2011 júliusi babák (beszélgetés)
Sziasztok csajok,gyorsan benézek egy kicsit hozzátok!!!
Hát remélem nektek lesz igazatok,és nem tér vissza a hasfájós korszakunk!!!:)
Hozzánk sem nagyon jött még el ma az álom manó,mert kb 45 percet aludt reggeltől idáig,de most sem úgy néz ki mint aki nagyon álmos!!!:)
Örülök,hogy Szandusékkal nincs nagy gond,"Csak" az a fránya fogzás!!!Remélem hamar kibújik!!!
megjött a héten a járókánk, hát nagyon szuper.utazóágy tulajdonképpen,de nagyon jó...Csabika elvan benne.(kopp-kopp)....
de már tényleg több minden nem fér el a szobába,tiszta zsufolt minden......
Azt mondják, hogy jön a hó, lehet attól nyugtalanok a babák?
Persze most három órája alszik....
Sziasztok,
Szandus, kitartás, remélem hamar kibújik a kis foga Barninak, és elmúlik ez a nyűgös korszak szegénykénél :(
Ildi, nagyon ügyes a kis Vivi
Tegnap Dénes nagyon beindult, már régebben is átfordult néhányszor hasról hátra, de tegnap annyira beindult, hogy vagy 20-szor megcsinálta egymás után. Én meg ugye mindig úgy szoktam altatni, hogy ha látom, hogy álmos akkor hasra fordítom...na ez ma már nem jött be, mindig visszafordult és nem akart elaludni :( Valami más altatós ötlet után kell néznem :)
Sziasztok:)
Éjjel 1-kor meg 5-kor kelt Vivi majd 6-kor és végül 7-kot azóta is fel van enni sem sokat evett most éjjel. Este fürdés után átfordult hasról hátra is és hátról hasra is :)
Sziasztok!!
Végre alszik Barni... Tegnap megint éhségsztrájk volt, kb 8 dl tápi fogyott el egész nap és 3 kanál főzelék, amiből több jött ki, mint maradt bent...
Ma bele tudtam imádkozni 100g pépet meg ma kb rendesen eszik... 2 napja megint átalussza az éjjelt.
Tegnap iszonyatosan fájhatott a foga, kb egész du ordított, aztán adtam neki fájdalomcsillapítót, még sírt 10 percet és elaludt... úgy kellett ébresztenem fürdéshez és enni...
Most megyek, millió dolog van.
Szép hétvégét! puszi
:) de cuki, 2 gombócos kaka... köszi a köszöntést!
Szép napot nektek is! Editkének cuppanós!
sziasztok Lányok!
Ági, köszi a kávét, fini :) amúgy nekem azt mondta a védőnőm, hogy lehet megint hasfájós mert szilárd kaját kap, de nálatok már régóta kap szilárdat a baba, szóval lehet nem azért. de megnyugtatott, hogy ezek csak egyszeri alkalmak lesznek, szóval ne aggódj, nem fog visszatérni az a rémes hasfájás!
Niko, én is csatlakozok, boldog hófordulót!
Ildi, ügyes a kis Vivi, gratulálok!
nálunk meg volt tegnap nagy álmélkodás, mert Edit teljesen összeállót kakilt, én meg úgy megijedtem hirtelen, hogy az uram azt se tudta mi a baj :D csak ugye ő eddig szopis babaként csak hígat csinált, most meg furi volt az a két gombóc a pelusban :) szép napot nektek!
Szerintetek vissza térhet a hasfájós korszak a babáknál??????
Vagy csak most azért volt,mert nem bírt szegénykém pukizni???Mert amikor torna közbe nyomott egy-két pukit utána megnyugodott!!!
Remélem nem tér vissza a hasfájása!!!:(
Szép jó reggelt csajok!!!
Mindjárt megy a kávétok!!!hmmm nagyon fincsi friss!!
Niko:utólag is boldog hó fordulót kívánok Áronkádnak!!!:)
Az éjszaka jobban telt egy kicsivel mint a tegnapi!!
Éjjel 1-kor arra kelt a Gergőm és persze mi is hogy sírt,hát nem tudom,de valószínű a hasa fájt,mert nagyon húzogatta a lábait!!DE nem tudom mitől volt neki hasfájása,hisz nem evett semmi újat tegnap!!!
Hál istenek megtornáztattuk egy kicsit és 20 perc múlva már aludt is !!És 5-kor evett,azóta alszik!!!:)
Sziasztok Lányok!
Csak beköszönök, itt vannak Andris szülei meg tesója, és a mai napon 6 oldalt sikerült írnotok:)
MAjd holnap próbálok visszaolvasni.
Remélem mindenki jól van!!! Esznek és alszanak rendesen a babócák!
Alvós éjszakát minden babának és mamának!
Pusz