2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
sziasztok
hogy vagytok? nekem rettenetesen fáj a derekam, és a fejem is mostanában
tettem fel fotókat a piciről
Ha megmutatja magát, mert az én babóm nem mutatta meg magát a kötelező uh-n...
Én 6 kg után eldöntöttem, hogy nem állok mérlegre. Elég lesz a sokk ha megyek a védőnőhöz. :-( Most minek idegeskedjek feleslegesen??? Pedig ha látnád mennyit eszek, el sem hinnéd hogy ennyi feljött. Nem kellett volna előtte egy évig a durva diéta meg edzés. Na meg a cigi... :-)
Sziasztok!
Én ma 17+5 hetes vagyok, de még nem érzem mozogni a Babám :-(
Hízni eddig 1,8 kg-t híztam. Ma este megyek dokihoz, már nagyon izgulok, kiváncsi vagyok mennyit nőtt a Babám és megkérdezem, hogy kisfiú vagy kislány érkezik-e.
Sziasztok!
Én is kerekedek rendesen, 14 hetes vagyok és plusz 5 kg-nál járok. A kisfiammal 20-at szedtem fel, de könnyen és gyorsan lement ezért nem aggódom. Egyébként meg az édességre és a sütikre rá sem bírok nézni, csak sós és savanyú kaják jöhetnek.
Holnap megyünk magándokihoz meglesni a picúrt, már most izgulok!
azért megnyugtató, hogy ezt írtad, az utóbbi 2 hét alatt híztam 2 kg-ot, összesen már 3 kg-nál járok, ha nem 4-nél:(
10 kg-nál nekem nem kéne többet híznom...és ahogy nő a pocim folyamatosan az jár a fejemben:na megint hány kg-ot híztam?!:(
Most lattam,h beirtam a baba hossza 52cm.Bocsi.Nem is tudom hol jar a fejem,de emlekszem mikor a szuleimnek mondtam akkor is ugyanigy mondtam.Apukam kerdezett ra,h hany centi??!!
Igen rakok, már más is kérte. Csak még nem vittem be a számítógépbe a fotót, de hamarosan megteszem. Majd megírom ha feltettem.
Vettem Vaterán egy olyan jó terhes farmer kertésznacit.Nagyon egyedi és vagány.
Még lehet kapni ha valakit érdekkel.Megbizható az eladó,és nagyon cuki holmijai vannak.
[link]
Nézzétek meg érdemes. :)
Sziasztok!
Remélem mindenki nagyon jól van.:)A babák is szépen fejlődnek.
Szerintem ez a pocak méret kérdés,annyira egyénre szabott. Mindenkinél máshogy van.Nekem is, már látszott 12 hetesen,mondjuk nem voltam soha kocka has.Most vagyok 16 hetes és 4 napos és már nagyon édi pocakom van.
Szia! :-) Dehogyis vagy bálna!!! Nekem is sokat nőtt egy hét alatt, már csak egy nadrágom jön rám,amit akkor hordtam mindig, mikor nagyon elszaladt a mérleg nyelve, ráadásul sztreccs anyagú :-)))) Amúgy én tartom szerintem itt a csúcsot, mert legutóbb mikor rámerészkedtem a mérlegre, már 6 kg pluszt mutott, és ez volt a 14. héten, vagyis 3 hete.. azóta tuti feljött még vagy 2 kg. Szóval ne aggódj, nézz rá a 15-17 hetes pocakfotókra guglin, majd meglátod mennyi féle pocak van,alkat kérdése, és nagyobbak is mint a tied!
Nem lehetseges,h a babucit erzed?Lehet,h olyankor ott van ahol kemenyedik a pocid.En ma ereztem olyan kis pici mozgast a hasamban mintha kis lepke lett volna.Lehetseges,hogy mar erzem kicsit a pici mozgasat?De jo lenne!Egyebkent nem mondtak a vervetelt mi akartunk megcsinaltatni,privatba mentunk igy ott mindent megcsinaltak.
Most vagyok a 15.hetben,de szerintem nem nagy.Alul kicsit latszik,h kezd gombolyodni,meg olyan feszes.Neked mekkora,latszik nagyon?
Igen a 12.hetben volt.Ugy idozitettuk,h pont akkor legyen.
Remélem...
Neked mekkora a pocid?????
Tarkóredő,:1,8mm
Koponya:20mm
Baba:CLR:66mm
Ez volt 1 hete.13 hetesen.és még ez van írva
baba:Gyomor ,hólyag telítődik,hasfal zárva,Norm.szívműködés.
Koszonom szepen.Szoritok,hogy jo legyen a vereredmenyed is,biztos jo lesz ha az uh is jo lett.
Megnézem,nekem milyenek az értékek,és írom.Pill.
Tökéletes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És ez ponnt a 12.hétbe?
A tarkoredo:1.3
A baba hossza:52cm
A koponya:17
Szerintem abszolút megnyugodhatsz!!!!!Én jövőhétre várom,bár az uh.-ok volt.
Te akartál vér.-tesztet is,vagy javasolták?
Nekem felajánlották,mert ingyenes,most,de egyébként 7 ezer ft.És gondoltam akkor miért ne?Valaki,meg csak az uh,.-ból ítél.Szóval nyugi.Ez jó eredmény...
Nekem azt mondta a vedono,hogy ez a teszt 90%os,igy nem kuldenek tovabb.En azert gondolkodtam rajta,h elmegyek,de azt hiszem megsem.Bizom ebben,meg dokiban.Ha o azt mondja,h jo akkor jo.De azert szoktam aggodni rajta,magamat orlom.
Sziasztok lányok!
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én az utóbbi 2 hétben elkezdtem terebélyesedni...raktam fel képeket is...szerintetek nem gond hogy 16 hetesen már ekkora a pocim?!jó, mondjuk nem voltam deszka sosem, de sokat nőtt...rakjatok fel ti is képeket h ne érezzem magam bálnának:)
szerintetek?
14 hetes vagyok,és pár napja,érzek ilyen kis keménykedést,néhol a pocin,...de nem kellemetlen,csak érdekes.ha odanyúlok,abbamarad.Mi ez?
Szia.
Neked mennyi lett az uh.-eredményed?
Dubadri,en is elvoltam keseredve aa eredmeny miatt,mert nekem 1:3600 a down korra es 1:100000 az Edward korra.A down koros eredmeny letort,a ferjemet en kicsinaltam miatta.O pedig nyugtatgatott.Aztan a vedono mondta,h ez jo eredmeny,mert a riziko alacsonyra jott ki es z a lenyeg,meg az,h az uh is jo lett.Azt mondta csak a korom miatt ilyen alacsony a szam.En olyan eredmeny vartam mint az edwards korra.
igen,a www.sejtbank.hu oldalon tudod majd megnézni
További ajánlott fórumok: