2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
Nálunk egy szobában lesznek, mert nem tudom máshogy megoldani. Így két rácsos ágy díszeleg a nappali egyik részében majd májustól :-)
Ha sikerülne átmenni a másik házba, akkor már külön kerülnének...
lililuca aida szurkolok hogy kiderüljön:)
Nálunk nagy dilemma mert én simán egyszobába tenném őket, e mivel a lányom nem jó alvó így valszeg kettőhöz kellne kelni mindig. Így most úgy néz ki hogy vagy költözünk vagy bővítünk:)
Sziasztok.
Voltam ma védőnőnél,egy dkg.-ot sem híztam
Jól nyomom mi???És zabbantok
Meglepődött,hogy mocorog a Drágaságom,sőt a szívét is meghallgattuk,mondta,mutassam hol van,és rakja a dopplert!Mondom OTT!!!!
Jé tényleg
erössen ver a szíve,és nagyon aktív.Épp most is lubickol,reggel óta...
Megyek fodrászhoz,remélem nem fogok csalódni!
Puszi minden,mamának,és babának
Nálunk biztos külön lesznek, mindenki a saját szobájában. Mivel én nem szeretném ha a kicsi beszokna közénk a hálóba így az ő szobájába betettük a régi kanapénkat, én fogok átköltözni hozzá ha szükséges.
Az én kisfiam két éves koráig kelt éjszakánként, mindig átjött a mi ágyunkba, de miután ide költöztünk mintha elvágták volna, azóta nem kel és nem jön át, végigalussza az éjszakát a saját szobájában.
monstro köszi, hogy beírtál! bár nálunk még nagyon bizonytalan, hogy öcsi jön, mivel ma vagyok 13 hetes, csak tippelt a doki. Családunk egyetlen női tagjaként, igencsak el vagyok nyomva:) még a kutya meg a macska is fiú....nem tudom, lehet hogy befogadok egy lány hörcsögöt...:) megbeszéltük a férjemmel, ha a harmadik is fiú,akkor majd próbálkozunk egy negyedikkel, de ha az is fiú, akkor leállunk:) tudom, kicsit előre szaladtunk...
akinél van tesó, gondolkodtatok azon, hogy az elején egy szobába lesznek-ea gyerkők? nekem általában ezen jár az agyam, hogy a picike nem ébreszti-e fel a bátyját. szerintem az elején a kicsivel megyek a hálóba, a férjem a nappaliba. hát nehéz kérdés....ráadásul a "nagy" (egy éves lesz), baromi jól alszik, 3 hónapos kora óta este 7-8tól reggel 7-8ig. nem kel éjszaka. bárcsak így maradna, és a kicsi is ilyen lenne!!!!!:)
sziasztok!
Ma megyünk az orvoshoz és megkukkantjuk babócát:)
ma vagyok 15+5.
Remélhetőleg ha manóka is úgy akarja végleg
kiderül kisfiú vagy kislány lakik-e odabent!!:))
Nagyon izgatott vagyok:)
eddig kisfiút mondott a doki de nem biztosra, mint ha látna kidudorodást. Hát ma majd meglátjuk.
A hasim egyébként szépen növekszik.
sziasztok,
Olvasok vissza, Butterfly4444, pontosan ilyen volt az én szülésem is, mint amit leírtál, és tudom, mi az, amit nem írtál le, mert én is eljutottam addig..... a vége életmentő császár lett nálunk és azóta igyekszem nem arra a napra gondolni. Szóval én biztosan nem foglak megbélyegezni.
monstro, a szülési tervre gondolsz, nem? múltkor láttam a neten, hogy letölthető minták vannak!! Hát, tőlem ez nagyon-nagyon távol áll, de nem szeretnék senkit megsérteni.
Macifül, én is sokat agyalok azon, hogyan fogok egyformán foglalkozni a gyerkőcökkel... A lányom 5 lesz, mire kistesó megérkezik, így sok dologba be tudom már vonni őt, de mégis, néha előre sajnálom azt az időt, amit nélkülöznie kell majd. Aztán gondolatban rögtön megvédem a kisbébit, hiszen neki is ugyanúgy jár, amit a nagylány is megkapott már.... nem egyszerű, viszont abban bízok, hogy minden menni fog magától és nem kell majd ezen görcsölni. jelentkeztem hozzád olvasónak! :)
a napfogyatkozásból semmit nem láttam :( iszonyú köd van..
ugyanezek a gondolatok vannak bennem is, de az élet úgyis megold mindent:)) úgyis úgy lesz a legjobb ahogy csináljuk:))
Az én kiscsajom pocsék alvó. minimum 1x kelni kell hozzá. MOst hogy náthás és nem kap levegőt így minimum 3x kelünk egy éjjel:) De hát ez van. Előbb utóbb csak aludni fog:) Pont mire megszületik tesó:) De akkor meg majd kistesóhoz kelünk:)
Szerintem nem, gondolom mindenhol ugyanúgy csinálják és ugyanazt a programot használják.
Biztos minden rendben lesz!
Jó reggelt!
Judit, ne aggódj, azért nem vészesen alacsony az az arány.
Ma 8 óra után pár perccel részleges napfogyatkozás lesz, aki látja a napot (én sajnos innen az irodából nem), az nézze meg.
Szia!
Én elmennék egy alapos uh-ra 4d-re vagy ha van nálatok olyan aki speciálisan genetikai problémákkal is foglalkozik akkor oda.
Ha 100% biztosat szeretnél akkor meg magzatvízvétel. Nem akarlak rábeszélni mert én is félek tőle mert 1% vetélési kockázattal jár, de múltkor a védőnőm azt mondta, hogy amióta 4 éve védőnő még nem volt egy kismamája sem és nem is hallott olyanról akinek ettől a beavatkozástól baja lett. Nem tesz jót a babának se neked ha végig parázod az előttünk álló 6 hónapot.
Mindenképpen beszéld meg a dokiddal. Nem küldött genetikai tanácsadásra?
sziasztok
a down eredményem 1:320 hoz, ami elég alacsony.parázok hogy mit csináljak........1:250 alatt nem jó, de nekem is olyan kicsi........szörnyű
Jó éjt Neked is!
Ébred még éjjel?
Biztos nehéz lesz, főleg az elején. Kicsit félek is tőle és néha azon kapom magam, hogy sajnálom a kisfiam, hogy majd nem jut rá annyi időm, aztán a következő pillanatban lelkifurdalásom van a hugi felé, hiszen neki is jár az a figyelem ami a fiamnak járt. Hűűű én túlbonyolítom minden téren általában. Már tervezgetek mit hogyan kellene majd. Fürdetések, etetések, séta, intéznivalók, közös játék, stb. Aztán meglátjuk mi sül ki belőle! Az tuti, hogy a háztartást lesz*rom az elején és csak a gyerekekre figyelek. A kórházbavonulástól is félek, hogy hogy indul az egész és hogy viseli a nagyobb, hogy nem leszek.
Na előreszaladtam nagyon :)
(bocs a hosszúságért)