2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Hát látom csak én unatkozom itthon.... :)
Úgyhogy olvasgatom a cikkeket itt. Találtam egyet a címe az igazság a szülésről, vagy valami hasonló... hasznos főleg 1. gyermekes anyukáknak.
Nektek van szüléstervetek? Egyáltalán engednek ilyet Magyarországon?
:)
Nekem hol a bal, hogy a jobb oldalon nyomja ki magát. De a védőnőnél a bal oldalon hallgattuk a szívhangot. :)
Nekem is lakásban van a 3 kutya, nálunk is úgy lesz, hogy a gyerekszobából ki lesznek zárva, pontosabban csak engedélyel mehetnek be.
Éppen ezért a héten már megvesszk a gyerekrácsokat, hogy megszokják a kutyák.
Az én gyerekem baloldalt szokott lenni leginkább.
Na, én ilyet nem vettem észre, de tuti, hogy már az van, hogy kezd látszani, hogy merre lubickol...
Kutyát tesómék sem rakták ki. Sőt, imádja a Pajti mester a gyerkőcöket.
Gratulálok Ági, szépen növekednek a lányok! :)
NEkünk is van kutyánk, egy gyönyörű Yorkshire terrier kislány, akit családtagként imádunk és eszünkben sincs megválni tőle...pedig ő itt él velünk a lakásban, annyi, hogy miután megszületik a baba, abba a szobába nem engedjük be. Szerintem meg lehet oldani.
Én 5 kg-t híztam a terhességem kezdete óta, nem vettem észre, hogy vizesednék...még nem hiszem. Én nem diétázom, mert senki sem mondta, hogy ez sok lenne, aztán meg tudok én vigyázni, ha akarok! :D Hu, akkor majd nekünk is óvatoskodni kell szopi alatt, kerekedne a szemem, ha rögtön várandós lennék szülés után...bár annak is megvannak az előnyei!
Nekem mintha jobbra húzna a hasam, Ti nem vettetek észre ilyesmit? Nem nagyon látványos, de én látom felülről, hogy a jobb oldala kerekebb é picit kintebb van, mint a bal része...biztosan ott van a picike! Gondolom ez nem gond?!
Szerencsére az én apám nem meri ezt mondani, mert Anyumnak is az van:-))
Kis mell se rossz, de pl. akit zavar, mint pl. engem (70A volt, tipikus vasalódeszka voltam a meglett 47-48 kilómmal), annak érdemes megcsináltatni.
:-)
nekem sajna már 5 hét után megjött. jó hogy utána ritkán meg össze vissza, de akkor is megjött. :(
van gyógyszer amit szoptatás alatt lehet szedni, ugye szülés után 6 hétig nem ajánlott házaséletet élni, ez a gyógyszer már rögtön kezdhető, nem kell hozzá mensit várni, minipill a neve, ez nem tartalmaz hormont, "helyileg" hat, vagyis csak akkor amikor beveszed a gyógyszert, így folyamatosan kell szedni, nem kell közte szünetet tartani. ez nem a peteérést akadályozzza meg, hanem összehúzza a méhszájat, így a spermák nem tudnak bejutni. vagy valami ilyesmi, de ez a lényeg. :D
és állítólag nincs hatással tejtermelésre, hát nekem miután elkezdtem szedni rohamosan apadt el a tejem, ezért abba is hagytam. ezért lesz most kistesó! :)
ha jól tudom van olyan is amit szoptatás alatt is lehet. az első rendes mensit biztosan meg kell várni vele. ált. ez 6héttel a szülés után már van, de van olyan is akinek csak 6hónappal. :) én ide akarok tartozni! :))))
az egyik nagyon jó dolog a terhességben, hogy nem jön meg :))))
Sziasztok!
Hát nekem barátnőm spirál mellett lett terhes.. Elmozdult a helyéről, és hát jött a baba..... Egyébként gyógyszert mikortól lehet ismét szedni?
:D ::D :D
Nem semmi. Nekem a szüleim a műmell ellen vallanak, mondván csak a kurváknak van, meg a lotyóknek.... Hát most nekem is lesz. :) Fene fogja leélni az életét kis mellel, és 70 B szivacsos kosárral!
Én szoptatás alatt jöttem, 11 hónap van köztem és a bátyám között, úgyhogy vigyázni kell szopi alatt is. :)
Én épp most gondolkodom azon hogy spirált rakatok fel a szülés után, mert a gyógyikból elegem van.
Sziasztok!
Úúúh az nagyon fincsi, mindkettő.
Látod ilyeneket majd a baba is már nyugodtan ehet amikor már nem kell neki külön főzni.
De jó ötletet adtál én is csinálok hétvégén mézes mustáros pipit!
sziasztok! ma voltam uh-n és óriások a bébik! :))
410g-360g-500g! :)))
hétfőn cukiterhelés, remélem ott is minden rendben lesz.
Inzulin diétán vagyok. Elvileg no cukor és fehér liszt, de sajna néha becsúszik, bár a cukor egyenlőre tökéletes. Csak teljeskiörlésű cuccok és zöldségek mennek meg ehetnék húsokat, de az mosta nagyon nem csúszik.
Csak az a baj, hogy most nagyon megszerettem a mcis pitéket baromi finom, de igyekszem kerülni a mc-it
Csak a sok rohanásban nehéz tartani a napi rendem.
Nagyrészt 100%ban teljeskiörlésű saját sütésű kenyéren élek ami megvajazok és sózok, mert a sajtokat meguntam, a húsfélék meg nem mennek le. Meg ehetek tlejeskiörlésű tésztát illetve basmati rízst. Nem vészes étrednet, csak karácsony óta szétcsúsztam.
Az nem egyeztethető össze az én speciális diétámmal.
Itthon nincs is baj, csak elmegyünk valahova ahol van kajálda.
Csütörtöktől megyek végre vissza dolgozni, onnantól már jó lesz, mert ott tudom tartani a diétám.
Engem eddig más nem cseszett le, de tudom, hogy nem szabadna ennyit felszedni, mondjuk tényleg nem tudom ebből mennyi a víz meg mennyi a mellem növekedése, ami szintén kezd gondot okozni, mert kicsi a melltartóm már.
Most már én is igyekszem figyelni,de nem mindig sikerül olyan helyen lennem ebédkor ahol van nekem való diétás kaja. Ráadásul nagyon válogatós is vagyok.
Az nem is olyan vészes. Na jó, tudom, hogy vészes, mert engem is jól leszúr mindig a dokim, meg a védőlány.
Én eddig híztam 6 kilót, de diétára vettem magam, így 2-3 hete egy gramm hízásom sincs. És nem bűnözök már. Mert végem lesz, mint a botnak:-D
Tominak is a volt kutyusa van a nyakán:-)
Ritka kincsek tudnak lenni ezek a kis kutyuk.