2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Másra hagyás téma: és eddig csak az apjára mertem rábízni, de rá gond nélkül, már volt kb. 6-7 alkalom, amikor kettesben voltak (doki, fodrász, stb.).
Érdekes a nagyikra még nem merem rábízni, mert ők nem ismerik annyira a jelzéseit.
4 órás napirend: hát szombaton vendégségben voltunk úgyhogy ott nem igazán sikerült a délutáni alvás, vasárnap pedig fél 7-kor kelt, de én annyira fáradt voltam, hogy galád módon evés után visszaraktam aludni, és 9-ig aludt, de utána nagyon nehezen aludt el, apát megtisztelte 2x45 perc masszív ordítással, csak nagy nehezen aludt el, úgy hogy vagy 10X kivettük betettük, úgyhogy elhatároztam, hogy akármennyire fáradt vagyok felkelek vele hétvégén is 7-kor.
De ma fél 10-kor elaludt és meg sem ébred 35-40 percnél, hanem 1,5 órája alszik, úgyhogy ismét bizakodom:) Bár ma 14-re kaptunk időpontot a gasztrora, ami a délutáni alvás közepe, úgyhogy ma sem lesz az igazi, de majd holnaptól:)
De elhatároztam, hogy akármeddig is tart rászoktatom erre, mert látom, hogy neki is és nekem is jó.
Sziasztok!
Hétvégén nem volt időm jönni, de most manó alszik, apa dolgozik, házimunka meg várhat:)
Látom b.eve küszködtök az éjszakával, sajnálom, már biztos nagyon fáradt lehetsz. A nappali alvásai rendben vannak? Bocs, hogy mindig ezzel jövök a suttogó némberrel jövök, de azt írja, hogy akkor romlik el az éjszaka, ha a nappali alvások nem megfelelőek.
Nálunk éjszaka most 2 napja egész jól alakul, álometetés 22-23 között (mindegy mennyire alszik, állandóan képes enni:)), majd 3-4 körül kel, aztán 7 körül, ezzel márki vagyok békülve, bár gyanítom, hogy nem lesz mindig így. Nekem is az a rossz, ha kétszer kel éjszaka, éjjel 1-2 között teljesen hulla vagyok, de ha már 2 után kel vmivel jobb a helyzet. Mondjuk szerencsére Ő rögtön visszaalszik, és olyan édes, ha hajnalban berakom az ágyába még mosolyog is rá, majd elfordul és alszik, na ilyenkor nagyon megdicsérem:)
Nekem tegnap pocsék napom volt. Rég voltam ennyire rosszkedvű, ok nélkül.
Valahogy a napirend sem százas, most majd gyúrok rajta.
Nálunk megint dorbézolás volt. Nem értem, nem tudom ezt most miért csinálja. Születése óta nem volt ilyen, mindig aludt éjszaka, mikor hasfájós volt akkor is inkább este sírt, de éjszaka csak akkor kelt fel, ha etetnem kellett. Most már 3 napja ez megy és semmit nem aludtam...
Nem baj, jövőhéten jön haza apa és akkor cserélünk... én alszom éjszaka :)
Nem, mert ha megébred és úgy h már elkezd mocorogni és nyögdécselni akkor oda kell menjek a cumit visszarakni különben bömbi van.
Nem szoktam odamenni, mert sokszor csak mocorog és alszik tovább de ilyenkor sajna más a helyzet.
Jó napokat!
Zsombi is kelt megint 1-kor és 5-kor. Pedig az az 1x 4 órás kelés tetszett. Mondtam neki, hogy azt kéne gyakorolni :D
Szép reggelt!
Nem tudom mi van, de ma sem aludtunk igazán éjjel. Kb 3 hete teljesen szépen átalussza az éjszakákat hajnal 5 ig kb, de 3 napja ez nem megy. Bealszik 8 kor amint leteszem és 9-10 fele megébred és utána fél óránként és most már hajnal 2 kor szórakoztatott... és nagyon nehezen alszik vissza. Forgolódik, emeli a lábát, a másik kedvenc, hogy a keze folyamatosan ott van a szájánál a cuminál és veszi ki és utána rögtön sírni kezd ha nem rakom vissza, és ezt játssza akár fél órát is éjjel meg hajnalban. Mondjuk ezt a cumis dolgot már régebb óta, kb 1 hónapja csinálja, amióta észrevette, h ki tudja venni a szájából, de hát vissza tenni persze nem tudja...
Én is Apával hagyom a legkönnyebben :) Anyuéknál jobban paráztam, ott is elvolt, amíg nem éhezett meg :D
Ma jó sokat mászkáltunk. Voltunk bográcsozni szülők barátainál. Bírta, csak néha törött el a mécses. Nemrég értünk haza, és még van ereje mosolyogni. :)