2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
Sziasztok!
Képzeljétek, tegnap végre mehettem kismamajógára (eddig mindenről le voltam tiltva a doki által, a korom miatt ) és annyira jó volt. Még egy ki s izomlázat is sikerült összehozni. Ákos este ettől úgy felpörgött hogy a szemem jojózott , aztán a párom kitalálta hogy megnyugtatja. Simizte a pocakom, mire a kiscsávó akkorát rugott s tenyerébe, hogy én felkiáltottam, a párom meg majdnem lefordult a kanapéról meglepetésében Most érezte először
hááát!
Az úgy van,hogy minden vizsgálatot a kórházban csinálnak meg (ingyen) oda kell menni uh-ra(azt az én dokim csinálja),vérvételre stb. És a dokihoz kb havonta kell mennem magánrendelésre,de az is a kórházban van,csak egy másik helyen,ahol nincs semmi gép.
meg most olvastam,hogy kacsa májból van.
a máj meg ugye nem olyan jó a terhes nöknek(legalább is ezt mondják) viszont mindenhol az találtam,hogy lehet terhesen is szedni
az oscillocohcinumot lehet terhesen is szedni?
tudom homeopátiás cucc csak nem szívesen veszek be dolgokat:)
Helloka!
Gratula a babádhoz először is!
Mesélj magadról. Mennyi idős terhes vagy?
Nálunk ez a Dokis dolog úgy van.
Először is Pesten lakunk(Budán)a XI-kerben.
A Szent Imre kórházba fogok szülni,a Dokim fogadott nagyon rendes és közvetlen.Minden hónapba kell menni hozzá vizsgálatra,ultrahang is van meg is néz minden alkalommal.8-10 ezer forintot kér alkalmanként.A Szülésért ennek a 10-szeresét tehát 80-100 ezer ft.De.Ezért a pénzért jó az ellátás,bármikor hívhatom akár éjszaka is ,ünnep semmi nem lényeg akkor is.
Bármi gondom van segít és szabira sem megy hogy bármikor készen álljon ha van valami,szép a rendelő,szép a kórház stb.A szülésznőt is ő hozza,nem kell fogadni. :)
Nem olcsó,de úgy gondolom a gyermekem születésénél egy olyan emberrel legyek ott aki már ismeri minden porcikámat,és tudja milyen vagyok,mik voltak a bajaim stb.
Illetve a bensőséges kapcsolat legyen meg közöttünk.
Szia!
Üdv köztünk :-)
Hány hetes vagy?
Sziasztok!
olvastam a dokit. Én 10 éve járok hozzá, nála szültem Noelt is, és most is nála fogok.
Vizsgálat alkalmanként 2-3000 ft ( ha van ultrahang is akkor 3000) és a szülésért nincs konkrét tarifa, annyit ad mindenki, amennyit tud.
Influenza oltáson gondolkodtam, aztán addig gondolkodtam, míg mindhárman elkaptuk az influenzát. Én csak 1 napig voltam lázas ( 39 fok), de a fiúk 2-3 napig szenvedtek 40 fokos lázzal. Azt mondta a háziorvosom, hogy mivel tavaly télen oltattam, és nem mutálódott a h1n1 ezért, a tavalyi oltás még hat, és ezért úsztam meg csak egy napos lázzal.
Nektek is elmegy az idő a főzéssel?
Azt veszem észre sokszor hogy félnapot a konyhába vagyok. :)
El is fáradtam. Pedig még vasalni is akarok.
Most végeztem a konyhába. :)
Húsleves,resztelt máj,krumpli mellé,meg savanyúság.
Imádom a májat,bármilyen jöhet.
Most meg adtam vacsit a cicusomnak. (Lilikének)
Szia!
Én írtam még múltkor. :)
Igen,ez is elégé fura álom.
Próbál ki az oscillocohcinumot, egy dobozba 6 adag van, megelőzésre heti 1 tubust kell elszopogatni.
Nekünk bevált. Nem emlékszem mikor voltunk utoljára betegek, de az elmúlt 3-4 éveben biztos nem.
jajj lányok én nagyon félek az influenzától...:((
rengeteg c vitamint nyomok meg most kitudom kerülni ,hogy tömegbe menjek de folytatódik a félév febr. 14-től és muszáj lesz bejárnom az egyetemre...
hát annyit mondhatok(mint egészségügyben dolgozó személy) hogy a C-vitamminnal semmit nem érsz, ha valakitől kapsz egy adag vírust...
én a 13. héten adattam be a H1N1 elleni védőoltást...akkor lebetegedtem másnap nagyon...de még mindig inkább akkor, minthogy emiatt a babának legyen valami baja születés után...mérlegelendő