2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek !
Ranschburg tényleg nagyon szuper,de ezenkívül én még nagyon szimpatizálok Vekerdy írásaival is. :)
az nekem is megvan! én a Ranschburgra esküszöm, nekem, nekünk nagyon bejött, Szülők könyve. na meg az időtlen Spock:)
jaja én is hülyeségeket álmodtam most, mintha a Mátrixban játszódott volna:)
na megyek szundikálni...jó éjt
Sziasztok!
Ha már oly ritkán tudok írni, most mindenhez hozzászólok:) én a tejbegrízt kívánom mostanság, nyammi :) Deákné B. Katalin Anya, taníts engem! c. könyvét vettem meg, ahogy eddig belelapozgattam tök jó:) múlt héten sajna fel voltam fázva szednem kellett antibiotikumot :( de már jól vagyok:) és én is szoktam sajna rosszakat álmodni:( olvastam, hogy ez előfordul a terheseknél... ennyi:)
Mostanában olyan hülyeségeket álmodok,ti nem szoktatok?
Megszülők meg ilyenek,van hogy rossz van hogy jó álmok.
Csajok!
Még múltkor vettem egy nagyon jó könyvet,tudom ajánlani mindenki figyelmébe.
Akkora igazságok vannak benne,tök jó tetszik nagyon.
Victoria Clayton: Terhesség félelem nélkül
Amúgy 1995.-ft volt. :)))
Sziasztok csajok!
Ma munkába menet azt figyeltem,hogy minden második ember beteg,még csodálkozom hogy én is elkapom.
Borzasztó mindenki krákogott a buszon,össze-vissza.
Körbetekertem a számat sállal,nehogy benyaljak valamit. :))))))
Szia!
Én túl vagyok 39-es lázon, már csak a torkom fáj, meg nátha. Aktil Duo antibiotikumot kaptam rá.
Elkezdett fájni a torkom!:S Ti hogy vagytok?Remélem mindenki jól van!:)
Ma annyira megkívántam a sajtos-tejfölös lángost...jó sok fokhagymával...:D nagyon fincsi volt!
Érdekes amiket írtok.
Nekem a fiammal teli hólyaggal kellett mennem a 19. hetire. Vizsgálták a hólyagot is. A papíron ez volt.
Most meg nem kellett telivel mennem. Ki érti? (ugyanaz a doki)
Amíg meg pici volt a baba, többször volt, hogy kiküldött mégegyszer pisilni a doki, mert a hólyagomon kívül mást nem látott a hüvelyi uh-al sem. Sose tök üres a hólyag sztem. Legalábbis az uh-ok alapján ezt szűrtem le, mindig volt benne, akkoris ha előtte voltam wc-n.
Én nagyon várom a költözést.
De biztos nagyon fárasztó lesz amúgy.:)
Jön segítség az biztos,de tudod az a tuti amit te csinálsz meg magadnak.:)
Szia!
Köszi szépen! :)
Írt is egy férfi rá,kicsit meg is rémültem.De nem volt semmi gáz,normális volt.Csak meglepődtem.
Jó nagy a pocakom mi? Most meg úgy néz ki hogy bekaptam a megfázást valakitől.
Nagyon örülök neki,a fene-egye-meg pedig pont ezt akartam elkerülni.Még egy hetem lenne a munkából,nem igaz hogy nem tudom végig csinálni.
Nagyon bosszantó.
:)))))))))
Szia!Ügyes vagy.Ezt megnéztem volna. :)
Húúúúúú a lábujjas történet az gáz,össze gyűlt a könny a szemedbe mi? Az nagyon tud fájni.
gratulálok a kisfiúhoz!:))
remélem pénteken nekünk is kiderül már:)