2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Nekem sem nagyon, csak ha hideg van, meg egy kicsit a bimbó érzékeny ha nyomom,d e ennyi.
Meg nem nőtt lényegesen. És remélem nem is fog, mert ugyan örülnék ha nagy cicim lenne, de sok gondot okozna.
Cicus nagyon drukkolok!
Megyek, lefekszem, mert leragad a szemem. Jó éjt!
Olyan messze kell mennetek? Azt hittem Pesten van a dokid.
Kedd már nincs messze, csak párat kell addig aludni. :) Nagyon-nagyon szorítok nektek, hogy minden ok legyen!!
Még nem tudom. A hétfői hcg eredményből derül ki, hogy van e még értelme menni, ha nő addig valamennyit, akkor valszeg kedden (bár a múltkor mikor voltam az ottani doki azt mondta kedden nem lesz, szerdán mennyek, de mikor felhívtam, hogy a szerda nem jó azt mondta akkor kedden mennyek, szóval majd mégegyszer oda telefonálok, hogy akkor mikor, mert a másik dokihoz nem akarok menni).
De ezzel egyenlőre nem tervezgetek.
Meg a páromtól is függ mikor tud elvinni, mert én annyit nem ülhetek, úgyhogy le fogok feküdni a kocsiba, mert jó 2,5-3 óra az út.
ja, rendben, értem. :DD
no megyek, jó éjt mindenkinek!
Igen, de ezt csak egy helyen írják a neten és nekem 1200 felett is még duplázódott, mert 2696-ig nem volt gond a duplázódással.
Hétfőn kiderül van e még remény. Tünetem az égeegyadta világon semmi de semmi, a vérzés óta elég sokat fekszem, múlt hétvégét végig feküdtem azóta azért néha felkelek.
Nőtt, bár az uh-t is úgy kellet könyörögnöm, pedig magán uh-s helyre mentünk protekcióval. 14mm-es volt a petezsák 3mm-es a szívzsák és a crl 2,5 mm volt, de szívhangot nem volt hajlandó nézni, bár mintha úgy tűnt volna, hogy pulzált kicsit, de nem vagyunk benne biztosak.
Tegnap beszéltem a régi nődokimmal, hogy ilyen kevés lett a hcg-m, berendelt hétfőre, hogy megnézeti az ő laborjukban, úgyhogy valami nem stimmel, mert különben nem hívott volna gondolom.
Szia! Akkor végül is van remény.
és nőtt a baba, vagy a petezsák? mert ha igen, akkor az jó jel.
a hcg csak egy ideig duplázódik, mindjárt utánanézek neked hogy pontosan hogy van.
és hogyan kell szedni?
Akkor tényleg remélem nekem is jó lesz, mert rémesen érzem magam.
A derekam ekem is fájt, és néha még mindig csipkod kicsit.
Én is Femibiont szedek, nekem már a kislányommal is bevált, sose volt tőle semmi bajom.
Én is nagyon hamar voltam UH-n, a doki még petezsákot se látott, de azt mondta 4. hét előtt nem igazán lehet látni semmit, max. megnagyobbodott méhnyálkahártyát, ami terhességre utal...
Nagyon köszönöm, remélem beválik, mert ez így sajnos sokszor elviselhetetlen.Kávét abszolút nem tudok inni, és az evés is gyötrelmes.
No de majd elmúlik, és még ennek is örülök, mert tudom, hogy azért van, mert a ki bébim növekszik bennem! :DDDDD
1000 forint körül
30 darab van benne.
Köszönöm a gratulációkat.
A derékfájást eltekintve minden oké.Nagyon fáj:S
Elteszem magam holnapra.A kicsi már alszik,a nagy tévézik,a párom pedig éjszaka ér haza svájcból...addig alszok egy picit:D
Hát ja! :DDD Köszönöm.
És meg tudod mondani kb. mennyibe kerül?
Akkor hétfőn én is veszek, veszíteni max a hányingert vesztem. :DDD
Sziasztok! Köszönöm a gyors válaszokat!
Ma voltam uh-on, a doki szerint az 5. hétben járok, (én viszont úgy számoltam, h még csak a 4. hét..), és petezsákot látott, de mást nem. Ez rosszat jelent? Szept. 28-án kell visszamennem, és azt mondta, h akkor meglátjuk, h nőtt-e. Nektek mit látott a doki az 5. héten? Előre is köszi! Nekem egyébkén a Femibion 800-at javasolta, h szedjem, meg is vettem, holnap kezdem el szedni, majd beszámolok, h bevált-e. Korábban Elevitet szedtem.
üdv mindenkinek!