2011 júliusi babák (beszélgetés)
az se kevés 5 hósan mi is 7800 voltunk
Na, most olvastam el az időhárást! 2 front, széllel érkezik a hideg! Felköthetjük a gagyánkat, de legalábbis én! :(
Én is! De mi nemistudom mikor leszünk ekkorák, nem panaszkodásként, mert mi 5hósan 7100g voltunk!
nyugodtan :) próbálom emészteni Katival együtt ezeket a számokat
Igy már lesemerem irni, hogy mi mennyik leszünk kedden! :)
Nálunk is dettó, de már meguntam,meg Hella se viselte el a teljesen fekvő helyzetet, igy most hordozót használunk. Dec-ig a 4.-ről, majd most a 3.ról cipelem én is! :)
jó sétát nektek is szép napot:)
már én is rég emeltem neki ha fel volt mert így jobban elvan mint fekve.ha elalszik vagy alszik akkor meg vízszintesbe rakom
Na, jól el húztatok, nagyon szép nagyok vagytok! :)
uh az nem jó nekem a másodikra is bőven elég felcipelni már Vivivel nem is merem csak ha őt kiveszem felviszem és vissza megyek a kocsiért mert olyan nehéz a kocsi magában is nemhogy még Vivi 8 és fél kilójával.
Mi is indulunk most sétálni, szép napot Mindenkinek!
Én már nagyon rég megemeltem neki a kocsit, mert akkor van el ha kilát.... De nem teljesen ülőre, csak picit a hátát, így is fekszik, de jobban lát mindent. :)
de jó :)
irigykedem , h már ülőpoziban mehettek...
én még a mózest cipelem a 3.-ról...
Na most már megyek, babázom, meg sétálunk..
sziasztok
Látod a napirendnek is vannak hátrányai, mondjuk mint nálam, hogy tiszta dili vagyok ha fel kell borítani...
Vivi eddig aludt kint mióta hazajöttünk azóta azaz déltől kb. de nem ez a lényeg hanem az hogy felébredt és csönd van csak leskelődik meg megtalálta a babáját:)A babaőr ott van mellette nem jelzett hogy fel van csak kinéztem rá ahogy kimentem a konyhába:)De már hallom is a hangját na eddig tartott a nem sírás:(
én meg tiszta irigy vagyok hogy majdnem mindenkinek meg van már a napirendje csak nekünk nem igazán főleg inkább alvás téren mert enni nagyjából mindig ugyanakkor eszünk de aludni az össze vissza.
pont írni is akartam, hogy valahol azt olvastam, hogy mindig 10 perccel kell csak tolni az alvást, és akkor előbb-utóbb eljut az ember oda, amit szeretne :)
Szép nagyok vagytok ti is :)
Én meg közben kitaláltam, jan 20-tól van ringató foglalkozás ami fél 10-től van 10-ig. Majd elviszem oda, és mindig húzok egy kicsit az alvásán, gondolom előbb utóbb a 10 órás torna is menni fog. :)
nálunk apa tud nagyot hapcizni és Vivi úgy megijed tőle hogy olyan ordítást csap hogy alig bírom megnyugtatni:(
örülök hogy alakul Liza betegsége:)A hegyi levegő nagyon jót fog tenni neki:)a pakolás az ismerős nekem minden hétvégén csak a Vivi cuccai 2 nagy táska még jó hogy ágyat meg kocsit nem kell vinni mert el se férne.
Jó hogy kiderült ez a dolog a bal oldalával is. Nekem is sokszor mondta már anyósom meg a párom hogy mintha a bal oldalát kevesebbet használná Vivi de aztán meg rácáfol. Majd írd meg hogy milyen tornát javasolnak amivel fejleszteni lehet.légyszi
de jó, tényleg nagyon ügyes Vivike, én még most is csodálkozok ezen az ülésen :D
hú csajok nagyon beindultatok nem voltam távol csak másfél órát és olvashatok vissza 2,5 oldalt:)
sziasztok:)
Megjöttünk volt helyettesítő védőnő és megcsinálta a státuszt:)8500g 67cm ami kizárt de ő ennyit mért.Minden t megnézett amit ilyenkor kell minden oké:)Meg lettünk dicsérve milyen szép ügyes és okos kislány:)egy makk nélkül megcsinált mindent és ücsültünk a mérlegen:)Azt mondta a védőnő hogy fogzáskor nem is fog enni ne idegeskedjek ha csak tápit adok neki kicsit az is elég. meg adjak neki kúpot.ja és félig ülő helyzetbe rakhatom a kocsit neki.
Én is most akarok olyanokat venni. :) Meg is lesem...
További ajánlott fórumok: