2011 júliusi babák (beszélgetés)
sziasztok:)
Nálunk pancsi megvolt a kisasszony most szerel meg tornázik a kiságyban:)
Szegény Lizus:(
Úgy látom ebben a szép időben elszabadultak a bacik:(((
Gyorsan gyógyuljon meg mindenki!:))))
Húúú, szegénykém, jajj...
Én emlékszem, amikor nekem felszúrták az orrom... PEdig nem voltam még 4 éves se (nem tudom pontosan, sztem2 lehettem)
Tedd közkinccsé a doktornőt, légyszi!
És jobbulást nektek!!!!!
Akkor mégiscsak akkor talizunk, ha mi megyünk dkeszire?
szegénykém tényleg egy hős.
gyors gyógyulást neki
Sziasztok!
Voltunk a fülészeten, remélem senkinek nem lesz ilyen baja, de ha igen szóljatok és csak ehhez a doktornőhöz menjetek. :) Egy rokon ajánlotta és egy TÜNDÉR, nagyon kedvesek voltak velünk és nagyon alapos volt, gyerekbarát, végig mesélt Lizának meg játszott vele.
Hát jó, hogy elmentünk, mert sajnos az arcürege tele volt trutyival, amit nem szívott le az orrszívó. :( Szegénykémnek átmosták az arcüregét, de egy hős volt, alig sírt, előtte-utána nevetett. Mondjuk nem fáj, olyan, mint az orrszívás, de hát nagyon kellemetlen. :( Nagyon sok jött le neki...
És kapott egy fülmelegítő sapkát, amit most egész nap viselnie kell pár napig, meg gyógyszert is, amit inhalálni kell.
Hét vége fele kell visszamenni, remélem addig meggyógyul...
sziasztok:)
voltunk nagyot sétálni meg közben rossmann, dm, patika kisasszony meg végig leskelődött a kocsiból:)
Jelenleg folyik az orra szívni m nem ke llett m kifolyik és enni nem nagyon akar ezen kívül minden jó mert jókedvű mozog ezerrel mászik.
jajj de szomorú vagyok hogy ennyi a beteg köztünk
mindenkinek jobbulást kívánok
sajna elállítottam a billentyűzetet és nem tudom visszaállítani ezért nincs vesszőm és pontom sem :)
mintha folyton be lenne nyomva a shift gombom és akkor írok kis betűt ha a caps lock be van kapcsolva
annyira szőke vagyok hogy borzalom
Sziasztok lanyok,
mostanaban inkabb majd naplozom, olvaslak titeket, de most nem nagyon tudok irkalni. Mindenkinek jobbulast aki beteg, mi is most megyünk dokihoz.
puszi
köszi, minden ok
reggel volt a doki, azt mondta, igen, ez a 3 napos láz volt, a pöttyök is attól vannak, az ab-t még este adjam be, aztán csákány
ágicu, nagyon sajnálom a barátnődet
doribos, mi volt a fülészeten? jobb már a helyzet?
pildikó, hogy van a kis beteg?
Hű, de jó kis napotok volt! :)
Ringatóra mi is szoktunk menni. Usziba majd most talán elmegyünk vasárnap hármasban.
Sziasztok!
NEkünk a hétfő elég sűrű nap, voltunk ringatón, baba-mama klubban és usziban. NA jó a klub közvetlen a ringató után van, uh maradtunk picit beszélgetni és uzsgyi az uszi:)
GErgő kint alszik:)
Végre elég jó idő van ahhoz, hog yki mertem tenni csak a hordozóban.
Már mostam kettőt, mindjárt indítom a harmadikat:)
Kaja nincs itthon semmi:(((
Ági - köszi a kávét, és nagyon sajnálom a barátnődet!!!:((
Dóri - nagyon várom, hgoy mi van Lizussal
És Moxi ez rád is igaz!, hogy mi van Esztikével.
Nekem sincs szopi párnám!
KAti - sikerült felrakni a hévre a kocsit?
Sziasztok, bocsi a betolakodásért, régebbóta olvaslak titeket és gondoltam szólok, hogy lehet a dm-ben újra bababónuszra jelentkezni..
akinek van dm kártyája az tud..kaptok 1 kezdőcsomit Sokkal egyszerűbb.
Bemész egy DM-be, odamész a terminálhoz a kártyáddal, beregisztrálod a 3 év alatti gyerek(ek)et (szülés előtt 2 hónappal is lehet!), kapsz egy papírt, amivel a pénztárnál megkapod a kezdő szettet.
A kezdő szettben (ami egy nagyon jó erős babahátizsákban van) ezek vannak: egy babanapló (üres, te töltöd ki), egy 10 db-os neogranormonos popsitörlő, egy pici Libero tusfürdő és egy pici Johnson's-os pelenkakiütés elleni krém, van egy kuponfüzet, ami eléggé hasonlít a régire: vannak benne 1Ft-os termékek (cumi, tejserkentő tea) meg párszáz forintos kedvezmények pelusra, törlőre, kencékre, egy 15%-os végösszegi kupon (8eFt feletti vásárlásra!) és egy 50%-os C&A-s kupon (92-es méretig).
3 éves korig többször küldenek majd kuponfüzetet...meg 3 kupon libero -15% minden libero termékből.. vmi hami meg ital