2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Ő lenne a másik személyisége???
Bocsi Kátya!!!
Biztos nem fogunk már hallani róla.
Legalábbis szerintem.Amúgy meg lehet egy olyan unatkozó nőről van szó,aki már volt terhes,innen pedig sok infója van róla.Azért nekem az gyanús volt,mikor 2110-es méhszájjal,meg hármasikrekkel nem fektették be rögtön,csak nem is foglalkoztatott mert rá vagy 2 napra meg befektették.A sztori szerint persze...
Ja még annyi, nem tudjátok, hogy Kátya miért tűnt el? már nagyon rég volt, ez nem jellemző rá. remélem Ági és Kátya nem egy és ugyanazon személy...
na jó ez csak az én hülye agyfordulatom volt, előre is bocsi Kátya! :)
Én is megyek, az enyém már felkelt, megetetem. :)
ha megtudtok valamit írjatok mindenképp!
én meg hétfőn megyek nyomozni!
Csajok, megyek, mert ébredezik a lánykám. Kíváncsian várom én is a folytatást...
Sziasztok!
Sziasztok!
Döbbenten olvastam vissza a mai bejegyzéseket és mit ne mondjak, fel áll a szőr a hátamon! Sajnos vannak a világon beteges hazudozók és betegek, akik nem is tudják magukról és bőszen állítják a valósnak hitt dolgokat. Akármelyik a kettő közül, akkor is nagyon gáz!
ez sem lehetetlen, én is gondoltam már erre is.
kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
jelentkezik e, vagy törli magát. az biztos hogy végig fogja olvasgati a kommenteket, meg szerintem csinál egy új nevet és max úgy jön vissza.
én mindekettőt érzem, a hatalmas döbbeneten kívül.
azért esik sz@rul, mert tényleg "befogadtuk, szerettük", aggódtunk értük, és így átvert.
ha tavaly szeptemberben regisztrált, akkor az nem sokkal azután lehetett "ahogy terhes lett".
rengeteg hozzászólása van, tök sok témában, de leginkább babás témában, honnan a fenéből szed ennyi mindent.
mondjuk azt mondják az őrültek zsenik is egyben, de ennyire?
ne is mond!
én is csak nézek ki a fejemből!
ezáltal gondolom a másik kép sem az övék, szóval akkor lehet hogy mégsincs terhesség és tényleg egy beteges hazudozóval állunk szemben.
én tudom magamról hogy nagyon naiv vagyok, de ezt nem tudom elhinni. honnan a sok sztori?
ezeket is a neten olvasta?