2011 júliusi babák (beszélgetés)
megnyugtató,h nem lett komoly gond
vigyázzatok ám jobban legközelebb !
én már nem is mondok semmit :)))
hiszen a lényeg a babókon van !!!
( a fogyókúrám(nk) amúgy sem a görög hamburgernél fog elkezdődni , különben is láthattátok milyen klasz támasztéka volt a hasam Natinak :)))))
igen nagyon jó volt:)
az esés az nem:(nagyon megijedtem nem is magam féltettem hanem Vivit.
ügyes kislány:)
de aranyos védőnőtök meg dokitok van az enyém táposan azt mondta hogy nehogy elkezdjek mást adni neki.
ja amúgy tényleg klassz volt mint, ahogy az idő is ránk.:)
reméljük lesz folytatás akár már nagyobb körben :)
ne idegelj már :( ,ähogy olvastam a sorokat és még nem értem a végére már az akkortájt hallott mentőkocsi hangja is felderengett bennem...
remélem nem lett több az ijedségtől, Ildi minden okés Veletek ?
de ügyes kislány:)
Várunk is ám legközelebb nagyon jó volt:)
Egyébként hogy vagytok gyógyulgattok?
Sziasztok!
Na megjöttünk a taliról, Edinával és Ildivel. :) Nagyon jól éreztük magunkat és láthatóan a babák is, ugyanis végig aludtak, viygorogtak, no meg ettek. :) Nagyon cukik voltak, Barni hatalmasakat vigyorgott a két kiscsajra, ők meg viszont. :)
Hazafelé nagyon para volt, jöttünk át az úttesten Ildivel, hallottam egy nagy puffanást és amikor hátranéztem láttam hogy Ildi az úton térdel, mert elesett és Vivi meg rá volt kötve. Mondjuk nem volt nagy hupp mert Vivi fel se ébredt, mi viszont nagyon megijedtünk. :)
Barni ebédelt most gesztenye-krumpli-barackot. (7 tk barackpüré, negyed krupmli, 3 ek. tört főtt gesztenye, 20 ml babavíz:)).
Készültek képek is, majd felteszem a naplómba ha lesz időm.
Remélem mindenki jól van, majd próbálok visszaolvasni!
sziasztok Lányok!
megjöttünk az oltásról, Editke remekül tűrte, csak kis sírás volt, aztán nézegette a dokit, ahogy magyaráz :) megkérdeztem a hozzátápit a bölcsi miatt, tök normális volt meglepő módon a védőnő is (a dokink mindig jó fej), nem mondta, hogy mit akarok én, hanem elmondott néhány dolgot, meg hogy majd eljön és személyesen is majd ad egy kis támogatást, hogy hogyan kezdjem. doki is normális volt, mondta, hogy ha kell ír fel tápit a bölcsibe, de hogy inkább próbáljam meg gyümölccsel kihúzni azt az időt Editnek, amig én nem vagyok mellette. nagyon féltem, hogy majd lehurrognak, hogy mit akarok én, örüljek, hogy van tejem, de tök normálisak voltak, lelkes lettem én is, csak nem lesz ez olyan borzasztó :)
megkaptuk Déneskétől is a levelet :)