2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
azt gondolnám h csak a pénzről szól. dehát nem hinném h rá lennének szorulva
Mindegy, mi hízzunk és élvezzük minden pillanatát :-)
én már rá se merek állni a mérlegre :-(
Itt ni:
sziasztok
hát szerintem a Rubint Réka csinál kicsit erős....oké, hogy tornázik, de szerintem túlzásba viszi a dolgokat....
sajna ilyen helyeken nem fogadják el a kártyát:-(
vszínű ezért drágább is.
de azért köszi.
Rendben, köszi, én is ha tudok valamit!
Ha a 401-es érdekel, az 41.990 itt, a solymáriban 39.500. Tehát ezért gondolom hogy a 301-es olcsóbb talán.
Lányok nem akarok beleszólni,meg okoskodni,de ha érdekel titeket,akkor a Brendonban a 301-es 33990ft
az engem is érdekelne :-) múltkor még csak körbejártam a témát h. adómentesen lehet-e vásárolni ilyet.
én is próbálom hívni. ha megtudok vmit írok:-)
tegnap láttam Rékucit én is a tv-ben. én nem cspem a csajt. az hadján hogy csúnya lófejű, de egyenesen frusztrál ahogy a terhességéről beszél. meg kioktat mindenkit. meg azzal jön h csak 5 kgot elég hízni. barátnőm 28at hízott, a szülés után 3 héttel már csak 2-3 kg volt rajta, az is sztem a melle-)olyat is tudok aki 5 kgot hízott, és sosem követte az ő életmódját.
uh engem nsgyon idegesít a csaj.
Na akkor még próbálkozom. De pár csöngés után faxhangot ad.
Igen, van: [link]
én hívtam éds jó volt a szám. mobil volt.
ami a keletinél van, annak van honlapja?
Ha valakit érdekel esetleg a keletinél lévő gyógyszertárban megrendelik bármelyik Angelcare-t és lehet egészségkártyával fizetni. Most beszéltem a hölggyel, nagyon kedves volt.
Gabi, a Solymáriakat egyszerűen nem tudom felhívni. Nem tudom mi van.
Egyébként pont tegnap volt a TV-ben hogy a Rubint Réka ugye a harmadik gyerekét szülte császárral 2 hete,és már újra tornázik.
Ezt hogyan csinálja vajon? Nagyon durva,még be sem gyógyult a hege. Eszméletlen ez a csaj.
Szia!
Nagyon szép a hasad! Konkrétan olyan mint a Rubint Rékának.De tényleg,nem hülyéskedek.:D
Te sportolsz ugye? Semmi felesleg csak a pocak. :D
Nagyon szép pocid van!:)
Én tegnap varrattam anyuval egy kismamnacit nyárra, és akkor mérte a hasam, 108 volt. Azt hiszem Gabi, Te kérdezted a múltkor.