2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
Én is így fogom eltenni a gyümölcsöt, de csak őszit fogok,mert a többinek nincs értelme.
Azt a nagyon pici kis ikeás dobozkát kellene szerezni vhonnan, a 125 ml-set........
Szia!
Örülök hogy minden rendben van és nincs semmi probléma. :)
Pihenj sokat.
Nekem nem nyúltak hozzá, szülés után lett cserélve a tömés. Fogorvosa válogatja.
Emlékszem, hogy még netes orvost is kérdeztem, hogy nem gáz-e, ha az amalgánt piszkálják, de azt írta, hogy nem olyan mennyiség szabadul fel ami ártalmas lenne a babára.
Gondolom ez kérdés volt.
én egyszerűen megmosom, meghámozom, pürésítem és kisebb adagokban a pohárkákban berakom a mélyhűtőbe. Lesznek kisebb és nagyon adagok is, hiszen ha egyet felolvasztok azt el is kell használjam.
Szerintem jobb így eltenni és nem egészben. Akkor már csak elő kell kapni, kiolvasztani és eheti is a baba. Ha meg szeletelve teszem el, akkor még azzal meló lesz.
Vagy hogy értetted?
Ne csináld! :)Meg kell csináltatni a rossz fogadat,mert még rosszabb lesz.
Most még kérhetsz érzéstelenitőt,adnak én is kértem.
Nagyon sok kálciumot elvesz a baba,és tönkre teszi a fogakat ha rossz.
Sziasztok!
minden ok a hormonváltozás okozza, de mire megnéztek már nem is volt seemi.
Mosódiót használtam, de nem jött be nekem. A ruhák nagyon puhák voltak tőle, de a foltokat nem hozta ki. a fehér ruhákhoz pluszban kellett használnom sütőport, hogy fehér maradjon.
Én is kezdő vagyok,de vettem egy csomó könyvet.Illetve a védőnő még az elején adott egy kismama csomagot és abban is voltak tájékoztatok,illetve felsorolások hogy mi kell a babának ha megszületik.
Ezekből táplálkozok,meg a netről. :)
Szia!
Miért nem keltettétek fel,ilyenkor kicsit ugrálni kell vagy egy kis colát inni és felébred. :)
Tuti tipp bevált már sok anyukának.
hát azt nem szeretném ha előbb jönne.
mi nagygon korán jöttünk a tesómmal, aki meg is halt sajnos. anyu elbeszélésiből rettenet lehet ezt végig élni.
kíváncsi vagyok. írd meg.
a lényeg hogy mossuk mint a kisangyal:-)
A fehér ruhák beszürkülnek tőle. Erre ajánlják a mosószódát, de nekem nem vált be így együtt.
Amúgy a diótól jó puha marad a ruha.
én a Dreft babás mosószerét használtam, attól nem volt baja a bőrének.
Sejtettem :(
Majd megszokom, még megvárom mit ajánl a fogorvos is erre a problémára.
Nekem is rögtön a koraszülés jut eszembe, mert mindenhol azt írják, hogy akkor gyakrabban fordul elő. Nagyon figyelni kell.
Ja meg még eszem sok narancsot, kiwit, mert a magas c vitamin is segíti az íny helyrejövetelét.
szar:-( bocs de ez a legjobb szó rá.
de én csak olyan 2-3 hétig éreztem hogy nagyon rossz, aztán kezdtem megszokni. most már nem érzem hogy rossz lenne.
mondjuk elég drága, de én is annyira féltem, hogy begyullad az inyem, hogy az elejtől már azt használom. meg vettem olyan fogkefét is. annak nagyon puha a sörtéje, így jól tudom az inyemet is mosni
én használtam, meg mosószódát is.
Miért?
Bölcsesség fogak, jáájjj, az jó móka lehetett :S
Nekem félig vannak kint csak.
Milyen íze van a paradontaxnak? Tervezek venni, de én nagyon finnyás vagyok.
no vége az angolnak:-)
nekem bölcsesség fogam van amik vízszintesen fekszenek. 3-ból 1-et már kiműtettem. többre nem volt lelki erőm.
erre mikor jön ki, és fáj meg minden, hát a terhességem 8-ik hetében. én voltam orovnál. egyébként is járok évente. azóta elmúlt a gyulladás.
én paradontaxot használok. az bevált.
azt mondta az orvosom, hogy menjek márciusban is. biztos ami biztos.
de az tuti ha nem mosok én sem fogat naponta 2*v3* és nem használom a fogselymet nekem is begyullad egy kicsit.
Lányok! Nektek volt panaszotok a fogatokkal, ínyetekkel?
Nekem pár hete begyulladt, de szájvíz+3x-i fogmosásra elmúlt. Ma meg vérzett egy másik helyen, de nem fáj.
1-jén megyek fogdokihoz!
Póló minek ? Sztem body akart lenni? Amúgy korrekt.
Én hosszú ujjú bodyban altattam és nagyon vékony zásákban éjszaka. Szinte egész nyáron rövid ujjú body-t vagy napozót hordtunk napközben. Egyébként meg pamut vékony rugikat. Vettem még 3 db plüss rugit is a hidegebb időre. Az is volt akkor nyáron.
Meg volt egy vékony kardigánunk és egy jó vastag.