2011 júliusi babák (beszélgetés)
Oksi, valahol középúton, hogy senkinek ne legyen nagyon messze. :-))) Én se nagyon, így is szerintem most is beteg lesz, 4 napja fáj már a fejem a homlokomnál és az orrom körül, remélem nem arcüreg gyulladás... mindenesetre teázok és pihenek. :-)
Jó lenne! Most ebben a hideg ,vírusos időben nem nagyon mászkálok.:( Amúgy csinálhatnánk majd egy fórumos kismama talit:)
Akkor tényleg közel vagyunk. :)
Pesten rendel a dokim de UH-ra a kórházba kell mennem a SOTE II.re. Te hova jársz?
nekünk a baba átrendezte az életünket:)
elvileg május 14-re volt kitűzve az esküvő, de így februárban lesz, még kis hassal:)
jövő héten megyünk az anyakönyvvezetőhöz és a paphoz időpontmódosításért:)
a papnál egy kicsit kellemetlen lesz....:)
Te akkor Vecsésre jársz dokihoz?
ha megengedi az orvosom, akkor holnap este a párom is bejönne és megnézné a babát:)
lehet, hogy holnap már esetleg meg tudjuk a nemét...
bár tök mindegy, lényeg, hogy minden ok legyen az egészségével:)
ezek olyan nagyon izgi dolgok
a kismama turik nagyon jó dolgok:) és hasznosak
láttam az árkádban kismama ruhákat, horror összegekért, sajnos nekem erre nincsen pénzem
akkor mi nagyon közel lakunk egymáshoz, én a 17.kerben, Rákoskeresztúron lakom
Budafok. :-) Csak azért kérdeztem, hogy egyszer majd találkozhatnánk ha valamikor bent jársz Bp-n. :-) Találtam egy nagyon jó turit a sugárban, szuper kismama ruhákkal... olcsón. Nem tudom, hogy vagytok vele, de én nem akarok 7-10 ezer forintokat költeni kismama ruhákra, nagynénim 1000 forintért túrt nekem egy szupi farmert, teljesen újan, még a cimke is rajta volt... :-)
Bp mellett Vecsésen. Ti merre laktok?
Így vagyok ezzel én is:)csak nekem még 3 hetet várnom kell hogy megint láthassam.
Jaj már alig várom, hogy láthassam... :-) Így is minden nap előveszem az előző uh képét és nézegetem csillogó szemmekkel... asszem bele fogok őrülni a további 7 hónapba :-)moxi79, majd szurkolok neked is :-)
Orsi merre laksz?
Minden rendben lesz:)
Nekem is hüvelyi volt meg vérvétel is.Igaz az uh 11+4 naposan volt nem pont 12 hetesen.
én is holnap megyek a down-szűrésre, úgy tudom, hogy hüvelyen át nézik, drukkolok magunknak
Szerintem biztos bemehet majd és ha meglátja a picurt megváltozik majd a hozzáállása. Az én férjem is megváltozott a 11 hetes uh után mikor már látszódott hogy mekkora szép nagy babánk van pedig bent sem volt csak kaptunk képet.
Az első babánknál az én férjem sem érezte annyira a súlyát. Persze, borzasztóan boldog és büszke volt ,hogy apuka lesz, de a babáink elvesztése őt is ráébresztette,hogy a világ legnagyobb csodája ha valakinek gyereke lehet!:)
köszi, hogy beleraktál a jó kis táblázatba:)
ez egy jó termék, a barátnőm is ezt használja, csak az ő Emmácskája már 2,5 éves és nagyon cuki:)
Fel fog szerintem. Egyébként ismerős a dolog kicsit én mióta terhes lettem azóta nem nagyon bírok semmit sem csinálni aludni sem tudok minden délután pláne ha dolgozni vagyok éjjel meg sokszor fel vagyok és forgolódom.
üdv itt, én is újonc vagyok, nagyjából egymáshoz közeli időpontra vagyunk kiírva (én 07.17):)
Az én férjem is így van ezzel véd óv mindentől de nem csak ő a családom is:)
Mázlista! Nekem még nem igazán érzi a súlyát, persze sok mindenben segít, néha kiporszívóz, amikor látja hogy végem van a hányingertől meg az álmatlanságtól, segít cipekedni... Remélem a holnapi uh-ra bejöhet velem és kicsit 'szemezhet' a Babóval, csak hogy komolyan vegye a szitut :-)
Remélem fel is fog ilyen kórisme-vel. :-) Legalább akkor többet tudnék itthon tanítani (angolt tanítok) és a háztartást is jobban el tudnám látni, pihenhetnék eleget. Sajnos mióta terhes lettem már nem vagyok olyan jó alvó mint eddig, van hogy csak hajnal 1-2 fele sikerül csak elaludni, napközben olyan vagyok mint a mosott rongy, és nem tudok minden du órákat aludni meg pihenni... :-(
Nekem a férjem pont a másik véglet. A széltől is óv, azt szeretné,ha egész nap ki sem kelnék az ágyból. :) Ennyit még életemben nem lustálkodtam és nem is fogok,ha végre megszületik a babánk!;)
Osztom Orsi véleményét szerintem se menj dolgozni tán csak megértik és mindenképpen beszélj a dokiddal erről. De ahogy leírtad szerintem simán felvehet veszélyeztettetnek.
Nem vagyok oda bejelentve meg semmi, szóval kb csak annyit kéne mondanom, hogy nem tudok többet jönni ez és ez miatt, semmiféle jogviszonyom nincs ott. :-)
19-n megyek orvoshoz, akkor megkérdezem azért tőle is, hogy mit javasol. Lehet azt mondja 4 órára bemehetek, de annak meg nincs értelme. Remélem azt mondja veszélyeztetett leszek, mondjuk lenne is rá oka, immunbetegség, 1 vetélés... legalább akkor a párom se tudna cseszegetni, hogy nem akarok menni melózni... :-)Nemérti meg, hogy félek, azt mondja egy 10 centis dolog miatt nem kell ennyit izgulni... na majd holnap elviszem uh-ra, majd ha meghallja a babája szívét meglátjuk utána hogy vélekedik... :-)))
Jah és ha volt már vetélésed akkor lehetsz veszélyeztetett terhes. Én már az elejétől nem dolgozom, mert 2 vetélésem volt. :(
Menj táppénzre! Én is elmentem a háziorvoshoz kiiratni magam. Szerintem ,ha ilyen nehéz a munkád, ne dolgozz.
Nekem a 12.héten hasi UH-t csináltak. Addig hüvelyit. Nekem a hasi kellemetlen volt, nagyon erőssen nyomta a doki a hasamat. De kárpótolt,hogy láttam a babámat:) Nagy élmény lesz! Majd írj!
További ajánlott fórumok: