2011 júliusi babák (beszélgetés)
persze, hogy segitettel. Nalunk nincs receptre tapi, ugyhogy hozza vagyok szokva. A beba2, 800 gros, 3100 ft, a dmes, 600gr, olyan 1000-1200 körül van.
Nagyon szepen köszönöm!
Csajok!!
Én is biztos megünneplem ha már lesz fogunk,vagy ha egyszer át alszunk egy éjszakát!!De ez mostanában nem lesz,legalábbis nem úgy néz ki!!:(
Itthon a dm-es,rossmanos tápszert is lehet kapni!!:)
Én még nem vettem,de azt hiszem Ildiék a rossmanosat már ették!!Olyan 1300 forint körül vannak egy dobozzal!!És 600 grammos!
A Beba pro 1-et eszük mi ,azt receptre 830 forint egy dobozzal,a 2-es és a 3-as azt már nem lehet kiíratni az az már nincs rájuk támogatás!!Azt a dm-ben,és a rossmanba szoktam látni olyan 2300 forint egy dobozzal,ha akciós akkor 2100 körül van!!
A gyógyszertárba nagyon drága!3800 forint körül van!!:(
Remélem tudtam segíteni,ha nem akkor bocsi!!:)
JÓÓÓ Reggelt mindenkinek!!!
Nekünk éjszaka szokásosan telt,...felétek is dörgött az ég olyan este 11 körül??,mert itt Halason igen!!Arra felébredt Gergő is egy pillanatra,de utána vissza aludt!És fél 2-kor kért enni,utána reggel fél 6-ig aludtunk!És még most sem alszik,pedig látszik rajta,hogy aludna!!:(
Ági!
Köszönöm a kávét!
Boldog félszülit!XD (tegnapra...hmmm)
nem hiszem hogy minket utánoz mert mi nem csinálunk így.hadonászni is szokott.
jó éjt neked:)
Gergő nem szokta, ő hadonászik.
Nem lehet, hogy tőletek látja, és utánoz?
Megyek én is, kihasználom, hogy alszik.
puszi, jó éjt mindenkinek
Képzeljétek, mi most este hajszárítóztuk a nagyágy szivacsát és a takarónkat+ ágyhúzás:(((
MAsszíroztam volna Gergőt, ami ugye pucéran történik. Ilyenkor általában megtalálja a kukiját, amivel előszeretettel játszik. Ami meg is nő ennek köszönhetően. Gergő elkezdett vadul forogni-ide-oda, már rég lefordult a négybe hajtott plédről , ami alatta van a balesetek elkerülésére, és egyszer csak látom, hogy a kuki nagyon összement... Elfogott egy rossz érzés, odanyúltam, persze, hogy beletenyereltem. és persze még a matracunk is tökre olyan lett:))))
Na jó.
De akkor is jól behülyített:(
na megyek, eltenném magam holnapra, ha Áronka nem ébredt volna fel...se cici, se cumi, így azért nehezebb :(
Jó éjt lányok!!
:))) Nagyon viccesek vagytok Csajok. :D Esti brigád. :D
Na én viszont megyek, kidőlök, mert Lizus alszik...huh...ki tudja meddig... :D
Jó éjt Nektek!