2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
Szia.
Ne izgulj.Csak saját magammal tudok példálózni.Én direkt csak a 7. héten mentem gondoltam mindent látni kell már.De a doki bácsi, csak petezsákot látott. Rá két hétre már volt szívhang, és betöltött 9 hetesnek talált minket. Adj a babádnak időt. Hidd el minden rendben lesz.
értelek ám én..csak ,,vickelődök,, :)
Ez igazán jó hír! Gratulálok!
dehogy:)))
2 óránként veszek be mindig valamit, de remélem ez majd azért csökkenni fog
nekem ezt doki mondta, hogy szedjem, inszemes baba nem tudom ezért e
tyűűű..és kész is a reggeli! :)
sziasztok lányok
mennyien vagyunk már, olyan jó:)
én elevitezek, folsav, magneb6, kálciumtabi és c vitamin
jaj de jó! Örülök neki,hogy minden ok!
Én is szerettem volna ikreket,de a sors nem akarta,de ennek az egy kis törpének is nagyon örülök! :)
Sziasztok,megjöttem Tapolcáról az egyik 14 mm a másik 9mm,szabályos két petezsák,5 hetesnek írtak.Kaptam képet is,3 hét múlva kell vissza mennem.Én is csak Elevitet szedek.
Én is csak Elevitet szedek,majd kiderül a vérképem milyen lesz,mert mindig van egy kis vashiányom,és arra szoktam kapni gyógyszert. Nah majd kiderül.
Én jelenleg csak napi 2 szem 3 mg-os folsavat, mert rutascorbint kell szednem , és arra, az van írva, hogy B12 vitamint tartalmazó készítménnyel ne szejük együtt.
én is "csak" Elevitet szedek,plussz 1-2 Forever aloe verás terméket. De gyógyszert csak az elevitet!
Csajok,azt szeretném kérdeni,hogy szerintetek elég ha csak az Elevitet szedem,vagy szedjek folsavat vagy mit is irtatok?Mert még a dokimmal nem találkoztam,nem tudom Ő majd mit fog még javasolni?!
Szióka!Jövő héten én is elugratok a dokimhoz,a fiamnál is 8hetesen mentem először,már akkor adott uh.képet!Remélem most is kapok...?!:)
Én a kórházba volam uh-on és magától adta a doki,nem én kértem.
Én még 6+4 hetesen nem kaptam,de most 9+3 naposan igen,nem kértem,adta,és nem számolta fel külön,magándoki...benne volt a 8 ezerbe. Lehet többször nem ad! :D Ajándék volt! Töröljem szemem-szám! :))
Én a dokitól sosem kaptam képet, csak a fizetősnél. Ez 12 hetes uh-n volt
szerintem mikor kérsz! Maguktól nem szoktak adni,szerintem!
Én is szerettem volna már kérni,de még nem kértem,majd ha lesz már szivhangja,akkor kérek!
na mindenkinek kellemes napot, Mi megyünk aludni kisfiammal. Hála égnek 8 évesen még alszik ebéd után 2-3 órát :-)
nekem 4hetesen 6naposan volt 10mm a petezsák.
Én jövőhéten már a 7.hétbe leszek.Még nemtudom elmenjek-e?Vagy várjak még?
sziasztok!
Nekem 5+5 hetesen volt 12mm a petezsák, benne embrió, de azt nem írta mekkora, én akkor kaptam is képet róla.
Mikor kapunk először képet a babuciról?
nekem is hüvelyi uh volt,és 9,2 mm-s petezsákban benne szikhólyag,azt nem mérte le.
Nem értem én már ezeket a méreteket???
Gratula Aida, reméljük, hogy legközelebb már szívhang is lesz, de ha jól látom, kb egyidősek vagyunk, és így a méretek megfelelőek, szóval nincs ok aggodalomra.
én viszont mindjárt elalszom..
sziasztok.tegnap voltam a dokinál szikhólyag nekem is 5 mm körüli és baba benne van szivhang még nincs.18 án kell vissza mennem addigra már lennie kell azt mondta a dokim.egyébként a baba 5-6 hetesnek felel meg.
Az a lényeg hogy Nekik mi vagyunk a legszebbek!!!:))
JAJA! Apucik ennek örülnek de nagyon! Bár az a baj,nem csak a melleim nőttek meg ez alatt az idő alatt! :S De elfogad így a párom,ahogy vagyok. :) Párnácskákkal,úszógumikkal,széles csípővel! :)
Tehát 5 mm szikhólyag volt, és már volt szívhang? Azért kérdem, mert a számláló szerint mikor megyek akkor a babuci 5 mm lesz.
További ajánlott fórumok: