2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem is szokott keményedni a hasam, leginkább akkor, amikor nem tudok megülni a fenekemen, a házimunka miatt :)
Megjött a tenyésztéses vizsgálat eredménye, meg a vérvételé is, mindkettő jó.
Nőgyógyászhoz majd jövőhét szerdán kell mennem, NST-re hetente.
Ez a nekifeszítős érzés nekem is van, sokat nyomja ki a kis fenekét a babám. Meg ott lent is szokott "kotorászni" :)
Derékfájás nálam is előfordul, az utóbbi napokban egyre többször. Az alvás megy még nehezen, pontosabban megtalálni a kényelmes pózt.
Málnalevél teát majd a jövőhéten kezdem, barátnőm itta, és jól is tágult. Meg sokat olvastam utána a neten, és sok pozitív véleményt találtam. Ártani nem árt, és ez a lényeg.
Gnoncsu, örülök, hogy jól vagytok, és a költözés is lezajlott, annak meg pláne, hogy a babával minden rendben.
sziasztok!
Én tegnap töltöttem a 37.hetet. NST-re járok a 34. héttől kezdve, mert egy picit több a magzatvíz és a méhlepény már a 32. héten a II-es érettségi fokba lépett. A 32. héten volt 2343 gr. a kislányunk, ami szerintem elég sok. Viszont a pocakomon nem látszik, hogy nagy baba lenne. Nekem pl. nem is vizsgál méhszájat a dokim, csak NST minden héten, ill. a jövőhéten (38.hét) UH lesz. Nem szedek homeopátiás bogyókat és málnaizé teát sem iszok. Kellene???
Sziasztok!
Én egész jól vagyok, néha fáj a derekam, és ha sokat fent vagyok akkor keményedik a pocakom. Mi is ma voltunk az első CTG-n, minden ok. A doki tegnap megvizsgált, a külső méhszáj egy kicsit nyitva van, de ez állítólag jó.
Nektek ezután milyen gyakran kell menni nődokihoz?
Sziasztok!
Nekünk sikerült végre átköltöznünk és már internetünk is van. A 32. héten amikor kórházba fektetettek nem gondoltam volna, hogy eljutok a 38. hétig, végig aggódtam, hogy hogyan leszünk kész.
Nekem egy hete 3100g-ra becsülték a babám, én meg még nem is olyan rég koraszülött ruhákat akartam venni :-)
Nekem néha fáj a pocakom alul, néha erősebben is rövid ideig néha meg hoasszabban de nem annyira, igazán nem tudom eldönteni, hogy bármelyik jóslófájás lenne-e.
Sziasztok!
Hogy vagytok lányok!
Remélem mindenkivel minden rendben!
Nekünk megvolt ma az első NST meg a 36 hetes vérvétel, jól vagyunk. Egy hete elkezdett vizesedni a lábam, reggelre sem múlik el, és néha nyom nagyon a Picúr, halad lefelé a hasam. Anyumék szerint 2 hét múlva megszületik.
A húsvét nekünk is jól telt.
Gratulálok a babákhoz!
Sziasztok!
Gratula minden anyucinak (Sziza, Cili, Bereve)és jó egészséget mindkettőjüknek!
Sziasztok! Nem győzök visszaolvasni, az egész napos fekvéssel sok mindenről lemaradok itt nálatok; de aki már túl van rajta, annak egészséget és örömteli napokat kívánok a kicsihez! Én is közben beszereztem a kiságyat, meg minden apró dolgot. Elő van készítve a kis kuckója is végre, ma 35+1 hetesek vagyunk, még van időnk. Eredetileg május 29-re várjuk, de mivel 4. baba, így a doki szerint a 36. héttől jöhet bármikor csak addig bírja ki odabent (az e hét vasárnap), főleg, hogy elkezdtem kinyílni, ami abba maradt annak köszönhetően, hogy harántfekvésben van. Állítólag ez a szerencsénk, ezért nem nyílok tovább. Viszont a dokimmal megbeszéltük, hogy ha farosra fordul, akkor is megpróbálom kinyomni, és csak akkor vág fel, ha már nagyon muszáj. Május első hetében nem várok a babakocsival sem tovább, végre megvesszük! :) Meg pár csomag pelenkát is... :)
Milyen klubról írtok itt? Beszállhatok én is?
Sziasztok! Köszi,hogy így vártatok,nemsokára lesz időm és rakok fel képekeT!
Jaj dejó! Iza! :) Onnan már jobb megszabadulni! :) Puszi Nektek!:)
Juhhhhúúú! :)
Várjuk nagyon!
Mégegyszer gratulálok nektek, és jó egészséget! :)
Örülök hogy otthon vagytok!
Majd írj ha tudsz!
De jó, hogy otthon vagytok, vártunk már Benneteket és nagyon izgultunk Értetek!!
Puszi
Sziasztok!
Én is gratulálok Szizának, és jó egészséget kívánok nekik!
Lábdagadás: nekem tegnap délutánra dagadt be a bokám környéke, de nem vizes, gondolom a sok trappolástól. Reggelre sem lappadt se teljesen, és ma már kevés talpon léttől is bedagadt. :(
Elég furán érzem magam, alig bírtam felébredni rendesen, aztán meg kikelni az ágyból. És a közérzetem sem a legjobb, meg a babám is elég nyugodt ma.
Én sem leszek gépközelben hétfő délutánig, jó pihenést mindenkinek, és jó étvágyat a sonkához, tojáshoz! :)
Gratula Izáéknak:)
Úgy látszik a szülés körüli homeopátiában csak a bogyók fajtája azonos, az adagolásuk nagyon különböző, bár gondolom így is-úgy is jó.
Nekem szerencsére nincs lábdagadásom, úgyhogy nem tudok nyilatkozni róla. Annyi, ha sokat teszek-veszek, majd leülök, akkor a csípőm eléggé fáj, feszít, aztán reggelre, alvás után jobb lesz.
Hétvégén nem leszek gépközelben, ezért majd csak jövő héten jelentkezem legközelebb.
Mindenkinek jó pihenést a jóidősnek ígérkező Húsvétra! És persze jó gyarapodást a húsvéti sonka által:)