2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
Érdeklődj utána személyesen vagy telefonon, az oep hajlamos később fizetni, piszkálni kell őket.
Nekem a munkahelyem tb kifizetőhely, én minden hónap első hetében megkapom.
Nem túloztál csibe,tényleg nagy a pocakod. :D
Mint aki most megy szülni! Nem ikrek? Csak viccelek! :DD
Képzeljétek el hogy én január 28.-óta betegállományba vagyok,mert ugye kiírt veszélyezettet terhesnek a Dokim,és én még egy fillért nem kaptam az OEP-től! Nem durva ez egy kicsit??? Ha abból kellene megélni már rég halott lennék! De ezt mégis hogy képzelik?
Szerintetek?
Sziasztok!
Gabi.k! Tettem fel egy képet. Hát ez az óriás pocak.:)
Ja,és egész nap takarítottam. Most is még mosok,a babaruhákat amit kaptam. :D
Elfáradtam,nekem is feszült a hasam a végére.
Sziasztok csajok!
Úgy tele ettem magam hogy csak. :DD
Pizza utána habos süti. Nagyon fini volt.Most itt fuldoklok.Az a baj hogy nem tudok már normál mennyiséget enni,nem fér a baba nagyon felnyomta a gyomrom. :DD Gondolom ez nálatok is így van?
jah értem. de azért vigyázz te is.
én olyan melltartót akarnék aminek a pántja lecsatolható.
én a tezenisben vettem pamut melltartót, nagyon kényelmes. remélem tudom majd használni.
Az a Doki bácsi elég hanyag lehet.Fizetsz is érte?
Minden terhesgondozáson meg kellene néznie a méhszájat,hogy nincs e nyitva stb.
Nem is értem,ez kötelező.
Az én Dokim mindig nagyon megvizsgál.
Nem,nekem lent van a méhlepény a méhszájamon sajnos.
Vérezhet és akkor baj van.
Ezért nem szabad. :DD
Én rendes baba boltban láttam nagyon kis szépeket,pamutot 1500.-ft-ért.
Szerintem az nem rossz ár.
Nekem most egy ismerősöm azt mondta hogy mikor szült (3 hónapja)a legtöbb kismama sport melltartót hordott,és nagyon dicsérték.
Szia!
Nekem nem fájt még ott,de sokan írták hogy neki fáj.
Szia!
Miért ne ihatnál Colát,simán. :DD Amit megkívánsz és jól esik lehet.Elvétve én is szoktam. :DD
Végig mozizhatod mindenki szülését! :DD
nekem is néha késik múlt hónapban 4 napot késett
de ilyen még nem volt hogy egymás után két hónapba késett volna.... én is már 4-5 napja érzem hogy mindjárt megjön de nem jön....
folyamatosan futkozok a wcre mert azt hiszem hogy megjött de nem....
sűrűen pisilek.... kicsi folyásom is van.... Bele nem élem magam de már jó lenne nem bizonytalannak lenni!
Szia Csibe!
Üdv a csapatban. :DD
Gratula a babádhoz,és jó egészséget mindkettőtöknek.
szia,
neked miért nem lehet sexelni? neked is megrövidült a méhnyak?
Szia!Nekem is 33-32 napos volt a ciklusom,én egy héttel a kimaradás után csináltam tesztet és az nagyon erős volt.viszont nekem azon a héten volt barnázásom,meg olyan érzésem volt mindig hogy mindjárt meg jön,fájt a hasam.De nekem volt olyan is hogy 37. napra jött meg....neked mindig pontos?
ha nem jön meg jövőhéten csinálj még egy tesztet.
Hát.... Én nem vennék a fiamnak pirosat.
De te tudod! :DD
köszi.
utánaolvasgattam. nem olyan rossz a szitu. nem nyíltam ki, uhogy sztem nem lesz gond. barátnőmnek ez máe a 16ik héten megtörtént, mégis a 40ik hétre szült. szóval pozitív vagyok már.
Attól is függ milyen érzékeny tesztet vettél. Bár mensi után 3 nappal már kimutatja bármelyik. Kivéve ha nem ciklus közepén estél teherbe, hanem később. Nekem hőemelkedésem volt, neked nincs?
Azért még ne éld bele magad nagyon.
Hát, mikor nagyon akartam a babát, nekem többet is késett a mensim, az émelygést meg minden ilyent is éreztem. Aztán mikor tényleg várandós lettem, a hányinger, hányás, émelygés csak a 7. hét után jelentkezett.
A teszt nekem a mensi előtti nap már halványan pozitív volt.
Szorítok, hogy csak később legyen a peteérésed, és előbb-utóbb pozi legyen a teszted is!