2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
csajok tegnap töltöttem a 17. hetet és elkezdtem vérezni!:((
piros vér jött szerencsére nem sok meg nem is görcsöltem de egy elég nagy folt volt a bugyimon.
mentünk az ügyeletre. kaptam no-spa injekciót meg megvizsgáltak, nézték a szívhangot is. Ma már csak olyan mint mensi utolsó napján világos barnás.
nagyon megijedtem:((
azt mondták sok oka lehet a vérzésnek.
Szia!
Én is bekerülhetnék a táblázatba?
Köszi!
Szia !
Látom működik köztünk a telepátia. Pont most gondoltam már rá, hogy megkérlek. Eddig azért nem tettem, mert kétséges volt még az orvos és a baba neme is.
Orvos: Dr. Alexander Wamala, Flór Ferenc kórház Kistarcsa, 2011. június 18 (kb) és kislány (Betti) .
Nagyon köszönöm és azt is, hogy felajánlottad:))
Van egy netes oldal, oda lehet írni, álnéven (Gabriella néven hihi) írtam, és ezt írta erre:
"Hol csinálták mindezt, egy élelmiszer-áruházban kedves Gabriella? Merthogy egy egészségügyi intézményben azt tudni kellene, hogy először éhgyomri vizsgálatot kell csinálni, majd a másodikat 2 órával az étkezés után. Önnek szerintem nincs semmi baja. Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc"
nekem még csak 1x néztek cukrot, a 12-ik héten. éhgyomori volt 5,1 lett. bőven benne volt a határértékben. azt hiszem sok helyen máshogy vannak a határértékek.
nekem legközelebb 4 hét múlva kell mennem a 25-hetesre.
Az AFP tökéletes, azt mondták.
AFP: 29,50 ug/I. (azt hiszem 20 és 90 közt jó)
MOM: 0,86 (0,7-2,5-ig jó)
A dokim meg ma nem ment be, úgyhogy UH-ra csak hétfőn tudok menni. Pedig rákészültem, hogy látom a kicsit és megerősítik végre, hogy lány. Szívhangot azért halgattunk a védőnővel. Rendben. 1 kg-ot híztam az elejéhez képest. A védőnő meg jön lakást nézni valamikor. Állítólag kell nekik. Holnap kezdem a 19. hetet.
szia
itt nincsen ilyen tesztreggeli.afp meg 2 hét mire megjön
Butterfly és Kvc gratula neketek :-)
monstro engem is írhatsz, hogy kislány:..
Szia!
nekem az van ráírva, hogy 4,00-6,10 ig jó és nekem 5,00 lett
szia!
Nekm sajnos még mindig rettentően fáj, olyan, mintha le akarna szakadni :-(