan járhat mint mi.Szurkolok mindenkinek akinek a pocakjában már növekedik egy kis élet, és azoknak is akik csak dolgoznak rajta :-) !
ezt találtam neked:
"Csak NAGYON erős dioptria esetén merül fel a császár mint lehetőség (-5 fölött talán), de nem is ez a fő kérdés, hanem a szemfenék állapotát kell szemésznek megnéznie, mert a kérdés az, hogy bírni fogja-e sérülés nélkül az erőlködést."
Egyébkétn ahogy olvasom it már többen anyukák vagytok. Tudtok esetleg arról valamit, hogy aki szemüveges az nem szülhet természetes úton, emrt én ezt halottam? Tudom még korai ilyeneken gondolkodni,d e azért jó lenne tudni.
Hát azt mondják, hogy jó, de maj csütörtökön kiderül, hogy megfelelően emelkedik e, mert addigra bejelntkeztem még egy vv-re.
Megyek, mert apa már hiányol.
Vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra is!
Jó éjt! :)
Nekem sem volt vele semmi bajom,mondjuk összehasonlítani sem tudom mivel:)Most másodiknál az orvos mikor megnézte a hasamat,nagyon meg volt elégedve az előző császár helyével és kérdezte:Ez nagyon szép munka!melyik orvos csinálta? mondtam hogy ő:D csak 8 évvel ezelőtt
végül is nekem bejött a császár. gyorsan felépültem utána, igaz hogy az első nap gáz volt, de elviselhető. nekem nincs vele bajom.
igen láttam!nagyon bájos kis hölgy:))
Hát csak kicsit. Semmi erős fájdalom.
oxitocin mellett sem éreztél semmit?
nem, de minden jól ment. :) 34. hétre született, úgyhogy 2 hetet még a korán volt, de utána hazavihettük és azóta is minden ok vele. :)
ja értem,akkor nem volt egyszerű
Nekem is császár volt az első. Nekem reggel 7-kor megindították, kaptam a fájáserősítőket folyamatosan, de semmi, nem igazán tágultam, és nem volt fájásom. délután háromnegyed 5-kor vittek a műtőbe. 4 kg-al született, de amikor először megmutatták nagyon megijedtem, mert a fején látszott, hogy sokáig erőltették.
toxémia miatt sürgősségi császár volt. azonnal ki kellett venni Flórát, mert már kezdett Help-szindrómába váltani a toxémiám.
Neked miért volt császár először Réka?
nem tudom mi a referenciaérték, de ez szép magasnak tűnik. :)
ne izgulj! :)
és ez jónak számít? nem értek hozzá, legalábbis én
értem!akkor talán én is reménykedhetek ha odajutok:))
Köszi a biztatást,csajok!
Holnap van a nemvárt napom,úgyhogy terv szerint csütörtökön tesztelek megint.
Gratulálok! :)
Szerintem csinálj egy újabb tesztet, de biztos kismami vagy! :)
Szia Iza! :)
Csak ide találtam! :)
gratula. :)
mikor ismétled meg a tesztet?
Köszi.:)
Remélem nem csalnak a megérzéseim,sem az a kis halvány csík...
Ezek szerint ti is nagycsaládosok lesztek velem együtt.:)))
További ajánlott fórumok: