2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
szia
hidd el, hogy rendben vagy, ne keress "bajt" magadon!!!!nekem annyi problémám volt, ha leirnám...:)drukkolok neked!
Erről sajnos fogalmam sincs. A dokid nem mondott semmit ezzel kapcsolatban? Egyszer úgyis sikerül a baba, ne izgulj! Egy ismerősnek gyakorlatilag nem volt peteérése és mensese, mégis összehozták a babát. Manapság már sokminden megoldható. Neked meg nincs is semmi bajod , csak türelmetlen vagy. Szóval, jönni fog!
14. hét és akármennyire figyelem, nem érzek semmi mozgást. Pedig hasam sincs. Jól elbújt a kicsi.
sziasztok,
Glória, boldog fordulót nektek és mindenkinek :) remélem, a rosszulléteknek végképp búcsút inthetsz mától :)
én is érzem már a bébit (14. hét), annyira jó!! a lányomat a 16. hét első napján éreztem először, tisztán emlékszem az egész szituációra, majdnem lefordultam a székről meglepetésemben :) most meg már nagyon vártam és nagyon figyelek is, ezért biztosan tudom, hogy amit néha-néha érzek, az ő :)
Livia, drukkolok, hogy ne legyen semmi gond! (nem is lesz!!!)
dj.cica, üdv közöttünk!
monstro, irtam neked néhány napja privit, megkaptad? előre is köszi!
szép napot mindenkinek!
valakinek muszáj átvenni a staféta botot :P
igen, ez jó dolog. az elmúlt 2 - 2,5 hónapban elvétve volt csak ilyen reggel :)
aha...szóval ezért van ma hányingerem???elküldted nekem:DDDDD
szia!
akkor ez jó dolog hogy nem jött a kis vuk:)
Jó reggelt! Ma nem hánytam :D
Boldog hét és trimeszter-fordulót a babácskámnak, és azok babácskáinak, akik ma töltik ezt a nagy napot!
dj.cica, Isten hozott!
Én 2 hónapja voltam uh.on akkor azt mondták, hogy ki van nyilva acervix csatornám 3 mm re ez gond lehet ha majd terhes leszek?
Igen szedek Magne B6-ot.
Ma megyek dokihoz, kiváncsi vagyok mit mond.Remélem nem kezdett el nyilni a méhszáj a sok keményedéstől
sziasztok látom a magzatmozgásról beszéltek,remélem én is hamarabb fogom érezni ,mint a kisfiamnál.Igaz még csak a 13. hetet tapossuk,majd kiderül mikor lesz a nagy pillanat:)
a pocak keményedés nem jó,igen sokat kell pihenni meg magne b 6 .
nekem sokat görcsölt a pocim,a méhszájam is lent van nagyon,de ilyenkor még elfogadott azt mondta az uh-os.
csak vigyázni kell.
De jó hogy már érzitek néhányan a babót:)) Én is már a 16 hetet taposom, de még semmi. Szaszánál is elmúltam félidős mikor először éreztem valami mozgás félét:)
Én is ezen paráztam ,de ma voltam dokinál és megnyugtatott hogy nyugi, minden rendben van. Ő 3,5 mm mondott határértéknek:)) Szóval nyugi:) Down szűrést csináltattál?
Nekem, ha keményedik a pocakom, akkor az segít, ha lepihenek, illetve veszek be magnéziumot.
A keményedés nem jó, inkább menj dokihoz még ha nem a te dokid is mint baj legyen. Szedsz Magne B6-ot?
szóval azt mondták, hogy orvoshoz kellne mennem, de most a dokim elutazik és csak 20-án lesz, de azt mondta, hogy menjek be s keressem X.Y doktort, mondjam hogy ő küldött.
hát lányok én holnapután töltöm a 16. hetet de nem érzek semmit:-(
Viszont nagyon keményedik a hasam:-(
most ogom felhívni dokimat, hogy mit ajánl
Akkor az enyém bélmozgás volt mert fentebb volt. Gondolom ha majd a baba lesz, akkor én is biztos leszek benne.
sziasztok szeretnék csatlakozni hozzátok ha lehet,2011.06.21.-re várjuk a második babánkat,ez nehezebb terhesség mint a kisfiammal volt aki most 4 éves nagyfiú.Minden van gyomorsav rosszullétek görcsök.
remélem rendben lesz.jajj mennyit aggodik az ember..
Ne aggódj, minden rendben van, 3 mm alatt jó, és a vérvétel eredménye is számít majd.
az enyém biztos nem bélmozgás volt olyan érzés mint ha különböző helyeken nagyon finoman megérintenék a kezed.
egészen lent lehet ilyenkor érezni és
mondta a védőnő hogy a bélmozgás az azért följebb van.
de egyébként ez az érzés nem is hasonlít rá.
Tegnap a kádban rátattem a kezem a hasamra és éreztem , hogy a levegő beszorult a beleimbe. Akkor az lehet, hogy nem is levegő volt? Olyan mintha zuborogna a hasad. De lehet, hogy csak bélmozgás.
fölhívtam a védőnőt, azt mondta 3mm alatt jó.Meg szoltak volna, ha valami nem jo.
úgy tudom 3mm alatt jó a tarkóredő
úgy hogy ez szerintem jó eredménynek számít:))
További ajánlott fórumok: