2011 júliusi babák (beszélgetés)
Csajok, én úgy utálom a porszívónkat.
Most pont annyi idő alatt aludt el megint GErgő a hátamon, hogy kintről behoztam.
Plusz még összeszerelés, játékelpakolás. Most már megint nem kapcsolom be. HAgyom félig aludni...
Mi a baj?
Vagy ki tudja?
Itt olvadt, de nem mentünk ki. Tegnap, tegnap előtt jöttünk, mentünk, holnap is fogunk, ma itthon aktívkodtunk, már a holnapi leves is kész:)
és úgy mennyi volt, ha nem vok túl indiszkrét..
holnap készülök menni az alleeba, nem tudod, ott van dm?
télleg!!!!! teljesen el vagyok butulva. azt tudtam, hogy pont nem a slick - nem tudom így írják-e -mert az a teljesen sima gumi:)))
köszi!!!
sziasztok:)
Voltunk sétálni és észre sem vette Vivi hogy az erkélyről behoztam és a lépcsőn szó szerint letoltam a másodikról majd apa felhozta vissza ki és fél 5-kor ébredt:)
Még aludt kitakarítottam a fürdőt rendet raktam a konyhában és a nagyszobában is nagyjából:)
Enni továbbra sem akar csak ímmel ámmal most fogyott el 1 üveg kaja ette ebédre is és most is a házi meg nem ke neki:(
7.30-kor mikor felkel
9.30-kor gyümi után (kb. 60 g)
11.30-kor főzelékes v. husi ebéd után( kb. 90 g)
14-kor ebéd utáni alvás után
16-kor
17.30-kor gyümi után (kb. 90 g)
19.30-kor elalvásig
Niki - a diákhitel oldalán van, célzott kamattámogatás. Mindenkinek jár, aki tgyás, gyed, gyesen van.
Azt jelenti, hogy nem kell törleszteni és a felvett összeg után nem számolnak fel kamatot sem ebben az időszakban.
Így érthető volt?
Ott - az oldalon - beregiszrtáltam a diakhitel direkt-be és ott lesz hozzá nyomtatvány, amit automatikusan tölt a rdsz, neked csak ki kell nyomtatnod és aláírni és a gyedet folyósító szervvel leigazoltatni= munkahelyed. Ha a MÁK-tól van z ellátás, akkor azt lekérdezik ők. Azt hiszem, de nekem igazolta a Bank. Én dec-ben küldtem be a tgyást is és a gyedet is. Most vissza akarják fizetni az elmúlt 7 havi lóvét:) Sztem nem fogom kérni, mert úgyis elkölteném, azt meg egyszer így is úgy is vissza kell fizetni.
Bár.... elég sok pénz, még meggondolom.
Máskor szólj rám, mert totál kiment a fejemből:)))
sziasztok
csabika már nem lázas,de nagyon nyűgős.
Segítsetek!!!
Nerkem kellene vmi jó, de nem túl drága bicikli.
NEm országúti, és nem is terep, hanem vhol a kettő között. Van ennek is vmi spec neve, de már elfelejtettem...
Ötlet, bárki, bármi?