2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Az oscillo... az megfázásra van, nem? Amikor a mozgólépcsőn fütyörészik a nem tudom ki...! Azt szedhetjük mi is? Nem mintha szeretném, de jó tudni, hogy van mihez nyúlni mondjuk.
Nekem fájdogál a torkom sajnos, de leküzdöm, ez már a harmadik ezen a télen.
:)
meg epret is fagyasztottunk, de ezzel már nem akartam borzolni az idegeket :)
mi évek óta szoktunk így is eltenni és ez a legegyszerűbb mondja a tartósításnak, főleg ha nyáron besokall az ember de nincs szíve kidobni, akkor is kitűnő megoldás(amúgy nálam így volt)
még nem szedem a homeot, de fogom, ahogy a Berni írta
nekem is bevált az oscillo...
dolili...most sokat szemöldököt összehúzva bámultuk a képernyőt, szerintem és közben a dobozkákban lefagyasztott dinnyékre gondoltunk! Ez árulás! :)
De itt is látszik, hogy akinek van esze, az tud enni télen is dinnyét! Ennyi! :D
Most megtanultam a leckét...ebben biztosak lehettek!
Szüléshez szeditek a homeot?
:)
szerintem fogok, patikában sztem lehet kapni
:))
majd küldök fénypostán :)
Azért lekísérném egy szelet ilyen tortácskával, amit tárgyaltok éppen! Vagy egy szelet sárga dinnyével, eperrel és sárga barival! Ó Jessus, ma rendkívül bélpoklos vagyok, nem tudom miért?! :D
Gondoltam, hogy velem van a probléma, mert a párom sem bírta lenyelni ezt a Salvust...ez van, furi ízlésem van! :) Gyere fildus, van még a vacsiból! :D
a keserűsót is tom milyen.ááááá
Lili minden nap már hétkor alszik,de 6kor már felkel,de ez akkor is így van ha később fektetem,akkor is fent van 6 kor.Lehet zörög olyankor valaki az ablak alatt vagy nem tudom mi lehet az oka,de szinte mindíg ugyanabban az időben kel fel. Napközben mondjuk legkésőbb 11 kor már hót álmos,alszik is 2-3 órát.
Hát igen, tipikusan az! :)
És még az a jó, hogy nem hizlal...főleg így este! De mindegy, finom volt és jól esett, ez a lényeg!
már ilyenkor alszik a lánykád? de jó neked, én 9-nél hamarabb nem tudom ágyba dugni. :)
tényleg mégéri szétnézni ilyen aukciós oldalon, vannak jó áron ágyikók is.
Igen, veled van a baj! :D
Én még terhesség előtt rendszeresen tartottam keserű-só napokat, és azt könnyebben meg tudtam inni, mint ezt a vizet. Pedig az aztán igazán szörnyű.