2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Szilvi, gyuruke, igazatok van, de azért ne úgy képzeljétek el, hogy minden pisszenésre ugrok. :) Csak tapasztalatból tudom, hogy sokszor jobban járok, ha még akkor megyek, amikor csak nyöszörög, mert később nehezebb megnyugtatni, így meg van, mikor csak berakom a cumit a szájába, aztán alszik is tovább.
Én a mellszívót csak egyszer használtam, amikor kijöttem a kórházból. :P
Olívia, ma mentek megint? De jó! Kíváncsi vagyok, ezúttal mi lesz az eredménye? :)
A ma délelőttünk egészen jó eddig. Rég volt ilyen, hogy ennyire elvolt magában, és nem kellett szórakoztatnom. Reggel egy 5 perces altatás után aludt 40 percet, ami nála nem olyan rossz. Lassan megint alvás, kezd nyűglődni...
Lulin ne aggódj nem értettem félre, sőt inkább én kérek elnézést, mert így visszaolvasva amit írtam tényleg nem fogalmaztam jól. A lényeg, hogy a forgás és az alvás! is nagyon fontos, mindegyik lurkónak másban kell fejlődnie:)
Szegény Luca, el sem tudom képzelni, hogy amikor órákig fent van milyen nyűgös lehet, Vilma 2, max. 2,5 óra után kezelhetetlen...
Most pont nem jó, mert az egyik bnömnek most költözött el a barátja, úgy hogy most ő elég negatív, a másik meg este 7 ig dolgozik mindennap, a 3. meg most volt itt múlthéten :)
Majd valamelyik hétvégére beszéltük meg a csajos talit. Majd akkor :)
Aszút nem szeretem, nekem édes. A száraz borokat szeretem, a pálinkát, meg a jagert :)
Nálunk apa csak 2-3 hét múlva jön. Múltkor a 6. héten jött, így most igyekszem 5 hetet számolni és utána várni, de azért picit reménykedem, hogy hamarabb itthon lesz. Múlthéten mondta, hogy 3 hét múlva kész lenni azzal amit csinálnak, ezért számolok 3 hetet.
Ez a hét már gyorsabban fog telni és utána már csak 2 hétvége :)
Milyen már :)) nagyon egyre jár a bioritmusuk.
Nálunk is volt fél 5 kor ébredés, de visszaaludt kaja nélkül :)
Mi is megyünk sétálni nemsokára.
Meg megyünk át anyuékhoz délután és ott leszünk 2 napot, legalább kicsit körbevesznek emberek :)
Hm..
Én is 11-kor etettem, meg fél 3-kor.:D
Nagyszerű hír!
Hehe.
Jaj, úgy irigyellek! Már rühellem a mellszívást! Csak nekem muszáj, hogy termelődjön rendesen.. Mert annyira nem vagyok ugye ellátva tejjel sajnos.
Jó reggelt!
Nekünk elég béna éjszakánk (vagy inkább hajnalunk) volt. b.eve, nagyon egyformán működnek a gyerekeink, ugyanis nálunk ugyanaz történt tegnap este, mint nálatok, és ugyanúgy 11-kor. (Megjegyzem, nálunk se volt még ilyen.) Én - ha már így megébredt - megetettem, hátha így tovább alszik, de ebből egy fél3-as kelés lett, szóval nem sokat ért a dolog. Utánna fél5-kor megint megébredt, és attól kezdve kb. fél óránként.
És igeeen! Süt a nap, és szárazság van!! :) Lesz ma séta! Plusz lehet, este haza jön Apa! Szóval ez a nap már nem lehet annyira rossz...
Mondjuk az furi, h nem sír sosem éjjel akármikor megébred, ezt pozitívnak fogom fel, hogy nyugisan van fenn vagy nyugisan van megébredve.
Most sem sírt, csak forgolódott.
Amúgy ez a semmi sem sikerül dolog, ilyenkor azt érzem, h hiába szedem össze magam, eltelik pár nap és megint kicsit magamba zuhanok és idegesít,h nem vagyok talpraesettebb. Ez ilyen formában idegesít.
Én tegnap ünnepélyesen elpakoltam a mellszívót:))
Jah, kipróbáltuk a habfürdőt, de az ökölrágás a nagy menő....semmi más nem érdekli. Így ette a kezéről a habot:D
Ez a nekem semmi sem sikerül dolog...remélem tudod, hogy nem a te hibád, 2 évesen is simán benne van, hogy nem tud majd aludni. Sajnálom, hogy rossz éjszakátok volt, kitartás, kitartás!!
Mindjárt fél évesek lesznek...:)))
Szép napot!
Nálunk egyre korábbra tolódik a kaja. , Volt f4 körül, aztán 3, 2, most már h1.. Így 5 és 6 között elkezd nyöszörögni, de aztán visszaaludt, úgyhogy nem mentem át. 7-kor végül kaja, és még visszaaludt.
Évi ne idegeskedj, mert akkor tényleg nehéz visszaaludni! Lesz ez még rosszabb (fogak), gondolj erre :D (jófej vagyok, mi :) ) Nálunk is volt már 2x asszem ilyen, hogy éjszaka közepén ott vigyorgott tágra nyílt szemekkel.. Ott hagytam, hagy gagyarásszon magában, és egész hamar vissza is aludt.