2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
szia!
Örülök, hogy minden ok.
Szedhetsz nyugodtan, én a Béres MagneB6-ot szedem, abban 250 mg magnézium van és csak napi egy szemet lehet szedni
Nekem nagyon bejön
Én mától táppénzen vagyok
Szia!
Olvasom, h utrogestan-t és merckformint szedsz. Én is ugyan ezt a 2 szedem. Neked mért kell szedni? Én PCO+IR vagyok nehezen jött össze a baba. De az orvosom le akar állítani a merckforminról, de én nem merem elhagyni. Azt mondta, h nem volt még vetélésem nem kell szednem, ha lett volna akkor ajánlaná, na szóval ez marha jó! De én szeretném szedni legalább a 12. hétig.
Sziasztok!
HLivia köszi jól vagyok :)
Most szerdán leszek 7 hetes. Múlt hét szerdán voltam uh akkor pont 6 hetes voltam 4mm a kis tökmag és van szívverés is :) Legközelebb jövő hét kedden megyek :-)
A barátcserje egy gyógynövény, kapszula formájában kapható, írd be keresőbe és ott pontosan eltudod olvasni, hogy mire is jó...
Amire én szedem...hogy segítsen a babához, illetve remélem, hogy elviszi a nagyon picit magas prolaktin szintem!
Sziasztok
Ma voltam 6+0(pont ma 4 hete fogant a baba), én számolásom szerint, CRL 3mm, pulzálás is van:)Minden ok velünk:)
Akkor még van esélyem:)
Egyáltalán nem érzek semmit, nem fáj a cicim, semmi, és reggel már el is keseredtem, hogy akkor biztos most sem sikerült:)
Ohh akkor te még nagyon az elején vagy, drukkolok és a gratulálok a fiadhoz!
Mi már másfél-2 éve próbálkozunk és nagyon örülnék ha végre....
Neked mik voltak a jelei??
Sajnos nem biztos, én szerdára nem várom.Egyenlőre semmit sem érzek, nem fáj különösebben semmim, majd kiderül.
Mióta vágytok a kis babára?
Szia!
Én szeretnék csatlakozni, de még semmi sem biztos.
Hello csajok!
Gondoltam megnyitom, hátha csatlakozhatok a június babák táborához...nagyon remélem!
Szisztok!Ki hogy van, kismamik?:)
Most voltam a gyógyszertárban munkából hazajövet és kérdeztem a patikustól h mennyibe kerül a femibion 400-as, ami a 12. hét után kell(mivel most van annyi femibionom 800-as, h addig elég legyen)...hát majdnem seggre ültem mikor kimondta az árat: 6800 Ft...a Femibion 800-as 2600-ért vettem eddig, hát asszem átállok vissza a centrum Maternára, ez kész rablás, meg vegyek magne b6-ot meg utrogestant...meg még ki tudja mit?!hát mondhatom szépen támogatva vannak a kismamák...:(
sziasztok!
Nekem azt mondta az orvos, hogy kb. 5-6 hetes lehetek.. Legközelebbre csak egy hónap múlva adott időpontot, nem tudom ez jó-e, vagy hamarabb kéne menni. Lehet, hogy elmegyek majd egy maszek orvoshoz, bár ezt csak későbbre terveztem..
Az első hozzászólásomnál nem írtam, de mindenkinek gratulálok!! :)
a hagyományos magne b6-om van jelenleg, akkor megpróbálom 3x1 szedni.
Most akarok majd a gyógyszertárban venni valami székletlazítót is, iszonyúan kínoz a székrekedés is...femibiont is szedek, utrogestan-t, Metformint, meg felfáztam kicsit úgyhogy 2x2 tőzegáfonya kapszulát is...
te nem vagy fáradékony?én állandóan az vagyok, meg álmos...