2011 júliusi babák (beszélgetés)
meg veszekszik:)
Most meg hasra tettem és elő a játékokat és ordít bírta csöndben vagy fél percig:(
Jó reggelt! Sziasztok!
3 fiamból kettő beteg a kicsi van a legrosszabbul a taknyot belekente a szemébe így reggelre a szeme össze volt ragadva ,kamillával kimostam.Kaptunk orrcseppet,orrát folyamatosan szívni kell, köhögésre kanalast, és három napig Panadol babyt kell szednie(utóbbitól legalább alszik).
Remélem nálatok jobb a helyzet
Úgy látom csak Vivi nem akar aludni:(
Már körberaktam játékokkal és azokkal veszekszik rágja őket:)
:)
Vivi nem akar nézi a tv-t és néha néha kiabál is:)
remélem én is :)
teljesen elkényelmesedtünk már itt a kávéval :)
én is örülök:)reméljük jobb lesz kicsit.
Nekem is furcsa volt hogy még nem volt ma Ági ő szokott az első lenni reméljük nincs gond csak végre alszanak rendesen.
Eszter, sajnálom az éjszakát, nálunk is volt kelés 1-kor és 5-kor, mind2 alkalommal evett, én ennek csak örülök, egyen csak, had hizzon :)
Örülök Vivinek, akkor meghallgatták az égiek a kívánságunkat :) reméljük ma már 1 fokkal az egész nap jobb lesz!
Barnusnak is jobbulást, biztos nála is a fog, az étvágytalanság, picit eldugult orr simán lehet fog.
Ági??????????????????????????????
én is csak estére szoktam hogy ha netalán több gyűlne neki akkor is tudjon aludni tőle és ne az éjszaka közepén kelljen.
Nálunk már ez a 3-ik ilyen szürcsizős időszak pedig még 5 hónapos sincs:(
Mondjuk azt mondta a védőnő hogy lehet az orrmandulájától is hogy szürcsizik meg szívás után sem az igazi.