2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
Már jó rég voltam:(
Írom a szakdogát, múlt héten anyukám jött vigyázni patrikra, a héten meg anyósom segített, de még jö a jövő hét elején is mert nem vagyok kész. Jó lenne már letudni, de most már legalább látom a végét.
Már látszik a fogacskából egy pont, legalábbis van egy fehér pontocska. Szegénykém nagyon megszenvedi ezt most, napközben is nagyon nyugtalanul alszik.
Eddigi ébrenlétet megúsztam egy újpesti piaclátogatással...mini tulipán nagyon cuki:)))
A végére már ott is kiborult, úgyhogy hazapucoltunk, ebédelni se maradt ereje:) Nade 2 fog, az már 2!!!:D
Ma sokkal jobbnak látom a világot, mint tegnap, egészen megvígasztaltatok, köszi.
Nem tudom hol van jó idő, itt iszonyat szél van. Kint voltunk egy órácskát, de nem bírtam tovább, bejöttünk. Még alszanak az előszobában. Bár hideg nem volt, még a napot is láttam vagy kétszer.
HLSz, kérdezted a házimunkát: én azzal mindig is hadilábon álltam, sajnos én nem vagyok tisztaságmániás. Ameddig Vilma nem tudott mozogni és állandóan szórakoztatnom kellett, addig este meg hétvégén csináltam, de mióta forog, jobban elvan, így amit tudok azt az ébrenléte alatt csinálom, főzés+konyha meg alvás alatt, mert akkor úgyis kiszorulok a szobából. De sose ragyog a lakás, csak épphogy megvan, pl. most kb. 3 órányi vasalnivalóm van:(
Ne izgulj a gyerekek fontosabbak!
Nekem ma ki kell pihennem a 2 napos nagyszülő látogatást, szerdán egész nap anyós volt itt, tegnap pedig 14-től estig anyukám. Az nagyon jó amikor unokáznak, de amikor alvásidőben engem szórakoztatnak és még azt hiszik, hogy ez nekem is jó... 1 perc nyugtom sem volt tőlük, de tegnap eszembe jutott, hogy úgyis el kellene mennem fodrászhoz, így délután leléptem:)
Még ma délelőtt is jön rokon látogatóba, de a délutánunk már végre szabad!
Én meg pont azt akartam írni, hogy 3 napja nem kel fel éjszaka:) szóval ránk nem hat az idő, mondjuk én még soha nem vettem észre, hogy Vilma az idő miatt nyűgös lett volna.
Szóval végig alszik, ráadásul még csak meg sem ébred, legalábbis én nem hallom, nem sír, nem nyekereg:)
igaz 6 körül felkel, akkor odaveszem szopizni és ott persze még visszaalszik:)
De tényleg szuper az idő, már reggel voltunk vásárolni, és tavaszi idő van! Nekem már melegem volt, bár én nem vagyok mérvadó, mert mindig melegem van:)
Szintén megy a drukk!!!
Azért ez nagyon izgi:)
Hát a sütőtök sem hozta meg az átütő sikert, de azért úgy ahogy fogy...Holnap vennem kell megint.
Most már egy kicsit lazábban állok hozzá, ma pl eltoltuk az ebédet egy órával, és akkor azért már éhes volt.
Az én anyukámnak a házimunka(meg minden más) fontosabb volt mint mi, sőt nem számított, hogy jó idő van, takarítani kell, tulajdonképpen nem is emlékszem, hogy velem játszott volna úgy igazán....sose volt rá ideje, de tisztaság az volt:)
Én megfogadtam, hogy ezt nem teszem, ami belefér belefér, ami nem az nem érdekel, ezerszer fontosabb, hogy Danival legyek, annak súlya van, a takarítás meg tök nem fontos dolog az életben, kötelező rossz. Persze ettől még én is idegeskedek miatta, mert engem is zavar.
Veszem észre :( Hetek óta ezen (is) idegeskedek, de ha másnál is így van, akkor kicsit jobb :)
Biztos én rontottam el valamit, hogy mindig a gyerekekkel vagyok, sokáig hanyagoltam a háztartást, illetve úgy csináltam, hogy este meg hétvégén, de úgy látom ez kevés, mert csak tornyosulnak a tennivalók, én meg elveszek bennük. Az a baj, hogy nem is tudok nekiállni smeminek, mert az tuti, hogy valamelyik gyereknek épp akkor lesz valami nyafognivalója. Most meg már egymást is "bántják", ismerkednek egymással és hát ezt nem olyan finoman teszik (legjobban egymás csillogó fülbevalója tetszik, amit közelebbről meg kell vizsgálni).
Bocsi, szar kedvem van, és most épp ez jött elő, befejeztem a rinyálást.