Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 májusi babavárók!!! fórum

2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)

7138. Cippora
2010. dec. 23. 10:12

Sziasztok!

dolili:gratula a kistökihez,megnéztem a képeket,nagyon cuki :)

Súly:hát lányok...én 6kg plusznál járok,félek a terhesség végére én is vágó súlyban leszek :( lehet nekem is kódozni kellene egy picit,márcsak az egészségem miatt is.

Dóri!Én nem oltatok,de már régebben írtam.Nekem eddig fel sem hozta senki,sem az orvos,sem a háziorvos vagy a védőnő.Ez szerintem jelzésértékű :)

7137. somnat
2010. dec. 23. 10:05

Sziasztok! Most olvastam utánatok!

MIndenkinek grat és kitartást a karácsonyi készülődéshez.

Én sütöttem mézeskalásot vagy 3 adagot. Kidíszítettem tojáshabbal, ami nem keményedett meg, úgyhogy most van 10-12 tepsi folyós tetjű mézeskalácsom. Férjem azt mindta, hogy nem baj, így legalább nem adok senkinek és mind az övé lesz.

Én ma még melózok, de remélem csk délig. Utána meg ajándékok csomagolása ezerrel. A fa már készen van, - de a lakás....

7136. dolili
2010. dec. 23. 09:55
ja, töltöttem fel képeket Róla :-)
7135. dolili
2010. dec. 23. 09:53

Sziasztok lányok!

Képzeljétek, tegnap voltunk 4d-n és csodálatos volt az az élmény amit kaptam és láttam. Valami különös eufória fogott el, amit ezelőtt még soha nem éreztem. Bár eddig is boldog voltam, de tegnap új dimenzióba kerültem :-)Eddig ugye a mi kis Babócánk nem mutatta meg magát. Tegnap, mielőtt bementünk a "mozira", beszéltem vele, hogy Drága Kincsem, Anya és Apa nagyon szeretné már tudni mit is rejtegetsz a lábacskáid között, nagyon szeretnénk ha megmutatnád magad Drága Életem. Teljesen mindegy hogy kis kukis vagy puncis leszel, mindenképp imádni fogunk, de jó lenne tudni, már csak azért is, hogy személyesebb, még bensőségesebb lehessen a kapcsolatunk :-) És képzeljétek, már az első képen megmutatta magát, úgy bepucsított a Kis Drágám, hogy szinte "sokkot" kaptam az örömtől és abba a különös eufórikus állapotba kerültem :-) utána órákon át a föld fölött lebegtem az élménytől, annyira a hatása alá kerültem. Persze, nem csak azért mert megtudtuk, hogy KISFIÚ, hanem úgy egyáltalán a látvány és az élmény miatt. Annyira bensőséges élmény volt, nagyon felfokozott érzelmi állapotban voltam. Kívánom mindenkinek érezze át ezt az élményt, mert leírhatalanul csodálatos! Elolvadtam Tőle, annyira szép és formás baba, rám hasonlít :-))) A nózija mindenképp :-) Levett a lábamról azzal már az elején hogy mosolygott, a szívem majdnem kicsordult az örömtől, és persze azért is mert sokat láttunk belőle, szóval egy tünemény, annyira imádom!!! Kiderült hogy a méhlepény a mellső falon van, azért nem érzem annyira intenzíven Őt, de pár nap és egyre jobban érzem majd. Kiderült az is hogy hosszúkás a méhem, Babócánk szinte a gyomrom alatt van, fejjel lefelé lóg a kis Drágám :-))) persze azért még folyamatosan mocorog.

Kaptunk egy dvd filmet tök jó zenei aláfestéssel, 25db képet cd-n egy fóliázott lapon 4képet amit választottunk és egy írásos elemzést.

Szóval röviden, tényleg ajánlom mindenkinek a 4d-t, mert olyan csodálatos élményben lesz része mint azelőtt még soha! :-)

7134. dolili (válaszként erre: 7124. - 3b1674fe1a)
2010. dec. 23. 09:29

gratulálok!

nem semmi! :-)

le a kalappal!

7133. Ildi87
2010. dec. 23. 08:15

Sziasztok!

gratula az ikrekhez!!!!!

És az autóhoz is!

Én még mindig mínuszban vagyok másfél kilóval, bár nem is nagyon eszem, nem kívánom, tegnap két kiflit ettem egész nap, meg egy gyümölcstürmixot.

Nálunk azonnal külön lesz a baba, szeerintem felesleges ez első napkban, hetekben vele aludni, senki sem tud pihenni egy jót, már amilyen jót egy újszülött mellett lehet :), utána meg nem is lenne szívem kipaterplni. szóval menjen csak mindenki a saját ágyába. :)

tegnap én is sütögettem, marlenkát csináltam, meg annyira mondtátok a mézeskalácsot,hogy azt is megcsináltam, bár sajna a fele kissé túlsült, mert pont a lányommal szöszmötöltem, de azért egész jó lett, a család már este keményen nekilátott, hiába mondtam, hogy még nem ő, ők már bekajáltak belőle. szerencsére több mint 6 tepsivel lett, úgyhogy marad még holnapra is. :)

7132. fildus
2010. dec. 22. 22:54
Én a hízástól félek kevésbé, hiszen 9,5 kilót fogytam. Terhességi cukor miatt pedig csinálom a diétát, így nem valószínű a hirtelen súlygyarapodás.
7131. eaedab0e25 (válaszként erre: 7127. - Dorabiczok)
2010. dec. 22. 22:46

:-)

Jó éjt!

7130. Bcicus
2010. dec. 22. 22:42

SZiasztok!

Ági gratula a csajokhoz.

Én 2 kiló körül tartok plusszban, de ebből min 1 kiló a lábamban lévő víz meg a melleim.

Dokim mondta, hogy azért ennél lehet kicsit több, meg kávéztatni akar az alcsony vérnyomás miatt, de én azt soha nem ittam így maradok a teánál, de semmit nem használ.

Kajára én nagyon figyelek és igyekszem szigorúan tartani a diétámat, úgyhogy remélem túl sok kiló nem lesz májusra.

7129. 3b1674fe1a (válaszként erre: 7126. - Dorabiczok)
2010. dec. 22. 22:41

köszi szépen. szerintemis nagyon édesek :) Vannak nevek, érkezési sorrendben lesznek Luca, Csenge és Borika. :)

viszont ha te is 18 hetes vagy, akko inkább június lesz a szülés nem? én jún 9re vagyok kiirva, de max a 35hétig lehetünk egyben, feltéve ha kibirják addig. már meg is beszéltük a csajokkal, hogy anyáknapján jönnek,mert ezt kértem ajándékba! :))))

2010. dec. 22. 22:36
Úgy látom mindenki nyugovóra tért már, így hát én is ezt teszem! :) Jó éjt mindenkinek!
7127. dorabiczok (válaszként erre: 7123. - Eaedab0e25)
2010. dec. 22. 22:18
Dehogy leszel Te annyi...bolond lány! Tutira végig csinos kismama leszel! Egyelőre még engem is dícsérnek, de asszem ez nem tart sokáig! :D
2010. dec. 22. 22:17
Ágika, gratulálok! Nem semmi, megnéztem a képeket és csodálatosak! Szerintem 3 babával a 9 kg egyáltalán nem sok! Én is 18 hetes vagyok, bár "csak" egy lányom van! :D Úr Isten, gratulálok, ez a hármas ikrek dolog egy csoda! Nektek aztán igazán van dolgotok, meg lesz akkor is, amikor kibújnak a kis manócskák! Nevek vannak már? :D
7125. eaedab0e25 (válaszként erre: 7124. - 3b1674fe1a)
2010. dec. 22. 22:16
Te hármas ikreket vársz????
2010. dec. 22. 22:11

szisztok! csak újságolnám,hogy énmár megtudtam, 3lányom lesz! :)

a kilókkal énis hadakozom, 9kg-t hiztam eddig, de gondolom még most jön csak a java. hnap leszek 18hetes.

7123. eaedab0e25 (válaszként erre: 7121. - Eaedab0e25)
2010. dec. 22. 22:09
Szerintem én kb. 200 kg leszek:D
2010. dec. 22. 21:50
:D Fhu köszi, megígérem többet nem kérdezek ilyet! Én mondjuk így 1.5 kg plusszal voltam 59.5 kg, most szerintem olyan 60-61 kg...58-cal kezdtem! A védőnőm szerint + 12-14 kg-val kerülök szülőszobára, hát majd meglátjuk! :D
7121. eaedab0e25 (válaszként erre: 7120. - Dorabiczok)
2010. dec. 22. 21:42

Nagyon indiszkrét vagy:-D

De elmondom. 5kiló. most vagyok 52-53 kiló.:-)

2010. dec. 22. 21:38
Egyre sűrűbben jön rám a zabálhatnék, de akkor szó szerint! Viszont van olyan nap, amikor alig tudok valamit legyűrni a torkomon, nem tudom ez min múlik?! Engem csak az zavar, hogy estére jön a farkaséhség és ezt még nehezen bírom, az alvás miatt. :) Én is visszafogom magam, mert félek az elhízástól, bár eddig csak 1.5 kg ment fel rám szóval egészen jó vagyok ;) De most nagyon beindult a zaba-gép, de nem bánom, majd erőt veszek magamon! Rád mennyi ment fel eddig, ha nem vagyok nagyon indiszkrét?
7119. eaedab0e25 (válaszként erre: 7118. - Dorabiczok)
2010. dec. 22. 21:31

Én nem merek elmenni a barátnőimmel vacsorázni. Múltkor elmentünk az olaszba (vágod gondolom melyik), már a férjem szégyellte magát, hogy mennyit eszem:-)

Sőt. Egész nap képes vagyok a konyha felé se szagolni, nehogy nekiessek a hűtőnek:)

Én már csak norbertet eszem, mert elhízok, és a végére vágó állat leszek:D

2010. dec. 22. 21:26
:D Én most délután rengeteget ettem basszus, bevágtam egy hatalmas tál olaszos tésztát, elvileg 2 adag volt, de csak én ettem és egy falat sincs belőle, aztán megettem rá egy órára egy szendvicset meg ittam egy csomó 7UP-t, most meg ez a MAOAM...kezdek besokalni! :) De reggelente nem tudok enni vagy csak keveset. Pedig le kellene állítanom magam, mert este jön rám az ehetnék, viszont tegnap is úgy belaktam, hogy alig tudtam elaludni, ez ma sem lesz másként...:S
7117. eaedab0e25 (válaszként erre: 7116. - Dorabiczok)
2010. dec. 22. 21:22
Jaj, nekem ne is mondj ilyeneket. Ma már túl vagyok egy haribo macin, két bohóc csokin, de ezen kívül nem ettem semmit.:-))
2010. dec. 22. 21:20
Értem...jól nézhettek ki! :) Én most magam vagyok, vagyis hárman lányok : pocaklakó, Maya (mini Yorki) és én. Apuci most van az évzáró bulin a cégnél. Fhu, de kár volt elkezdeni enni ezt a MAOAM cukorkát, iszonyatosan finom és nem bírom abbahagyni...segítség! :D
7115. eaedab0e25 (válaszként erre: 7114. - Dorabiczok)
2010. dec. 22. 21:17
Ilyenkor van az, hogy ülünk egymással szemben a dolgozójában. Én pletykálkodom a barátnőimmel msn-en, ő meg csinálja a munkáját. Holnap lesz az évzáró bulijuk, arra készül lelkiekben...
2010. dec. 22. 21:10
Nah, az jó, akkor mozgalmas Karácsonyotok lesz! Nekünk is, de így van jól, én így szeretem! :) Remélem idén elkerül minket is ez a sz@r, kicsit tartok tőle, de megpróbálok inkább még rá se gondolni! Nincs még otthon a férjed, ilyenkor is dolgozik vagy csak elfoglalja magát? :)
7113. eaedab0e25 (válaszként erre: 7112. - Dorabiczok)
2010. dec. 22. 21:06

Igen. 24-ét együtt, kettesben, vagyis inkább hármasban töltjük.

Aztán 25. Anyuékkal, 26. Anyóspajtással.

Tavaly a h1n1 tomboláskor volt terhes a legjobb barátnőm. Nem oltatta be magát, hála istennek minden a legnagyobb rendben volt úgy is...

2010. dec. 22. 21:04
Én is nagyon ellene vagyok az oltásoknak, mert sajnos olyan világot élünk, hogy nem lehet tudni mit adnak a páciensnek, én nem bízom bennük és eddig sem oltattam magam soha, mégis élek...csakhogy nem szeretnék játszani ezzel most, mert iszonyatos lelkiismeret furdalásom lenne, ha megbetegednénk. Holnap felhívom a dokit, hogy ő mit mond?! Karácsonykor is mentek Anyudékhoz?
7111. eaedab0e25 (válaszként erre: 7109. - Dorabiczok)
2010. dec. 22. 21:01
Nekem mondjuk lehetetlen lenne benzines autó. Mert csomószor megyek Anyukámékhoz...
7110. eaedab0e25 (válaszként erre: 7108. - Dorabiczok)
2010. dec. 22. 21:00

Nem. Nem oltattam semmi ellen magamat...

Bár most amit hallottam a híradóban, az durva. Sote II-n, vagy I-en h1n1 van a szülészeti klinikán...

Én oltás ellenes vagyok. Nem látom jelentőségét.

7109. dorabiczok (válaszként erre: 7107. - Eaedab0e25)
2010. dec. 22. 20:56
Köszi, örülök, hogy szerinted is jó autó. A páromat kicsit nehezen tudtam rábeszélni, de végül sikerült és már neki is tetszik! Én szinte csak a városban járkálok, szóval abszolút városcirkáló lesz. 1.4 benzin, igen!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook