2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Nekem a férjem nagy vaterás, én csak nézelődni szoktam rajta. De nagyon jó oldal, az biztos.
Egyébként a barátnőm is szinte mindent a tesz-veszről meg a vateráról szerzet be anno, és nagyon jó kis dolgokra tett szert,jóval olcsóbban, mint a boltban.
Sziasztok!
Kicsit elmaradtam, most olvashattam legalább jó sokat!:)
Gratula a hármas ikrekhez, nem semmi! Azt hiszem én is leájulnék a vizsgálóról, ha kiderülne hogy ikreket várok. Persze örülnék neki, de azért elsőre sokkolna a hír, azt hiszem!
Most beszéltem a dokimmal és szerda negyed 2-re mehetünk a 12. heti ultrahangra! Úgy várom már! A kispapám majdcsak még izgatottabb, mint én!;) El se hiszem, hogy hétfőtől 12 hetes leszek, nagyon lassan telt el nekem eddig az idő.
Hát igen.Ha pedig má so dolgon tud spórolni az ember 1000-2000 Ft-t, akkor az már kész vagyon tud lenni. Nekem szerencsém van, mert a bátyámék még nyár folyamán reneteg dolgot (kiskád,mérleg,szoptatóspárna,stb.)lehoztak anyuékhoz, nem s beszélve a rengeteg kis ruháról.:) Náluk most 4 és 1,5 évesek a gyerkőcök.Ráadásul a barátnőm beígérte a keresztfiam kiságyát.
kenguru is (nagyon nagyon szuper fajta) is van már a Brendonban 5000-ért. Persze ha már 1-2000-et spórolok mindenen az is valami
különben nagyon fifikásak ezek az eladók. Használt, szakadt és foltos pelenkázót (mármint azt a peremes műanyag borítású szivacsot) meg pelenkázótáskát akarnak eladni 2-3000 ft felett, holott már a drága Brendonban is van vadiúj pelenkázó 3000-ért, táska meg 1700-ért az elefánt babadiszkontban.
szia, az én anyukám is elesett velem a jégen, én napokig nem mozdultam meg, szegény Anyu halálán volt az aggodalomtól, de itt vagyok. Igaz még mindig érzem egy kicsit :))))
:)Amikor kicsik voltunk, a húgom pelenkázója úgy volt megoldva, oldalfal híjján, hogy két szekrény közé be lett rakva, így csak elöl volt nyitott. Nos,a tesóm megoldotta így is a bukfencet.:) Szerencsére nem lett baja,csak egy egészséges ütődöttségett szedett össze.:)Legalábbis anyu mindig azt mondja, ő azért lett lökött, én meg azért, mert kétszer is elcsúszott velem még pocakosan.Persze mindkét alkalommal jöl rájuk ijesztettem, mert éjfélig nem mozdultam meg.
hát ez aranyos, most meg pelenkázó helyett valaki felrakott egy babagumimatracot, mondván hogy ha leeresztjük alig foglal helyet :))) csak éppen legurul róla a baba
Szia!
Mindenképpen valami natur/bio krémet nézz.Jó zsíros krémet vagy olajat (vagy mindkettőt felváltva) Választék van,de nem éri meg szerintem nagyon drágán venni,mert nagyrészt úgyis a genetika fogja meghatározni,hogy repedsz-e vagy sem.
Én is csak a 20. hét tájékán kezdtem el használni, addig úgysem nő olyan nagyra a pocak. :)
Én az Ilcsi fitoösztrogénes masszázsolajat használtam, nagyon gyorsan beszívódott, nem hagyott nyomot sem és nem lett csíkom sem.
hú én ehhez még kicsi vagyok :)) nekem még hasam sincs
Sziasztok!
Én a terhesgondozóban voltam, megkaptam az AFP-hez a beutalómat. November 30ra kaptam időpontot, akkor betöltött 17 hetes leszek, remélem ez nem jelent majd gondot, Flórával a 16. héten mentem vérvételre.
Sziasztok!
Én is itt vagyok!
Én meg terhességi csíkok elleni krémet nézegettem a neten. Hát, kínálat az van, meg árak is:)
Ti melyiket próbáljátok/próbáltátok ki?
Szia, pedig én itt vagyok a gépnél, de annyira nincs itt senki, hogy már be se néztem :)
Most éppen könyvespolcot keresek a neten használtan térelválasztónak. de siralmas a kínálat
Jó reggelt Mindenkinek! Mi ez a kihaltság? 10 óra és még senki sem írt egy sort se? Hallatlan... :-D
Örülök,hogy nem csak én reagálom túl az effajta történéseket :D Én is mindig rémeket látok,de néha el se tudják képzelni,mennyire meg lehet ijeszteni az embert ilyenekkel.
Az szép lehetett. Egyszer az én férjem is a frászt hozta rám... nagyon szeles nap volt ő otthon aludt mikor elmentem dolgozni. délután 3kor még mindig ki volt kapcsolva a telefonja.Hiába hívtam csak hangposta válaszolt. Én már elképzeltem magam előtt, hogy holtan fekszik az ágyon, mert szénmonoxid mérgezést kapott. Apósom rohant, h ha kell rátöri az ajtót...hát az én férjem nagy vidáman ajtót nyitott, hogy ja???... elfelejtettem bekapcsolni a telefont....hát azt hittem megverem mikor hazaértem
:D Lehet meglepem a párom egy ilyen üvöltős órával,hátha ő felébred rá :)
Én meg egyszer úgy jártam,hogy hajnalban mentem haza munkából,és párom annyira aludt,hogy sem 3 telefonra,sem csengetésre,sem kutyaugatásra nem ébredt fel,sőt még az ablakot is megdobáltam,és kiabáltam is.Na mondjuk akkor a sírógörcs kerülgetett.Vagy 20 perc múlva felébredt (bennehagyta a kulcsot a zárba,azért nem tudtam bemenni)
Nekem anno volt egy olyan ébresztő órám, ami olyan hangosan szólt(jobban mondva üvöltött), hogy az emeletes házunk alsó szintjén is mindenki hallotta, ha csörgött. Na hát én egyszer olyan mélyen aludtam, hogy a nővérem jött be a szobámba kikapcsolni... gondolhatjátok... már mindenki felébredt csak az nem akinek a fejénél szólt... utólag belegondolva szerintem akkor egy ágyúdörgésre se keltem volna fel...
Volt még jópár ilyen sztori :) de azért nem mindig ennyire vészes :D
Köszi szépen!Hát most ha behunyom a szemem csak őt látom magam előtt. Biztosan jól fogok aludni...
Örülök Felfike! :) Biztosan nagyon aranyos a kis bébi! :) Akkor pihenj egy nagyot és álmodj vele!
Az jó, vagyis ebből a szempontból jó! :)
Nem is tudom elképzelni hogyan tud valaki ennyire beájulni, mint a párod! :D Vicces lehetett ez az órás sztori.
Sziasztok!Megjöttünk a dokitól. Minden rendben van. Tök cukin mocorgott a kis cseppünk. Majdnem 4 cm a crl, és a szívhang is egyenletes. Ja, és még a kis ujjacskáit is megtudtuk számolni, annyira édi... Kombináltra november 8 és 10 között kel kérnem időpontot. Már alig várom, hogy úja lássam...
Javítanék, mert utólag gondolkoztam, hogy lehet nem jól fejeztem ki magam...szóval holnap van a 10. hetemnek az utolsó napja, szombaton már 11. hét! Juhuuu :D
Az enyém annyira alszik,hogy tuti nem fog felébredni.Mivel kicsit beteg,napok óta külön szobában alszunk,ráadásul a két szoba nem is egymás mellett van,én mégis hamarabb felkelltem az órájára mint ő.Átmentem,lenyomtam az órát,és még keltegetni is kellett,úgyhogy ha ő beájul...:)
További ajánlott fórumok: