2011 júliusi babák (beszélgetés)
Kati, nem tudom miért kell, de drukkolok.
Dóri - szerintem add föl. Én egész kipihent vagyok, amióta nem érdekel. PEdig általában este elhatározom, hogy ma megszámolom hányszor kelünk. 3 felé fel szoktam adni, mert már azt sem tudom néha megkülönböztetni, hogy újabb ébredés van, vagy még az előzőből sem aludtunk vissza. Andris szokta mondani reggel Gergőnek, hogy sok kávét fog ő még nekünk főzni.... Azt hiszem, hogy sem neked, sem nekem nincs okunk panaszra a gyerekeinkkel kapcsolatban egyéb téren. Hát, az alvás meg nem az erősségük. Azt hiszem mi ezt így nyertük meg, és így imádjuk őket! Én amennyit lehet alszom, reggel az első koffeinig pedig kifejezetten még magamat sem bírom elviselni...
Ezért vagyok itt ritkábban, mert elájulok általában GErgővel, de most igyekszem behozni a lemaradást:)
Még olvasok vissza, aztán megpróbálom nagy vonalakban összeszedni az elmúlt két napunkat, ha addig meg nem halok..... a naplómban lesz, GErgősben. - jó, Bolha?
Moxi jelentkezz nyugodtan, ha érdekel.
Háháháháháhá
Eddig bírtam a visszaolvasást...
Nekem az utolsó elveim 2011.07.14. 12 óra 47 perckor szálltak el végérvényesen némi oáoáoá sírással kísérve;DDDDDDD
(Pedig rendkívül határozott elképzeléseim voltak a gyereknevelésről, ma már fogalmam sincs)
Nem sok minden történt délután óta itt :)
Puszi mindenkinek!
tééényleg, a 236-os bejegyzésben ott van a kreatívságom :)
Ildi,jó 7végét!
Kati, h van Editke?
mennem kell csajok lassan indulunk:(
Kellemes hétvégét mindenkinek:)
Puszi
egyszer csak jövök
Bejöttek a barátnőim, elmentünk kicsit sétálni, hát ne tudjátok meg Dénes mennyire félt tőlük. Végigordította az utat :( így hazajöttünk előbb
Meddig tart ez a szep szorongás? tudja valaki?
Végre többet ráérnek a csajok, erre meg fél tőlük...:(
:)
akkor kérjük a receptet:)