2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Igen, köszi már jól van, bár még picit köhécsel meg hörög, de a múlt heti rémálomhoz képest már sokkal jobb. az ellenségemnek nem kívánom amit átéltem vele.
Persze, azt sem tudják mit beszélnek. Mutattam a laborom a háiorvosnak és a szülészemnek is, mind a kettő azt mondta tökéletes, volt benne két csillag de tényleg pici eltéréssel, azt mondták rá ez terhesen bőven belefér, na ő ezt is megkifogásolta, hogy látom nem jó a labor...., hát kapd be, gondoltam magamba. :)
Ne foglalkozz a védőnővel, és még csak 15 hetes vagy, nem vagy elkésve semmivel. :)
Minket szülőket mindig jobban megvisel egy-egy baleset mint a gyerkőcöket, majd meggyógyul neki, nyoma sem lesz. :)
Néha kezdem azt hinni,hogy a védőnőket azért találták ki,hogy felhúzzák az embert a hülyeségeikkel.:)
Ne aggódj Ildi,ennél már csak jobban folytatódhat a napod! Szegény kislány!Egyébként hogy van? Meggyógyult?
Sziasztok Lányok! :)
telefonálgatások sorának köszönhetően én is végre megkaptam a 12.hetes vérvétel eredményét. Állítólag megküldték az sms-t,de én nem kaptam a mi napig semmit (2-án vették le a vért),sőt a dokim sem kapott még eredményt múlt hét péntekig.
De megszereztem!:) At mondták a Sejtbankban,hogy nagyon szép negatív,és átküldik e-mailben! :):)
Sziasztok!
voltam ma védőnéninél, alacsony a vérnyomásom, fogytam, fehérje van a vizeletemben, mondjuk meg vagyok kicsit fázva, úgyhogy ez nem csoda, na és ennyi. letolt hogy ne idegeskedjek hogy még nem érzek mocorgást, mert ez még korai, majd a 18. hét környékén, hiába mondtam hogy a lányom ilyenkor már éreztem, azt mondta akkor valószínűleg nem azt éreztem, hát persze ő már csak tudja. szívhang hallgatóval sem hallgatott meg, mert azt mondta hogy még úgysem találná meg és akkor csak jobban idegeskednék. úgyhogy király volt a mai látogatásom.
a lányom akkorát esett, hogy szétharapta a felső ajkát, ömlött a vér belőle, belilult, feldagadt, de egész jól viseli.
úgyhogy a mai napom eddig total káosz. :) remélem más már nem történik.
Sziasztok!
Ez ugyanolyan kötelező genetikai uh lesz mint a 12 hetes. Nálunk a 18-19. héten csinálják, de van ahol a 20. hét körül van.
Jó reggelt!
És azt a nőgyógyász csinálja? Mert nekem nem szólt.. Vagy külön be kell jelentkezni valahova? Köszi előre is.
Sziasztok
én a 19/20 hétre kaptam uh-ra időpontot.....
mondjuk én most csütörtökön megyek a genetikára:) jaj de várom már, meg parázok is, de minden ok lesz az eredménnyel!!!
Szia!
18 hetesen menni kell genetikai uh-ra!
Szép estét!
Megjártuk ismét a kórházat. A kis Mogyoró már 6,6 cm, nyaki redő 1,2 (huhh), mindene ép. :) Olyan jó volt megint látni! Most egészen a 20. héten nem kell menni... Az 7 hét, annyit nem bírok ki. Szerintem közbeiktatunk egy 4D-t, hátha megmutatja a megmutatni valót :) Most május 30.-ra tolódott a várható dátum.