2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Hát majd meglátjuk.Lehet ha kiderül,hogy lányunk lesz,tényleg ellágyulok annyira,hogy még a rózsaszínt is megszeretem :D Nekünk a majdani szobája halványsárga-narancs tapétás,szerintünk az marad is,kivéve ha fiú,akkor neki biztos kék színű lesz.
Érdekes az elején teljesen fiút éreztem,de most elbizonytalanodtam.Már nagyon kiváncsi vagyok rá én is :)
Ja,és ha nem nagy kérés,"szavazzatok" légyszi melyik tetszik jobban:Alex vagy Olivér??????
Persze, azért mondom egy kisfiút is tök arin lehet öltöztetni, bár ebben még nincs tapasztalatom, de majd jövő héten megyek felpakolni barátosnémtól a fiú rucikat, mert már nem fér tőle, úgyhogy el kell hozzam és akkor majd háta ihletet kapok.
amúgy én a mai napig a lány cuccokat fogom meg előbb a boltban, lehet mert lányom van és azt szoktam meg, majd biztos ráállok a fiúra is. :)
én mondjuk imádom a rózsaszínt, magamon is, tárgyakban is, meg főleg a gyereken is.
Látnád a lányom szekrényét, meg szobáját...., mindne csupa rózsaszín, a fal, a lepedő, a párna, a fejvédő, a takaró, a pelenkázó, a cipők, az összes ruha, a vízhőmérő, a ivópohár, minden minden rózsaszín. :DDD Ízlések és ponofok, és ezt imádom, nekem a lány az rózsaszín. :)))
Viszont a fiúkat meg tök vagányan lehet öltöztetni:) kis macsók:)
a fiú olyan más dolog:) na nem csak a kukija miatt:)
én nagyon féltem az elején, mikor kiderült akkor is, hogy te jó ég fiam lesz, kukija lesz, jesszus
aztán mikor megszültem, hogy most ott mit is kell hogy is kell csinálni a kukszinál:)
aztán belejöttem, és nem tudom, de szerintem sokkal-sokkal bensőségesebb a viszonyunk mint anno a lányomnál volt, persze őt is imádom de egész más:)
Sziasztok!
Én meg pont fordítva,egy kisfiút tök vagányan tudnék öltöztetni,kertész nadrág,kockás ing,kendő,halász sapka,cuki kis mellény.Mondjuk egy kislányt is lehet,de pl.engem a hideg ráz a rózsaszín cuccoktól,szerintem csak akkor fogok rá olyat adni,ha örököljük,vagy ha már ő kéri :) távol áll tőlem nagyon ez a szín.
Igen azért egy kislányt mégis csak másképp lehet öltöztetni, mint egy fiút. a kis hajpántok, meg csattok, meg kis szoknyák, meg kisruhák, meg szanálkák, meg sorolhatnám....., zabálni valóak.
nekem ez olyan nagy szívfájdalmam volt amikor összepakoltam a lányom nyári ruháit, hogy a legtöbb szinte nem is volt rajta 1x sem. nyáron még nem tudott járni, még mászott, és úgy ugye kényelmetlen volt neki a ruhácska, mert mindig a térde alá gyűrődött, szóval nem adtam rá ruhácskát. de ezek jövő nyárra meg már kicsik lesznek rá, összeszálomtam 17 db csak nyári ruhácska ami egyetlen egyszer nem volt rajta, úgy ahogy van eldobozoltam vadonat újonnan és a szívem szakadt meg miatta. ebből a szempontból örültem volna ha megint lányom lesz, mert annyi sok ruhánk van, de hát nem így alakult. :)
Én azt mondtam nekem mindegy:) de tényleg
apuka lányt szeretett volna:)
aztán már én is:)
mindig nézegettem ha olyan helyen voltunk a kis rózsaszín cucikákat:))))))
Én se szeretem a telet, de mióta gyerköcök vannak, a havacskának nagyon örülök velük együtt:)
egyébként nekem is olyan helyen kéne élnem ahol csak nyár van:))))
mi megakartuk várni, hogy kiderüljön a neme (a fiamnál is így csináltuk) és most pont nézegettema neveket már:)
de még nincs konkrét elképzelés
az a biztos, hogy 2 neve lesz ahogy a másik két gyerköcnek is:)
tényleg csajok, azért már elég sokan tudjuk a bab nemét. hogy álltok a nevekkel, tudjátok már hogy fogják hívni?
nálunk már 99% hogy Gábor lesz, az az 1% gondolkozás megmarad majd a kórházba befelé menet, hogy biztos, de biztos, na de biztos???? ezt a lányommal is eljátszottam, és maradt Lilien, de szerintem most sem fogom kihagyni. még jó hogy a férjem határozott volt. :) és szerintem most sem fog változtatni.
én gyűlölöm a telet!!!!! a legrosszabb évszak, nem lehet semmit csinálni, hülye depis idő, hideg van, sötét, nyálkás, esős. a hóból is elég lenne annyi ha dec 20 és 30 közt szép fehér lenne, aztán egy pillanat alatt, latyak és sár nélkül elolvadna. persze nagyon szép a fehér hó, de az egy idő után, ronda fekete és latyakos lesz, és csak a baj van vele, aztán megfagy....
na jó kis negatív vagyok mi? :) szóval ez nem az én évszakom, nekem olyan helyen kellene laknom ahol mindig nyár van.
Kiderült a turpisság,miért is nem kaptam meg az eredményt e-mailben.(A férjemtől most érkezett):)
Hiába egyeztettem le,és az adatlapra is jól írtam az e-mail címemet,ők a yahoo.de helyett yahoo.com-ra küldték.:)
:)
Milyen idő van felétek?
Itt (Tabon) eddig ragyogóan sütött a nap,de most nagy,szürke felhők takarták el pillanatok alatt. Lehet,ma vagy a 7végén tényleg megmutatjamagát a hó?
Sziasztok, gratulálok mindenkinek az öröméhez! Mi is jól vagyunk,már növöget a pocak és egyre ritkábbak a rosszullétek, egyre többet tudok enni is. Kedden megyek vissza a 12 hetes eredményekért, nagyon dúrva, hogy már elmúlt 2 hét azóta! :) Nekem most mintha jobban szaladna az idő, mint eddig! Légyszi írjátok már meg, hogy mikor és hol lesz bababörze!
Köszi!
Képzeljétek,a férjem e-mail címére meg simán megérkezett az eredményünk.Ami érdekes még,hogy ő rögtön továbbította nekem,de még az sem érkezett meg.Ja,és a dokimhoz is megérkezett végre.
No,de a lényeg,hogy minden ok.:D
Jövő csütörtökön irány az AFP.