2011 júliusi babák (beszélgetés)
nagggyon kösziiiiiiiiiiiii
nálunk nem lehet kiszámolni mikor lesz alvás egyszer csak elalszik és kész. pancsi után meg sajnos még mindig nem alszik egész éjszaka:(
Ha úgy jön ki az alvás, hogy 6 utánra esik, mindig megfürdetjük, különben ki tudja, mikor álmosodna el. Fürdetés után már nem kel föl. :) Aranyos.
Komolyan? Hú, akkor én is szeretnék akciós alagutat! :D Lehet, hogy ez lesz a húsvéti ajándék.
nekünk van egy olyan sejtésem hogy hosszú lesz az este mert a csajszi bealudt negyed 7-kor és 7 körül ébredt most lesz pancsi
én is egy vagyont hagytam a Müllerben, most akciós a beba pro 2-es tápi, a jó éjt meg a sima is 2090 ft
akkor jól sejtettem:) de én még nem láttam csak múltkor vagy 2 hete penny-s újságban olyat
Szegény Olcsi nem aludt el a kocsiban tornára menet, így mire végeztünk, már 5 órája volt fent. Hazafelé már potyogtak a könnyei, nem tudott elaludni. Evett, és itthon gyorsan letettük. De még mindig "pörgött". Úgy döntöttünk, megfürdetjük, mert így csak szenvedés lesz és valószínűleg olyan fáradt, hogy nem ébredne fel, csak nagyon későn. Úgyhogy fél 6 óta csicsikál. :) Kíváncsi vagyok, hogyan alakul az este és reggel. Vagyis hajnal...
Megnéztem és 2990 lesz 3990 helyett. Hernyó formájú.
Lehet én is veszek egyet. Eddig még nem gondoltam rá, de biztos élvezik a babák.
Köszi, Ildi! :D
Hát, igen, akikre mindig számíthatok! :)
Pussz, pussz!
lehet h...e és tudatlan vagyok de milyen alagút?
Csajok, valaki lájkoljon már a faceen, mert az anyukák alszanak és frusztrál a "mozgástalanság" . :DDD
Akciós alagút :))) A délelőtti rosszkedvem elmúlt és most mindenen röhögök. :)
Bakker, lehet, hogy mindenkinek ugyanazt adják, csak azt mondják, mennyire személyre szabott. :D Vagy a mi babáink egyformák...hát persze! :D
Ugyanezeket a tornákat (is) kellett nekünk is csinálni. :)
Hú de jó, hogy mondod! Én csak Ikea-ban láttam. Nem tudod mennyi lesz akciósan?
Bolha, vagyis Orsi! :) Alagutat az új Tesco-s újságba láttam. Azt hiszem 6-tól lesz akcióba egy csomó más játékkal együtt.
sziasztok, gondoltam írok egy pár sort
voltunk sétálni esztivel, aludt egy jó két órát
itthon gyanús volt az ügylet, megmértem a lázát, 37,8 popsiban, remélem, hogy nem megy feljebb
na, megyek fürdeni, holnap jövök
szép estét mindenkinek, jó éjt
puszi
eszti és kriszti
Nekünk ez a gyakorlat azért kell, hogy letámasszon mindig.
Vigyázz, csak a bokájánál szabad fogni! :)
sziasztok megjöttünk a sétából egy vagyont hagytam a rossamnnban:(Meg voltunk játszón is:)
Megjöttünk a sétából, képzeljétek van itt nálunk a plázában nyuszisimogató, ott volt egy csomó kisnyuszi, Dénesnek nagyon tetszettek :)
Puszi, én meg ledőlök picit, még mindig alszik Áron :)
De jó! Nekem tetszett nagyon mikor pár éve voltam 1 hetet ott,biztos jó lesz nektek is! :)
na megyek megnézem azt a gatyát öltözünk és megyünk apa elé meg sétálni estefelé jövök:)
Puszi mindenkinek:)
Vivi eddig öklendezett a darabos bébikajától bezzeg amit a miénkből adtam neki darabosat attól nem de már a bébikaját is megeszi:)
De jó lesz nektek mi majd a nyáron tervezünk 3 napos hétvégét Szoboszlóra a családdal ez nálunk már hagyomány nagyon szeretünk ott lenni:)
További ajánlott fórumok: