2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Hű, nagyon szépen köszi...én is felírtam ezeket gyorsan egy lapra, így nem ér meglepetés! :)
ja igen és a családban előforduló örökletes betegségeket érdemes agyilag összeszedni (cukor- szívbetegség stb). Nekem nincs ilyen hála Istennek
Utólagos engedélyetekkel, akinek már megmondták a baba nemét, annak be is írtam a megjegyzeséhez kérdőjellel. :)
hú biztos paranoiásnak gondolsz, de most meg megvárnám a hétfőt, persze biztos minden rendben lesz, de mégis a 12. heti uh elég megnyugtató lesz, hogy minden ok tényleg. De már szívesen feliratkoznék. Csak lehet, hogy ha nagyon nagy a baba, akkor a szülés dátumát is módosítják...
én leírtam előre az adataimat, hogy ne kelljen 20 helyről összeszednie, nagyon örült neki, mert csak odaadtam a listát és írta: kell ugye a név, leánykori név, születési adatok, anyukád neve, taj szám, cím, foglalkozásod. Kell a férj/apa neve, születési ideje, címe, munkahelye. Háziorvosod (nekem beírta a nevét, a rendelés helyét, idejét, telefonját), kell az első menstruáció ideje (hány évesen voltál), a mostani utolsó mensi első napja. Kérdezgetni fog a káros szenvedélyeidről, valaha volt műtéteidről, betegségeidről (mármint nagyobbak) hirtelen ennyi
Rendben rekag, írom! Köszönöm! :D
Dóri, írd meg priviben nekem azokat a dolgokat amiket a táblázat tartalmaz és már fel is teszlek. :)
Téged is Bóbita. :)
Az biztos, de jó, hogy meg tudjuk beszélni a problémánkat vagy az örömünket a sorstársakkal is! Mert aki ezt nem érezte még, annak fogalma sincs milyen...!
igen mi vagyunk itt egymás orvosai, védőnői, terhességi tanácsadói és gyógyszerészei :))
Holnap reggel megyek a védőnőhöz, először! Oda akkor azt a papírt kell vinni, amit az orvos adott meg gondolom az irataimat, ugye? Még valami esetleg?
Bóbita...most jót rötyögtem, hogy milyen jól elvan a banda! :) Akkor Rennie-re fel!
én is ma veszek rennie-t mert besokalltam :)))
Szia Gizella, légy üdvözölve közöttünk! :)
A cici ügyben annyit mondhatok, hogy fájdogál, érzékeny, talán egy picit már nőtt is, de még megerőltethetné magát egy kicsit! :D
bocs nem engem kérdeztél, de ha megengeded én javasolnám inkább a panadolt (100 % paracetamol), én már megjártam a hadak útját a fejfájással kapcsolatban, de most már nyugodt vagyok, és sajnos 2-3 naponta be is kell vennem mert migrénes vagyok az meg árt a babának ha hagyom kialakulni a rohamot
A helyzet kicsit változott, azt hiszem már jobban vagyok! :) Aludni alig tudtam, 3-tól 5-ig csak pislogtam, úgyhogy ez a mai nap sem lesz egyszerű!:)
De ma beújítok a gyógyszitárba Rennie-t meg Magne B6-t, mert már nem bírom sokáig türelemmel, hogy csak feküdni tudok egész nap szinte!
szia, nem úgy volt, hogy hétfőhöz egy hétre mész? mármint én úgy értettem, hogy nem ami most jön hétfő, hanem csak a következő. Mert ha most (25-én), akkor hárman is megyünk és ha jól emlékszem ugyanoda :)) Persze lehet,hogy már keverem a dolgokat
és mit szoktál bevenni fejfájásra mert azt is utálom hogy egyik doki : csak algopirint lehet, paracetamolt nem, a másik meg: csak paracetamolt lehet.
Sziasztok
Gizella üdw köztünk:)
Bereve, a végére biztos, hogy sokkal nagyobbak lesznek a cickóid, aztán a szopinál meg még nagyobb:)
Réka szerencsés vagy akkor pisi ügyben:)
Én holnap reggel megyek a 12 hetes UH-ra, már nagyon várom, hogy fotóm is legyen a babóról:) legalábbis remélem hogy lesz, mert a fiammal mikor voltam akkor mondták, hogy sorry de kifogyott a papír........ááá nem voltam mérges nagyon, de most egy nagyon aranyos dokinéni a szonográfus, úgy hogy remélem fel vannak készülve
Jó reggelt!
Üdv az újaknak! :)
Én hála az égnek nem pisilek éjszaka, a lányommal sem kellett még a végén sem. Viszont ma nagyon rosszul aludtam, 5-től a plafont néztem és csak 6.30 körül bírtam visszaaludni, de csak 1 órára, mert kelt a család. Tuti valami front jött és azért volt ez, mert egyébként jól alszom. De a lényeg hogy végre süt a nap. :))
Annyira fáj a fejem már tegnap estétől, tuti nagyon hideg lesz ma!
De az is tuti, hogyha ez így marad gyógyszert veszek be, mert nem nagyon bírom már...
Megyek reggelizni, hátha jobb lesz!
Cici ügyben az enyémek sem annyira érzékenyek, eleinte sokkal jobban éreztem. És nagy sajnálatomra max egy fél számot ha nőttek...
Pedig már vártam, hogy életemben egyszer kicsit bögyibb leszek...:D
A pisilés nekem is ilyen, hogy elalvás előtt kipisilem magam, aztán kb 1,5 óra múlva újra kell + hajnalban még 1X.
Szia! Üdv köztünk és gratulálok!:)
Amúgy már vártam, hogy írj! :D
Nem izgultál, amíg nem volt meg az eredmény? Ahogy közeledik az időpont én egyre jobban izgulok.
Jaj de jó! Már én is alig várom a hétfőt(akkor megyek) Kérlek írj részleteket!
Mi volt, hogyan zajlott, meddig uh-oztak?
Ez lehet, hogy hülye kérdés, de a nemét az uh-on látta, vagy a vérteszt eredménye utal rá?
Sziasztok! Üdv köztünk!:)
Sziasztok!
Király hogy minden rendben volt, az a lényeg.
Pici lányod lesz, de jóóóó! :)
Szeretettel köszöntünk :-))
Sziasztok! tegnap elott voltunk a nogyogyasznal, 9 hetes vagyok, majus 20.-ara vagyok kiirva szulesre. Csatlakozhatnek a csoporthoz?:)
Sziasztok ! Ma voltam Pesten a Géndiagnosztikai Központban kombinált teszten. Az eredményt 1,5 óra múlva meg is kaptam, közben megcsinálták az ultrahangot is. Negatív lett !!! A doki már halkan meg is súgta, de még hozzátette, hogy nem teljesen biztos, hogy kislányom lesz !!!
További ajánlott fórumok: